Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Un an nou fericit!
La multi ani!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Un an nou fericit!
La multi ani!
Na, vreau sa fiu primul in acest an care isi arata zebrutzele
Fie ca acest An sa va aduca satisfactii sanatate si impliniri sufletesti
Eu a doua!
Stiu ca e cam urat cuibul ala dar mie imi place e handmade
Adaugat: 01-01-2010 11:44
Eu a doua!
Stiu ca e cam urat cuibul ala dar mie imi place e handmade
F. frumoase mony :pup: :pup: oua/pui cand ne incanti cu asemenea poze avad ca au reusit sa-si confectioneze cuibul asta e bine :k:
Am avut 3 uutze dar le-au abandonat de atunci nu au mai facut oua
lasa ca este timp ale mele oua incontinuu chiar az azi au ouat :wow:
LA MULTI ANI, sanatate, multa fericire alaturi de zebrute
Adaugat: 01-01-2010 14:23
:cry: azi trebuia sa-mi iasa primul puisor din ou si vad ca intarzie sa iasa .... cat se poate sa mai intarzie?
Adaugat: 01-01-2010 14:25
am trimis si eu poze cu zebrutele mele :heart: :bravo:
Adaugat: 01-01-2010 14:28
ups, acum le trimit
Pai poate sa-l scoata ori acuma ori pana maine are vreme
13 zile cloceste dupa ce a facut ultimul ou, asa-i? :rusine:
Aveti niste claxonei foarte draguti sa va traiasca :k:
La multi ani 2010
:sanatate: :sanatate: :sanatate:
Pai nu neaparat pot fi si 15
Foarte frumos puteai pune perusii tai
Este foarte frumos Iusty :k:
Off, imi doresc asa de mult niste claxonei sa ma trezeasca la ora 6 dimineata
! Ma bucur ca va place :bravo:
Ha! Crede-ma ca nu claxoneii te trezesc la 6 dimineatza, ci zgaibele alea de perushi. Cum or putea, nu stiu! Dupa ce ca se trezesc asa devreme, mai sunt si vioi!!! Este peste puterea mea de intzelegere.
Adaugat: 03-01-2010 13:16
De la noi vestile sunt urmatoarele: I-am gasit un nume zebrutzei nou-venite. O cheama Cindy (de la Cinderella :rusine:).
Dart noul an a venit si cu o veste nu chiar asa de buna. Se pare ca cei trei, pe care sunt extrem de suaprata, au batut-o si i-au smuls din pene. In consecinta am separat-o pe Cindy si acum o tin provizoriu intr-o colivie micutza. Tare mult mi-as dori una cum are Rares, insa nu am gasit in pet. Asta cu despartitor e ideala. Am sa trec astazi, poate au adus colivii noi, ca asteptau sa se aprovizioneze.
Asa ca, mititica mea va convietui singura in colivie, dar inconjurata de dragostea noastra. Si, se pare ca va fi privilegiata la zborul prin camera. Nu imi vine sa cred ca au batut-o! Si cel mai mult, Happy! Of, trecem noi si peste asta! Important e ca s-a mai linistit, are coshuletzul ei unde doarme si sper sa-si revina din sperietura.
Saracuta..... oare de ce au batut-o? o fi mai mica sau bolnava? bine ca ai observat la timp si acum e bine... un pupic pentru Cindy :pup:
Pai happy e fetita, si Cindy la fel. :ironic:
E super colajul iusty!
Situatia sta in felul urmator: Zizi si Zuzu sunt baietzei. Cand am fost sa le cumparam fetitze, am gasit doar una, pe Happy. Happy a facut pereche cu Zuzu. Apoi i-am luat o fetitza si lui Zizi, insa la inceput Zizi a batut-o, apoi s-au intzeles si am crezut ca asta a fost, vor trai fericiti. Insa vad ca i-a apucat pe toti sa o bata pe Cindy acum. :sol: Dar cel mai mult o bate Happy. Eu l-am vazut pe Zuzu ca-i canta si lui Cindy... O fi Happy geloasa? Dar s-o bata toti??? :sol:
Elfie de ce nu incerci sa o pui pe Cindy cu Zizi separat... poate asa se vor intelege...
Da, asa ar fi cel mai bine Elifie lasa-mi id tau pentru at-i furniza mai multe informatii.
Da, asa ar fi cel mai bine
Elifie lasa-mi id tau pentru at-i furniza mai multe informatii.
rares ar trebui sa le furnizezi aici pt a invata si alti:D
Gaby, ai dreptate, dar poate Rares s-a gandit sa nu transformam forumul intr-o conversatie de mess. Una e cand pui intrebarea, ti se raspunde, pui alta intrebare si asa mai departe, si alta e cand trebuie sa le concentrezi pe toate sau sa dai un raspuns compact. Oricum, si eu sunt pentru postarea cat mai multor informatii.
Acum, trecand la zebrutzele noastre, am fost la cumparaturi si le-am luat zgaibelor (desi nu meritau :sol: ) o colivie ca a lui Rares, doar ca e din inox toata. Am sa incerc sa ii bag pe Zizi si pe Cindy impreuna si sper sa nu mai am parte de show neplacut. O sa va pun si poze cu noua casutza imediat ce o asamblam.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata