3,101

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Salut.sunt bune pentru perusi acele batoane de la Vitaktaft cu miere fructe etc?ca mia zis cineva sa nu le dau micutilor mei

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

3,102

ms

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

3,103

Waw vad ca iti sta perusul pe deget deja cred ca este foarte bland smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,104

Da am observat big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,105

Gabyosm, sa-ti traiasca frumusestea :bravo: ...e un scump :heart: ! De abea astept sa-mi mai iau un perus :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,106 (edited by annymary40 09-01-2010 19:36)

:heart: Ce scumpi sunt piticotii vostrii si blanzi ... sa va traiasca !! Si Piciu al meu e putin mai are decat ei are 3 luni. :pls: Esera nu mai e mult de asteptat marti, miercuri o sa apara primul puiut. Bafta! :bravo:   Cipy, Samy si Piciu sa ne traiasca piticotii !! big_smile

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

3,107

gaby,ce cioc negru are :wow: e o minunatie sa-ti traiasca :heart:

- Bianca

3,108

Vaii e un puiutz foarte mic si frumos :heart:  :heart: :heart:  :heart: :heart:  :heart:
Sa-ti traiasca

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,109 (edited by gabyosm14 09-01-2010 19:59)

Va multumesc

@Silviu si coloritul este aproape indenti big_smile

@iancumarian
cum ti-a zis si silviu nu sunt prea bune pentru pasari batoanele din comert dar daca vrei neaparat uite aici o reteta home made

"Ingrediente:

1 ou
50 g faina
1 lingurita de miere (sau poate fi inlocuita cu zahar din fructe)
250 g seminte (cele din meniul obisnuit sunt ok,eventual scoateti floarea soarelui)

Se pot adauga si verdeata/legume/fructe taiate marunt.

Toate aceste ingrediente se amesteca,apoi se da forma (de covrig,sau de baton sau cum vreti voi) si se baga la cuptor la 130 de grade pentru 15-20 de minute.Mare atentie sa nu se arda!Timpul il puteti modifica in functie de cat de bine si uniform incalzeste cuptorul,cum ziceam important este sa nu se arda"

3,110

gaby,sa-ti traiasca micutul.E un scump,sunt sigura ca va face nazdravanii cat de curand  smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,111

suana wrote:

gaby,sa-ti traiasca micutul.E un scump,sunt sigura ca va face nazdravanii cat de curand  smile

Va multumesc big_smile

acum am o mica problema cu el :-s nu a mancat nimic de cand l-am luat m-am gandit ca poate e stresat sau nu e obisnuit cu colivia
ce poate sa aiba?

3,112

Inca nu s-a obisnuit cu noul lui mediu smile ...mai da-i timp..o sa-i fie f foame si cu siguranta va papa :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

3,113

Offf nu merge

Adaugat: 09-01-2010 21:19

Cipy si popica sper sa se vada bine :sol:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,114

E foarte scumpik sa-ti traiasca :k:
Anny multumesc smile

3,115

Gasca mea tocmai s-a imbaiat  :blb: Le faceam curatenie si mi-a trecut prin cap sa-i stropesc smile Ce-a urmat....ingramadeala la picaturi.Care mai de care sa se ude,stateau cu aripioarele deschise,au fost asa dulci.Acum stau la caldura si se curata. :bravo:

Adaugat: 09-01-2010 21:51

gabyosm14 wrote:
suana wrote:

Va multumesc big_smile

acum am o mica problema cu el :-s nu a mancat nimic de cand l-am luat m-am gandit ca poate e stresat sau nu e obisnuit cu colivia
ce poate sa aiba?

Inca e nou mediul si de asta.Pe maine o sa-i fie foame si va papa cu siguranta.Asa fac majoritatea ,cand schimba mediul. :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,116

Prima lor poza, cand i-am luat :heart: ! Ce mici erau :pup:

Iusti

3,117 (edited by gabyosm14 09-01-2010 22:45)

monyxme este superba sa iti traiasca si tie iusty

3,118

Peruselul pus de monyxme este Popica mea :rusine: ...pe care Mony o adora smile si ii spune "Decolorata" :heart:

Iusti

3,119

iusty ai niste perusi superbi, sa-ti raiasca si sa fie sanatosi  :k:   :angel:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

3,120

Sunt superbi toate exemplarele abia astept sa pot sa am si eu doua mogaldete ....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,121

Gaby , chiar o sa incerc reteta, pare intereseanta !! :pls: si sunt curioasa daca o sa le placa.
Nu ai pentru ce Esty. :pup:
Iusty ce mici erau si frumosi :heart: acum ce varsta au?
Stiti ca mai demult trebuia sa fac schimul acela cu perusa sau perusul meu albino dar cu timpul s-a dovedit a fi fata :bravo: si incepe sa i se maroneasca ceromul. Ce bine ca nu m-am grabit sa fac schimbul. Acum mai ramane doar Bebe fara sotioara si cat de curand il voi indeplini dorinta. Ma gandesc sa ii iau una verde ca el! smile Ce poze dragute , m-am gandit ca v-ar placea si voua sa le admirati.
Silviu de-abia astept sa pui ce ai gasit despre mutatii , sunt foarte curioasa!

3,122

Mie mi se par destul de interesante! :merci: :pls: Multumim pentru atatea inforamtii!

3,123

mi se pare una din cele mai frumoase imagini :heart:

Adaugat: 10-01-2010 12:00

oooops,imagine gresita.Asta e preferata mea :rusine:

Adaugat: 10-01-2010 12:01

si...salutare tuturor!
Nu am mai trecut de mult pe aici wink smile :heart:
:sanatate:

Adaugat: 10-01-2010 12:02

acum,asa de revenire...o sa pun niste imagini care pe mine m-au impresionat :heart:
ultima poza insa e... smile tongue :sanatate:

orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!

3,124

Annymary, pai acuma au aproximativ un an jumate hmm cam asa. Norisor nu stiu cat are...cred ca 2 ani jumate smile ...face un an de cand e la noi pe 2 februarie smile !

Adaugat: 10-01-2010 12:13

Ce m-am speriat :wow: :wow: ! Ce-i cu ultimul perus smile smile ? Al doilea m-a impresionant, e superb, efectiv :heart: !

Iusti

3,125

Mie imi place prima imagine cu puiutul e adorabila!! :heart: Multi inainte peruseilor tai, Iusty; sa-ti traiasca !! :pup: Salutare By3 ! :pup: Bine ai revenit !