Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
cine stie poate e prea mica si e si la prima abatere.... si abia invata cum se fac puiutii... :sanatate:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
cine stie poate e prea mica si e si la prima abatere.... si abia invata cum se fac puiutii... :sanatate:
asa o fi...cred ca a staprt outul din greseala ieri pt ca azi a mai facut unul....deci stam bine ...avem 7 pana acum, desi trebuia sa fie 8 :cry:
rosella noastra a mai facut azi un ou....dar din pacate ieri a spart unul
si inca nu sta tot timpul pe oute....sta cate putin si iese iar afara... :furios:
posibil va incepe sa cloceasca dupa ce va termina de depus toate outele. nu te speria. stie ce face. da-i out fiert zilnic si os de sepia simplu. de asta are mare nevoie acum. Doamne ajuta sa fie totul bine pana la urma. i-ti tin pumnii.
azi a mai spart un ou rosella noastra :cry: din 8 depuse pana acum a spart 2 :cry: :cry: ce o fi cu ea?
imi pare rau anka ... nu stiu ce sa zic...ppooate nu erau outzele fertile..nu stiu...
Imi pare rau anka poate ca o sa ai noroc cu celelalte oute pe care le mai are
Se prea poate sa faca o selectie a oualor fertile.Dar au mai ramas sa poata si cloci.
sper sa nu le sparga pe toate si sa scoata si puiuti...ar fi tare pacat sa nu scoata la cat d emulte a depus draga de ea :angel:
am gasit o poza mai veche de acum 1 an Coco cu fiul nostru Alexandru
Frumosi amandoi,sa-ti traiasca :pup: Coco s-a dus sa-i bea lapticul??
multumim sper ca se observa ca il ciupeste de picior cand sta pe olita
Anco poate face o selectie a celor fertile .... foarte draguta poza sa iti traiasca amandoi....
Anka sunt foarte draguti amandoi sper sa iasa cel putin puiuti din ouale ramase iti tinem pumnii :k:
multumim pt incurajari...sunt tare suparata ca nu sta pe oua....daca azi sau maine cel tarziu nu se mai oua inseamna ca a terminat si ar trebui sa se apuce de clocit
Adaugat: 06-01-2010 21:14
ioi ce poza am gasit pe net
Ce faina e poza .... cum de nu atenteaza pisica la rossella ? :wow:
Foarte draguta poza
Coco a noastra a mai facut azi un ou...deci are toatal 9 din care 2 sparte...sper de`acum sa se aseze la clocit :sol:
Si eu sper si iti tin pumnii :k:
Pai asa ar cam trebui pentru ca a ajuns la maxim ... iti tinem pumnii si sa avem in curand puiuti... :pup:
super tare poza cu fetita . anka sper sa fie bine cu rosella ta.probabil are toate conditiile perfecte si se simte bine. de asta depune atatea oute. pote se va opri ca se epuizeaza prea tare si nu e bine deloc.
ups adica poate face mai mult de 9 :wow: sper din suflet sa nu isi consume toate puterile si sa se opreasca aici si sa se aseze pe clocit :angel:
draga de ea e la primele oua si a facut multeee :bravo:
ups adica poate face mai mult de 9 :wow: sper din suflet sa nu isi consume toate puterile si sa se opreasca aici si sa se aseze pe clocit :angel:
draga de ea e la primele oua si a facut multeee :bravo:
eu iti urez succes si multa sanatate rosellei tale..sper sa fie bn si sa nu se consume forte mult :pup:
azi dimineata a calcat`o iar :wow: oare n`ar fi cazul sa`i despartim putin? ma gandesc ca nici atatea oua nu`i normal
Sa iti traiasca minunatiile Anca. :heart:
Din cate stiu eu cand se apuca de clocit femela este hranita de mascul si daca ii separi nu stiu daca va mai cloci.. :wis:
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans