676

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

mi-a placut colajul , mi-am vazut si eu zebrutele ... astept sa mai vad si eu noi poze cu zebrute ...

Adaugat: 03-01-2010 21:09

cum imi dau seama cand trebuie sa iasa puiutul din ou? ... cand pun lumina foarte puternica pe ou se vede un alb mai stridenta la capatul oului ceea ce acum 2 saptamani cand au depus ouale nu se vedea deloc, de apoximativ 3 - 4 zile se vede mai tare.     :k:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

677

Danutza cred ca au murit puii in ou, ori sunt infertile .. sorry sad dar nu le arunca mai lasa-le nitelus
Elifie mi-a dat Dany id tau cand am timp am sa-ti spun mai multe tongue privitoare doar la zebrele tale, ea avand probleme interne serioase :cry:

:hamster: My name is COdY tongue

678

O poza cu micutza noastra Cindy si cuibuletzul impovizat. Asta a fost ieri cand am separat-o de ceilalti.

Adaugat: 03-01-2010 23:29

Iar aceasta este noua colivie a zebrutzelor si este echipata cu despartitor.

Adaugat: 03-01-2010 23:31

Iar aici e echipata, cu de toate: mancare, apa, cuiburi, zebrutze si cu Paulie ca inspector sef. :heart: Am facut perechi: Zuzu si Happy intr-o parte, Zizi si Cindy in celalta. Sper ca Zizi sa nu o bata pe Cindy. Vom vedea.

Adriana

679

ce frumoa, eu am cautat colivie cu despartitor si nu am gasit niciunde, am cautat in caransebes si timisoara.     O sa va trimit niste poze cu outele mele, am facut aseara si tare mi se pare ca se vede galbenusul, adica nu  sunt fertile .. astept pareri si de la voi daca reusiti sa vedeti ouale bine.    :heart:    :heart:    :heart:

Adaugat: 04-01-2010 08:25

acestea sunt wink

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

680

@danutza10
Se vede ceva acolo big_smile daca ai luat outele cu mana ai facut o mare greseala

@Elifie
Imi place colivia ta big_smile

Adaugat: 04-01-2010 09:10

si niste poze big_smile

681

Danutza, eu am luat-o de la Animax, dar am vazut ca sunt site-uri unde poti comanda. La mine era o necesitate, ca astia se bat ca chiorii. :sol: Chiar nu ma asteptam ca zebrele sa se bata. Aveam impresia ca se merg pe principiul cu cat mai multe cu atat mai bine. Se pare ca nu...

Gaby, multumesc pentru apreciere.

Silviu, le-am luat astfel de cuibuiri in ideea de a dormi in ele si de a avea cat mai mult loc. Initial Zizi si Zuzu au avut un astfel de cuib, dar a fost distrus, asa ca m-am gandit sa se iau ceva mai solid. Le-am umplut jumatate cu talash si le-am cumparat fanare ca sa amenajeze ele restul. Cu intratul in ele, sa stii ca intra. Evident, le-am pacalit. Am lasat capacul intredeschis, a intrat putina lumina si apoi nu a mai fost nicio problema.

Adriana

682

Elfie, super frumoasa colivia. Si eu am despartit zebrele de pescarusi, pt ca mai aveau momente cand se repezeau la pescarusi. Acum, fiecare cu "garsoniera" lui. Le-am mutat inainte de a avea pescarusii outele. Zebrutele s-au mai tinut de prostii, dar inca nu avem o serie noua de oua.

Vicky - Mamica fericita

683

Elfie e frumoasa colivia ta .... si speram sa nu se bata noua pereche ... ar fi pacat...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

684

Pai nu sunt probleme cu intratul in cuib. Le-am pacalit, s-au acomodat si gata. big_smile

Adriana

685

elfie wrote:

Pai nu sunt probleme cu intratul in cuib. Le-am pacalit, s-au acomodat si gata. big_smile

spor la oute si la pui sanatosi :bravo:  :bravo:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

686

Multumesc tare mult! Acum cum o vrea Dumnezeu.

Adriana

687

E foarte frumoasa noua colivie si eu mi-as dori una pentru piticii mei si zebrutele tale sunt frumoase sa-ti traiasca si sa se inteleaga si spor la oute :k:
Gaby si zebrutele tale sunt foarte frumoase :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

688

Frumoasa si practica colivia elfie  si locatarii micuti.Sa faca oute si sa iasa si puiutei  mititei.
Toate zebrutele sunt frumoasa,sa va traiasca.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

689

nu am avut bafta cu outele, am spart unul din ele astazi ( am avut 16 zile decand le-au clocit) si a fost galbenus, la toate cele 5 oute, asta este mai asteptam putin si speram ca urmatoarea tura sa fie cu bafta ... am schimbat si eu colivia la zebrutele mele le-am pus si ceva verdeata inauntru le-am luat si o scarita si un balansoar nou si sunt foarte vesele ... dar kiki (femela) are piciorusul stang putin umflat, am fost cu ea la veterinar astazi si mi-a spus sa-i dau de 2 ori pe zi cu kanamicina ca se poate sa se fi agatat de ceva din cuib sau sa se fi lovit si de aceea sa i se fi umflat. ... va pun cateva poze cu noua noastra casuta   :sanatate:    :pls:   :heart:

690

Imi pare rau ca nu ai avut puiuti dar poate data viitoare vei avea mai mult noroc , iar colivia arata bestial ....  :wow:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

691

:rusine:   multumesc si zebrutele sunt foarte vesele, au si spatiu si de ce trage prin colivie si scarita pe care am observat ca deocamdata nu prea se urca pe ea, vedem ce se va intampla mai incolo, cred ca au fost prea multe schimbari dintr-o data  smile

692

Elifie foarte frumoasa colivia , deh e ca a mea si deaia smile
Danutza regret ca am avut dreptate sad Dar colivia arata bestial! bravo! :bravo:

:hamster: My name is COdY tongue

693

MULTUMESC, singura diferenta este ca saracutu mascul trace de toate floricelele care le-am pus pe acolo in sperannta ca isi va mai pune ceva in cuib. sunt foarte simpatici. femelA kiki, mai are momente cand ami sta, saracuta o doare piciorusul, sper sa se fca bine ...

Adaugat: 04-01-2010 18:25

:heart:

694

Foarte frumoasa colivia decorata,parca sunt in natura.Ma voi inspira de la tine,si eu m-am gandit sa le decorez pe alor mei.Sa vedem cum va fi primit ....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

695

abia astept sa vad si eu poze, sper sa ne pui si noua cateva poze :bravo:

696

Maine ies si eu de la hibernarea asta de sarbatori si sa vad ce mai gasesc.Ai mei au copacelul cu jucarii dar arata tare frumos asa colivia .....inflorita.

697

nu pui si tu poze sa vedem si noi?  as fi tare incantata sa mai vad si alte decoratiuni  big_smile   :heart::merci:

698

Pai pozele mele sunt la perusi,nimfe si marele alex......Daca ai chef sa te uiti :k: Astea sunt pasarelel mele tongue

699

danutza10 este superb amenajat big_smile Bravo!

700

mersi mult Gaby :rusine:

Adaugat: 07-01-2010 19:57

nu mai este nimneni pe aici?
ce va mai fac zebrutele?
:music: