Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Salut.sunt bune pentru perusi acele batoane de la Vitaktaft cu miere fructe etc?ca mia zis cineva sa nu le dau micutilor mei
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Salut.sunt bune pentru perusi acele batoane de la Vitaktaft cu miere fructe etc?ca mia zis cineva sa nu le dau micutilor mei
ms
Waw vad ca iti sta perusul pe deget deja cred ca este foarte bland
Da am observat
:heart: Ce scumpi sunt piticotii vostrii si blanzi ... sa va traiasca !! Si Piciu al meu e putin mai are decat ei are 3 luni. :pls: Esera nu mai e mult de asteptat marti, miercuri o sa apara primul puiut. Bafta! :bravo: Cipy, Samy si Piciu sa ne traiasca piticotii !!
gaby,ce cioc negru are :wow: e o minunatie sa-ti traiasca :heart:
Vaii e un puiutz foarte mic si frumos :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Sa-ti traiasca
Va multumesc
@Silviu si coloritul este aproape indenti
@iancumarian
cum ti-a zis si silviu nu sunt prea bune pentru pasari batoanele din comert dar daca vrei neaparat uite aici o reteta home made
"Ingrediente:
1 ou
50 g faina
1 lingurita de miere (sau poate fi inlocuita cu zahar din fructe)
250 g seminte (cele din meniul obisnuit sunt ok,eventual scoateti floarea soarelui)
Se pot adauga si verdeata/legume/fructe taiate marunt.
Toate aceste ingrediente se amesteca,apoi se da forma (de covrig,sau de baton sau cum vreti voi) si se baga la cuptor la 130 de grade pentru 15-20 de minute.Mare atentie sa nu se arda!Timpul il puteti modifica in functie de cat de bine si uniform incalzeste cuptorul,cum ziceam important este sa nu se arda"
gaby,sa-ti traiasca micutul.E un scump,sunt sigura ca va face nazdravanii cat de curand
gaby,sa-ti traiasca micutul.E un scump,sunt sigura ca va face nazdravanii cat de curand
Va multumesc
acum am o mica problema cu el :-s nu a mancat nimic de cand l-am luat m-am gandit ca poate e stresat sau nu e obisnuit cu colivia
ce poate sa aiba?
Offf nu merge
Adaugat: 09-01-2010 21:19
Cipy si popica sper sa se vada bine :sol:
E foarte scumpik sa-ti traiasca :k:
Anny multumesc
Gasca mea tocmai s-a imbaiat :blb: Le faceam curatenie si mi-a trecut prin cap sa-i stropesc Ce-a urmat....ingramadeala la picaturi.Care mai de care sa se ude,stateau cu aripioarele deschise,au fost asa dulci.Acum stau la caldura si se curata. :bravo:
Adaugat: 09-01-2010 21:51
suana wrote:gaby,sa-ti traiasca micutul.E un scump,sunt sigura ca va face nazdravanii cat de curand
Va multumesc
acum am o mica problema cu el :-s nu a mancat nimic de cand l-am luat m-am gandit ca poate e stresat sau nu e obisnuit cu colivia
ce poate sa aiba?
Inca e nou mediul si de asta.Pe maine o sa-i fie foame si va papa cu siguranta.Asa fac majoritatea ,cand schimba mediul. :pup:
monyxme este superba sa iti traiasca si tie iusty
iusty ai niste perusi superbi, sa-ti raiasca si sa fie sanatosi :k: :angel:
Sunt superbi toate exemplarele abia astept sa pot sa am si eu doua mogaldete ....
Gaby , chiar o sa incerc reteta, pare intereseanta !! :pls: si sunt curioasa daca o sa le placa.
Nu ai pentru ce Esty. :pup:
Iusty ce mici erau si frumosi :heart: acum ce varsta au?
Stiti ca mai demult trebuia sa fac schimul acela cu perusa sau perusul meu albino dar cu timpul s-a dovedit a fi fata :bravo: si incepe sa i se maroneasca ceromul. Ce bine ca nu m-am grabit sa fac schimbul. Acum mai ramane doar Bebe fara sotioara si cat de curand il voi indeplini dorinta. Ma gandesc sa ii iau una verde ca el! Ce poze dragute , m-am gandit ca v-ar placea si voua sa le admirati.
Silviu de-abia astept sa pui ce ai gasit despre mutatii , sunt foarte curioasa!
Mie mi se par destul de interesante! :merci: :pls: Multumim pentru atatea inforamtii!
mi se pare una din cele mai frumoase imagini :heart:
Adaugat: 10-01-2010 12:00
oooops,imagine gresita.Asta e preferata mea :rusine:
Adaugat: 10-01-2010 12:01
si...salutare tuturor!
Nu am mai trecut de mult pe aici
:heart:
:sanatate:
Adaugat: 10-01-2010 12:02
acum,asa de revenire...o sa pun niste imagini care pe mine m-au impresionat :heart:
ultima poza insa e...
:sanatate:
Annymary, pai acuma au aproximativ un an jumate cam asa. Norisor nu stiu cat are...cred ca 2 ani jumate
...face un an de cand e la noi pe 2 februarie
!
Adaugat: 10-01-2010 12:13
Ce m-am speriat :wow: :wow: ! Ce-i cu ultimul perus
? Al doilea m-a impresionant, e superb, efectiv :heart: !
Mie imi place prima imagine cu puiutul e adorabila!! :heart: Multi inainte peruseilor tai, Iusty; sa-ti traiasca !! :pup: Salutare By3 ! :pup: Bine ai revenit !
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus