326

Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans

sad   cine stie poate e prea mica si e si la prima abatere.... si abia invata cum se fac puiutii... :sanatate:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

327 (edited by anka9mai 04-01-2010 22:26)

asa o fi...cred ca a staprt outul din greseala ieri pt ca azi a mai facut unul....deci stam bine ...avem 7 pana acum, desi trebuia sa fie 8  :cry:

328

anka9mai wrote:

rosella noastra a mai facut azi un ou....dar din pacate ieri a spart unul sad si inca nu sta tot timpul pe oute....sta cate putin si iese iar afara... :furios:

posibil va incepe sa cloceasca  dupa ce va termina de depus toate outele. nu te speria. stie ce face. da-i out fiert zilnic si os de sepia simplu. de asta are mare nevoie acum. Doamne ajuta sa fie totul bine pana la urma. i-ti tin pumnii.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

329

azi a mai spart un ou rosella noastra :cry: din 8 depuse pana acum a spart 2 :cry: :cry: ce o fi cu ea?

330

imi pare rau anka ... nu stiu ce sa zic...ppooate nu erau outzele fertile..nu stiu...  neutral sad

:heart: -SABINA- :heart:

331

Imi pare rau anka poate ca o sa ai noroc cu celelalte oute pe care le mai are sad

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

332

Se prea poate sa faca o selectie a oualor fertile.Dar au mai ramas sa poata si cloci.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

333

sper sa nu le sparga pe toate si sa scoata si puiuti...ar fi tare pacat sa nu scoata la cat d emulte a depus draga de ea :angel:
am gasit o poza mai veche de acum 1 an Coco cu fiul nostru Alexandru

334 (edited by suana 05-01-2010 21:08)

Frumosi amandoi,sa-ti traiasca  :pup:  Coco s-a dus sa-i bea lapticul?? smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

335

multumim sper ca se observa ca il ciupeste de picior cand sta pe olita smile

336

Anco poate face o selectie a celor fertile .... foarte draguta poza sa iti traiasca amandoi....

337

Anka sunt foarte draguti amandoi sper sa iasa cel putin puiuti din ouale ramase big_smile iti tinem pumnii :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

338

multumim pt incurajari...sunt tare suparata ca nu sta pe oua....daca azi sau maine cel tarziu nu se mai oua inseamna ca a terminat si ar trebui sa se apuce de clocit hmm

Adaugat: 06-01-2010 21:14

ioi ce poza am gasit pe net smile

339

Ce fain smile smile ...mi-ar placea sa fiu eu fetita aia big_smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

340

Ce faina e poza .... cum de nu atenteaza pisica la rossella ?   :wow:

341

Foarte draguta poza big_smile

342

Coco a noastra  a mai facut azi un ou...deci are toatal 9 din care 2 sparte...sper de`acum sa se aseze la clocit :sol:

343

Si eu sper si iti tin pumnii :k:

344

Pai asa ar cam trebui pentru ca a ajuns la maxim ... iti tinem pumnii si sa avem in curand puiuti... :pup:

345

super tare poza cu fetita . anka sper sa fie bine cu rosella ta.probabil are toate conditiile perfecte si se simte bine. de asta depune atatea oute. pote se va opri ca se epuizeaza prea tare si nu e bine deloc.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

346

ups adica poate face mai mult de 9 :wow: sper din suflet sa nu isi consume toate puterile si sa se opreasca aici si sa se aseze pe clocit :angel:
draga de ea e la primele oua si a facut multeee :bravo:

347

anka9mai wrote:

ups adica poate face mai mult de 9 :wow: sper din suflet sa nu isi consume toate puterile si sa se opreasca aici si sa se aseze pe clocit :angel:
draga de ea e la primele oua si a facut multeee :bravo:

eu iti urez succes si multa sanatate rosellei tale..sper sa fie bn si sa nu se consume forte mult sad :pup:

:heart: -SABINA- :heart:

348 (edited by anka9mai 09-01-2010 09:37)

azi dimineata a calcat`o iar :wow: oare n`ar fi cazul sa`i despartim putin? hmm ma gandesc ca nici atatea oua nu`i normal

349

Sa iti traiasca minunatiile Anca. :heart:

Simo

350

Din cate stiu eu cand se apuca de clocit femela este hranita de mascul si daca ii separi nu stiu daca va mai cloci..  :wis: