4,176

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

richi wrote:

cam asta ar fi...ar fi una sa am o surpriza sa fie femela...

Sa stii da ce tipat tipa si cand ii e foame sete sau te atentioneaza ca vrea atentie. Daca repeta anumite sunete care formeaza o melodie...e baiat. Nu ma pricep foart bine la ce trebuie sa te uiti daca e baiatel sau fetita, dar restu o sa te lumineze. Xce ar fi e foarte foarte dulce :X:X

Adaugat: 09-01-2010 18:09

Dar de unde l.ai luat? Din ce oras de la cine. Nu ti s.a spus ce este?

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,177

Nimfa mea a facut un ou si la spart! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

4,178

sad suna trist. Bine ca am baiat sad

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,179

cel de la care l-am luat mi-a spus ca e baiat si k are  3luni...dar cred k e mai mare..parerea mea.voi c ziceti?

4,180

Richi este foarte frumoasa nimfa :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,181

Ohh sunt foarte frumoase nimfele voastre :pup: imi doresc si eu foarte mult una :cry: Deyseby crezi ca poti pastra un nimf pentru mine?
Cand am vazut cand de dragastoare si curioase sunt nu mi-am putut dezlipi ochii de la ele :heart: :heart: :heart:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

4,182

nu-s toate asa dragastoase :cry: eu ma chinui s-o imblanzesc

4,183

Richi, nu te supara smile ...dar exagerezi! O ai de abea de o saptamana, de abea a putut sa se obisnuiasca cu noul mediu, de abea a inceput sa pape! Mai las-o..in curand o sa vezi cat de dragastoase, de curioase si de iubitoare pot fi :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,184

Eu as vrea una numai ca s-o admir tongue Bucura-te ca ai o pasare sanatoasa si frumoasa,restul o sa vina impreuna cu timpul wink

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

4,185

fratilor am comis-o!!!! :bang: i-am dat drumul nimfei din cusca si acum nici o sansa s-o mai bag inapoi...!!!nu ma lasa s-o ating!!!ce sa fac??????  :cry:

4,186

Stinge lumina si pune o bucata usoara de material peste ea

4,187

Nimfele nu sunt ca perusii nu va mai panicati...sunt mai salbatice asta e. Richi ofera.i iubire si iti va oferii si ea. Esti din Bucuresti? Ca imi pare cunoscuta nimfa...si colivie si 3 luni si tot smile))

Adaugat: 09-01-2010 20:01

Cu prosupul peste ea ai grija la aripioare....nu trebuia sa ii dai drumu de acum...nu te mai grabi sad exista cazuri cand s.a lovit cu capul de perete speriata fiind si la 3 zile a murit....

4,188

richi las-o acolo unde s-a asezat.E prea mult dintr-o data pentru ea.Se va linisti,dupa ce analizeaza situatia de sus.Eventual pune colivia aproape de ea ,asa incat poate aterizeaza pe ea,finnd obisnuita cu casuta.Nu e cazul sa fugi dupa ea si sa arunci prosoape ,vezi cum se comporta,n-o speria si mai tare.N-are nimic daca o noapte doarme afar,maine va intra singura.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,189

Offff, se vede ca nu ai deloc rabdare neutral !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

4,190

Da sunt de acord cu Iusty trebuie sa ai mai multa rabdare asta este cheia dresatului wink

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,191

Richi daca ai stii ce bine seamana cu Sonny al meu ... :sol: Iti pun si o poza ca sa vezi ...
Nu trebuie sa il sperii ... lasa-l usor ... Chiar daca doarme afara , maine cand i se face foame va intra in colivie singur ... Asa a facut si Sonny al meu aseara : nu a vrut sa mai intre in colivie (dar macar el a avut companie wink pe Ally)

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,192

va invata cu timpul , cu totii facem greseli big_smile  :heart:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

4,193

richi wrote:

cel de la care l-am luat mi-a spus ca e baiat si k are  3luni...dar cred k e mai mare..parerea mea.voi c ziceti?

Daca asa este cum au spus cei de la pet si Sonny al meu are acum 4 luni ... Eu cred ca are cat spun ei ... Dar sa mai vedem si alte pareri ... de cunoscatori ... Eu cred ca e baiat ... Sa-ti traiasca motatul !!!

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,194

VICTORIE! in sfarsit dupa mai bine de 2 saptamani de refuz de a iesi din colivie,azi pupi a iest.doamne ce dor mi-a fost sa-l vad zburand prin casa. :angel: stiam eu ca am un baiat istet :heart:

4,195

Pentru Deyseby!

Vicky - Mamica fericita

4,196

Richi trebuie sa ai foarte multa rabdare cu ele pentru ca altfel nu faci decat sa il sperii si mai rau.... va intra singur in colivie cand i se va face sete sau foame .....

:bravo:  Biana.... incet incet isi va reveni .... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,197

Angel face pe 16 ianuarie hmm ...6 luni :heart: :bravo:

Iusti

4,198

Motzate capricoarne  smile Nu-i bine,e destul de dificila zodia.....  :wis:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,199

nimfa mea a cantat astazi!!!!!!!imi venea sa-l mananc...crd k a inceput sa se simta bine :bravo:

4,200

suana wrote:

Motzate capricoarne  smile Nu-i bine,e destul de dificila zodia.....  :wis:

Pardon, e chiar foarte buna zodia. smile Are nativi incapatanati, ce-i drept, dar nu dificili. smile Pupam motzatele, mai ales motzatele capricoarne. :rusine:

Adriana