4,126

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

vai vai vai cat e de dulce :X:X:X:X pupa mami motzu :*

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,127

cat s-a scris de cand nu am intrat eu! Suana ador poza cu Hanrry ciufulita. asa face Mago, cand sta cu mine pe pat. BUBBLES esti fata sau baiat. nu prea inteleg. Suana am sa le fac si eu reteta asta. nu am incercat-o inca. se pare ca functioneaza. voiam sa te intreb ceva. Bombonel a facut cojita la un ochisor si l-am sters cu ceai de musetel si i-a trecut. oare ce sa-i mai dau. nu vreau sa-i afecteze vederea. ma refer la o crema ceva care sa nu fie toxica. sau e suficient asa. cred ca l-a prins curentul un pic. stiu ca si ceaiul de galbenele este un bun dezimfectant si am sa-i fac maine sa-l mai sterg. sa fiu sigura ca e bine. uleiul de ricin este bun? pt ochi?

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,128

Deyseby eu l-am dat pe Paco cu kanamicina umana pt ca il lovise Kiki in ochi si nu mai deschidea ochiul si dupa ce l-am dat de 2 ori si-a revenit.....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,129

Suana: Hanny e asa de frumusica smile si haioasa :heart: ...asa face Angel cand vine pe pat la mine si vrea sa doarma :heart:
Deyseby: Sper ca nu e ceva grav hmm ...sa se face bine frumuselul :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,130

Bine ai revenit deyseby. Sunt fata big_smile porecla data dupa fetitele powerpuff deci sunt blonda.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu Mango...de cand i.am dat drumul in baie nu ma mai lasa deloc sa ma apropii de el :cry: adica cand ii fac curat sta cuminte nu prea se agita...dar daca se prinde ca bag mana sa ma apropii de el sa socializam innebuneste incepe se arunca da din aripi....io am rabdare dar sper sa nu.mi poarte pica toata viata acum...:(

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,131 (edited by suana 06-01-2010 12:55)

deyseby mai nou suntem tot in contratimp,cand esti nu sunt eu  :wow:  Grija mare la curent,stii  ca poate sa raceasca rau de tot.Ceaiul de musetel sau galbenele ii va face foarte bine si kanamicina cum a scris ella  dar foarte putin.Uleiul de ricin e foarte buna dar in cazul ranilor,eczemelor.Sa se faca bine si sa traga cu ochiul. wink
bubbles ai putea sa muti colivia langa tine,sa stea mult timp langa tine si sa vada  toate miscarile tale,sa se obisnuiasca cu ele.Incet se va adapta,ce varsta are Mango?Daca e pui sunt mari sanse ca sa poata fi modelat.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,132 (edited by Misu85 06-01-2010 13:25)

numai voi puneti poze hai sa mai pun si eu stiu ca  am lipsit ceva timp

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

4,133

Ce s-a intamplat cu coditza ? :wow:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

4,134

suana wrote:

Ce s-a intamplat cu coditza ? :wow:

dupa cate am vorbit eu cu nimfa, se pare ca naparleste si i-a cazut. dar ii va creste la loc. Multumesc pt raspuns. i-mi faceam griji. acum e bine. l-am sters si azi cu ceai de galbenele si e ok. multumesc la toti pt sfaturi.

- Mary-

4,135

Unde ii e codita? a naparlit sau iai taiat-o?

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,136

suana wrote:

deyseby mai nou suntem tot in contratimp,cand esti nu sunt eu  :wow:  Grija mare la curent,stii  ca poate sa raceasca rau de tot.Ceaiul de musetel sau galbenele ii va face foarte bine si kanamicina cum a scris ella  dar foarte putin.Uleiul de ricin e foarte buna dar in cazul ranilor,eczemelor.Sa se faca bine si sa traga cu ochiul. wink
bubbles ai putea sa muti colivia langa tine,sa stea mult timp langa tine si sa vada  toate miscarile tale,sa se obisnuiasca cu ele.Incet se va adapta,ce varsta are Mango?Daca e pui sunt mari sanse ca sa poata fi modelat.

Numai langa mine sta colivia in ce camera stau il iau cu mn. Mi s.a zis ca are 3 luni si o saptamana cand l.am luat acum ar avea 3 luni jumate daca e adevarat...nu stiu cum imi dau seara de varsta sad

4,137

ella_costan wrote:

Unde ii e codita? a naparlit sau iai taiat-o?

as vreau eu sa tai codita...nici un gand ia cazut cum va zis si deyseby

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

4,138

la multi ani! nu stiu ce se intampla cu pupi meu,refuza sa mai iasa din colivie.in rest e bine canta toata ziua,dar nu mai vrea sa zboare.

4,139

Buna.Eu sunt anca,si vreau un sfat.Cum arata baiatul?Nu vreau sa ma trezesc cu a doua fata,sa se ia la bataie.Ea este Rika,de la Riki.

4,140 (edited by bubbles 07-01-2010 13:50)

eduardgeorge wrote:

Buna.Eu sunt anca,si vreau un sfat.Cum arata baiatul?Nu vreau sa ma trezesc cu a doua fata,sa se ia la bataie.Ea este Rika,de la Riki.

Bine ai venit. In primul rand baietii canta, fetele mai mult tipa. Nu ma pricep foarte bine la mutatiile culorilor, cum se numesc ele chiar as vrea sa aflu ce mutatie are al meu smile) dar o sa te indrume cei de aici, dupa care intri pe adresa asta: http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ollandicus , si aici ai toate detaliile despre determinarea sexului pe mutatii. Succes!

4,141

nimfele mele au intrat amandoua in calduri... de 2 zile simt ca nu mai rezist big_smile ... m'am saturat de tipatul lor... nujt ce sa ma mai fac smile

4,142

Azi am tot stat langa Mango cu colivia deschisa....la un moment dat a iesit de buna voie izbindu.se iar de toti peretii, iar a aterizat pe jos gafaind....am incercat sa ma duc spre el incet sa il chem la mn. A zburat iar s.a dus in baie iar s.a izbit, a aterizat in cada si l.am luat in rosop k mi se rupea suflettu de el.....ce ma fac io cu motatu meu sad sa il las sa se izbeasca///nici nu stiu

4,143

mihay28 wrote:

nimfele mele au intrat amandoua in calduri... de 2 zile simt ca nu mai rezist big_smile ... m'am saturat de tipatul lor... nujt ce sa ma mai fac smile

La fel e si la mine.Sunt la a 2-a tura de oua.Tipa non-stop amandoua asa incat a trebuit sa le mut in camara,la intuneric.Stau bine acolo,e cald,nu-i problema.Dar nici eu nu mai suport,tipa la fiecare secunda ,parca sunt setate.E dezastru.....  :furios:
Sincer nu stiu cum sa rezolv problema,ca nu se mai poate sta cu ele in casa.Le-as da la prietena mea ,sa incerce sa le gaseasca baietei si sa imperecheze ,poate se mai linistesc.Eu una nu mai pot  :music:

4,144

ma scuzati ca insist,dar chiar sunt ingrijorata.pupi nu a mai iesit din colivie de mai bine de 2 saptamani si nu stiu care este motivul. va multumesc anticipat

4,145

salutare tuturo!!! foarte frumoase toate pozele pupicl a toit :pup: :heart: ...
pai poate nu a iesit din cauza ca are o perioada mai proasta dar daca nu prezinta altceva ciudat nu art trebui sa iit faci griji...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

4,146

nu prezinta nimic ciudat,sta toata ziua in fata oglinzii si canta,dar el inainte toata ziua zbura prin casa:pup:

4,147

hei lume..... nu doreste sa faca un schimb cu mine big_smile.... dau o nimfa femela de aproximativ 6-7 luni nici nujt exact pt un mascul de varsta apropiata de 1 an... poate gasesc pe cineva :angel:

4,148

Mihay daca nu era Motatul promis lui Suana ti-l dadeam eu, dar problema este ca eu vreau o  nimfa winterfage si tu  nu ai. ai rabdare ca se gaseste ceva pana la urma.

- Mary-

4,149

Am si eu nevoie de un sfat...avand in vedere ca Mango zboara foarte haotic se izbeste de pereti si aterizeaza pe jos, ce ar fi mai bn sa fac? Sa las in continuare colivia dechisa cand sunt in preajma lui sa iasa el cand vrea...si daca se duce pe jos ce sa fac il las sau il bag la loc, sau sa mai astept pana sa il las liber...help

4,150

Sfatul meu este sa-i lasi colivia deschisa. El se loveste pentru ca nu cunoaste incaperea si nu se fereste la timp de obiecte. Asa ca, eu zic sa-l lasi liber, va iesi el din colivie si asa va incepe sa cunoasca teritoriul. Daca il vezi afara, nu-l baga in colivie. La fel va stii ca acolo e locul unde are mancare si va intra singur.

Adriana