Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
L-ai uitat pe Goti ... ... E micul Alex ... :bang: :bang:
Printul & Kid :angel: :angel:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
L-ai uitat pe Goti ... ... E micul Alex ... :bang: :bang:
Da..... Ce simpatica ai fost flyaway :bravo:
Ms ms ... Mi-am dat seama dupa ce l-am postat ... :rusine: :blb:
Eu beau cu capacul.....asa ca:NOROC!!!! :sanatate:
Adaugat: 04-01-2010 15:20
Alexi.....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cAiTdXwjK-E[/youtube]
Ce scumpica e
...nu pot sa cred ca o sa am si eu un mini-alex peste un an si ceva :heart: :bravo:
Serios? :bravo: Ce veste buna! Si ce ma bucur ca parintii tai sunt de acord. Stii care e cea mai mare bucurie a mea? Ca pe site-ul asta am dat de oameni unul si unul, care iubesc animalele si daca isi maresc familia, stiu foarte bine ca toti micutii sunt ingrijiti. :pup: Felicitari, Iusty, pentru faptul ca-ti asumi responsabilitatea ingrijirii lor, si o faci foarte bine! Felicitari tuturor! :pup: :heart:
Suana e o dulceata .... si ce atenta e ea dupa capacul magic... :pup:
Multumesc elfie! Mama e 100% de acord deoarece a spus ca sunt niste pasari nobile :heart: si sunt f. scumpi ..a vazut unul in Hornbach si a stat vreo 15 minute sa-l priveasca
!
Mama ta are mare dreptate,mare doamna. :k: Si ma bucur ca-ti maresti familia cu un mic alex.Sunt deosebiti..... :bravo:
Asa e ...toate pasarile sunt deosebite :heart: ...cum sa nu le iubesti :pup: ! Doar cei fara suflet ar uri o pasare sau orice animal :furios: !
Felicitari Iusty .... :pup:
M-am uitat cu mama la voliere si a spus ca-i plac f. mult :bravo: ...trebuie sa ne mutam la apartament si sa invat sa ajung la un liceu bun, de preferat Saguna, unde a fost si sora mea
! Trebuie sa hotaram culoarea :heart: .
Ai ceva treaba pana o sa iti vina rasfatatul ....
Are mama o fetitza frumoasa.... :pup: :heart:
Suana, ai si tu cu cine sta la povesti. pupam si noi fata.
E foarte frumoasa fetita ta Suana sa te bucuri de ea si sa fie sanatoasa :k:
Multumim......Mai nou face ca telefonul si sar repede sa raspund.
ce tare
Era mama la mine si Alexi a inceput sa taraie Ne-am uitat una la alta si mama m-a intrebat ce telefon suna? Are tot felul de combinatii dragute :bravo:
Iubita foc alexi asta a ta! Si voi va distrati, dar se pare ca si ea se distreaza! Paulie avea o perioada cand facea ca picamarul. S-a lucrat la noi in spatele blocului si nu stiam de unde invatzase el sa caraie asa... Pina ne-am dat seama...
Sincer,nu ne plictisim deloc.Cand ies din camera are tot felul de combinatii de sunete.Stau in bucatarie si rad de ce poate scoate.Probabil asa incearca sa ma cheme inapoi ,sa vad ce stie ea sa faca.E o scumpa.Alexeii sunt tare isteti.Vorba sotului meu,,cred ca gandesc prima data''. Stie cand plecam,ne vede in hol ca ne pregatim si atunci se apuca de tipat dupa noi.
E o dulceata ..... :pup:
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria