4,076

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

bine ai venit bubbles, sa'ti traiasca nimfa. Am si eu o intrebare pt tine, din ce oras ai luat'o?

4,077

Din Bucuresti , de aici sunt si eu. Am cautat pe net crescatori, vroiam pt bunicul meu un perus si vrand de mult o nimfa am profitat de ocazie big_smile.

Adaugat: 04-01-2010 16:37

Suana ms de sfaturi, am citit despre betele de plastic dar inca nu am gasit sa cumpar sau din ce sa confectionez. Batonu ala il roade toata ziua si chiar nu stiam ca se pot face, sper sa nu ia bucataria foc smile). te pup :*

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,078

Bine ai venit Bubles si sfaturile bune ti-au fost date de Suana si la fel ca ea sustin ca iti trebuie foarte multa rabdare... incet incet se va obisnui cu tine ... :pup:

Adaugat: 04-01-2010 16:43

Suana sunt superbe mogaldetele tale .... :pup: :pup: :pup: :pup: :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

4,079

Anca, ai un PM de la mine.
Va doresc si eu ca noul an sa va aduca numai bucurii si sa va realizati toate dorintele. Multa sanatate voua si nimfelor.

Vicky - Mamica fericita

4,080

Buna.Eu sunt Anca sotia lui Eduard.Eu scriu deobicei.Tot eu sunt marea iubire a nimfei.Nu are treaba cu Edy sau Luiza.Pe mine se razbuna,cu aripile,cand nu am timp de ea.Pe mine ma iubeste si tot pe mine ma cearta.

4,081

eduardgeorge wrote:

Buna.Eu sunt Anca sotia lui Eduard.Eu scriu deobicei.Tot eu sunt marea iubire a nimfei.Nu are treaba cu Edy sau Luiza.Pe mine se razbuna,cu aripile,cand nu am timp de ea.Pe mine ma iubeste si tot pe mine ma cearta.

Vai ce n.as da sa stea si nimfa mea asa...:)). Sa.ti traiasca, sa fie sanatoasa!

Adaugat: 04-01-2010 17:23

Credeti ca are legatura faptul ca s.a speriat cand i.am dat drumu cu faptul ca acum face moale? neutral

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

4,082

Da bubbles,a facut putina miscare si sperietura ii modifica putin metabolismul.Daca e sa fii linistit ar trebui sa fierbi putin ceai de menta si sa-i dea sa bea.
ella,multumesc frumos,si ale tale sunt grozave.Ce m-a distrat ca toata lumea i-a inversat smile

Adaugat: 04-01-2010 19:07

In legatura cu batonasele......e ca si cand faci prajituri si cred ca nu e nici un pericol sa ia bucataria foc,doar daca nu le uiti in cuptor  smile  smile  smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,083

Eh radeam si eu de capacitatile mele culinare...saracutsu Mango sper sa iasa ok. O sa va anunt ms :*

4,084

Si eu le-am facut doar cu mei si le-a placut enorm .....

4,085

O sa incerc si eu :rusine: ! Deci mancare obisnuita, 2 linguri de faina, o lingura de miere si un ou, amestec si pun la cuptor big_smile ? Cat sa le las?

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

4,086

Pana se intareste Continutul dar ai griza sa nu se arda.Daca sti ti-am dat si eu un baton dar ale mele au fost cam rumene

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

4,087 (edited by Iusty 04-01-2010 20:00)

Nu le-a placut alea de la tine sad ..o sa mai incerc eu hmm !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

4,088

Ce sa ma fac fratilor cu Sonny asta ... :bang: :bang: Imi canta si noaptea (aseara  la 23. 00 , la 00.30 si la 1.00) pana l-am acoperit cu patura ... Bine i-am mai ales numele ... smile smile I se potriveste de minune ... tongue smile Chiar si acum canta de mama focului ... :angel: :angel:
Bine ai venit bubbles ! Aici ai sa gasesti foarte multi prieteni , sfaturi , lucruri deja experimentate , nu citite din carti si o familie mare numita Latifa gata sa te indrume cand nu stii incotro sa o iei ... !!! Sa iti traiasca motatul ... Al lui si ai tuturor ! Pupam multe cioculete ... :pup: :pup: :heart:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,089

Si noi suntem cu operatiunea asta....de acoperit,mai ales in perioada cand au depus ouale.Ce sa facem ,asta e apanajul lor....sa tipe, sa cante.Si eu m-am trezit noaptea ca Hanny tipa,mi-am pus perna in cap  smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,090

Si ai mei au  inceput sa aiba prostul obicei sa canta sau sa tipe la ora 5 dimineata ...dar sa privim  partea buna e ca tipa amandoi nu numai Paco ...  smile

4,091

Si Angel imi canta niste serenade la 00:00 smile ..e mortal smile ! Si daca ii acopar colivia canta de mama focului :heart:

Iusti

4,092

Da voua cum va canta? Al meu la inceput scotea sunete, incet incet descoperea cate o fraza pe care fericit ca suna melodios o repeta de cate ori si cu joc de scena foarte fericit....pupa, fluiera ( cum fluieri dupa femei) cam astea le recunosc....cu toate ca ii tot pun melodii fluierate din desene si ii cant de toate....eu cant ceva el face duet cu mn dar cantand de.ale lui smile

Adaugat: 04-01-2010 22:13

flyaway70 wrote:

Ce sa ma fac fratilor cu Sonny asta ... :bang: :bang: Imi canta si noaptea (aseara  la 23. 00 , la 00.30 si la 1.00) pana l-am acoperit cu patura ... Bine i-am mai ales numele ... smile smile I se potriveste de minune ... tongue smile Chiar si acum canta de mama focului ... :angel: :angel:
Bine ai venit bubbles ! Aici ai sa gasesti foarte multi prieteni , sfaturi , lucruri deja experimentate , nu citite din carti si o familie mare numita Latifa gata sa te indrume cand nu stii incotro sa o iei ... !!! Sa iti traiasca motatul ... Al lui si ai tuturor ! Pupam multe cioculete ... :pup: :pup: :heart:

Bine v.am gasit nici nu stiti cat ma bucur ca v.am gasit ca sa imi pot impartasii bucuriile si supararile si tot aici cu voi...E frumos sa vezi k oamenii iubesc animalele...:)

4,093

ai nostri mananca noaptea si se iubesc :rusine: smile

4,094

anka9mai wrote:

Al meu saracu nu are cu cn sa se iubeasca....decat sa ii bag hamsteru in colivie smile)) ultima data mananca pe la 10 dupaia scrasnteste ciocu si sta intr.un picior, semn ca ar cam vrea sa doarma smile)

4,095 (edited by anka9mai 04-01-2010 22:50)

bubbles wrote:
anka9mai wrote:

Al meu saracu nu are cu cn sa se iubeasca....decat sa ii bag hamsteru in colivie smile)) ultima data mananca pe la 10 dupaia scrasnteste ciocu si sta intr.un picior, semn ca ar cam vrea sa doarma smile)

i`ai o pereche ca sa aiba cu cine se iubi si sa poata adormi mai usor :wis:

4,096

chiar nu stiu ce sa fac...daca sa mai iau unu daca nu...e o  responsabilitate mai mare sa ai pereche, eu mai am vietati pe aici....si nu stiu ce sa zic timp de el am, chiar nu stiu...deocamdata astept sa se domesticeasca....

4,097

bubbles wrote:

Da voua cum va canta? Al meu la inceput scotea sunete, incet incet descoperea cate o fraza pe care fericit ca suna melodios o repeta de cate ori si cu joc de scena foarte fericit....pupa, fluiera ( cum fluieri dupa femei) cam astea le recunosc....cu toate ca ii tot pun melodii fluierate din desene si ii cant de toate....eu cant ceva el face duet cu mn dar cantand de.ale lui smile

bine ai venit din nou. sfatul meu este sa-i pui triluri cu canari. nu-l invata anumite melodii. nu ar mai avea farmec , ca si pasare. nu? o sa-l invete sigur. acum e prea micut sa cante ca si unul matur. dar va canta in maxim 2-3 luni cu siguranta. sper sa nu ajungi la metoda lui Flay , Suana sau a mea, cand l-am bagat pe Motatul cu tot cu colivie in dulap ca nu mai rezistam psihic. si tot nu s-a linistit. canta si de acolo pe intuneric.. smile  smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

4,098

deyseby wrote:
bubbles wrote:

bine ai venit din nou. sfatul meu este sa-i pui triluri cu canari. nu-l invata anumite melodii. nu ar mai avea farmec , ca si pasare. nu? o sa-l invete sigur. acum e prea micut sa cante ca si unul matur. dar va canta in maxim 2-3 luni cu siguranta. sper sa nu ajungi la metoda lui Flay , Suana sau a mea, cand l-am bagat pe Motatul cu tot cu colivie in dulap ca nu mai rezistam psihic. si tot nu s-a linistit. canta si de acolo pe intuneric.. smile  smile

smile=)=) chiar ma gandeam cat sunt de suparata ca nu prea canta....si cand o sa cante....dar chiar am vrut papagal sa cante, sa vedem cat rezist smile) va tin la curent cu serenadele

Adaugat: 04-01-2010 23:55

Suana m.am apucat sa fac reteta care mi.ai zis.o tu pentru baton dar nu stiu cum trebuie sa fie compozitia aia....ca o coca care o rulez si io bag in cuptor sau o torn in ceva nici nu stiu in ce ca sa iasa ca un baton....ca e cam moale big_smile

4,099

Si la mine au iesit cam moi dar le-am rulat si le-am pus pe o tava fara sa le pun in nimik si sau intarit big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

4,100

Estera wrote:

Si la mine au iesit cam moi dar le-am rulat si le-am pus pe o tava fara sa le pun in nimik si sau intarit big_smile

Io nu am reusit sa le rulez....le.am scos acum sunt cam placinte astept sa se raceasca sa vad daca ii plac smile)