301

Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans

anka9mai wrote:

perechea noastra de rosella au acum 6 oua...oare de`acum se va pune pe clocit? :wow:

felicitari anka....eu am fost plecata si deabia am ajuns azi acasa .....o sa se puna pe clocit stai linistita :k:

Adaugat: 02-01-2010 13:38

necunoscuta wrote:

:muscle: Aici eram mai stearsa.. dar acum am mai crescut, si am prins o culoare mai vie.Penisoarele alea frumoase mi-au cazut mie din coada. sad

papagalii cand aud zgomote puternice incep sa se agite in colivie iar coada lor lunga se prinde prin toate chestiile..si mie mi s-a intamplat.dar i-au crescut :k: imi pare rau pt coditza ei neutral

:heart: -SABINA- :heart:

302

anka9mai wrote:

perechea noastra de rosella au acum 6 oua...oare de`acum se va pune pe clocit? :wow:

Felicitari!!!Sa speram ca vor cloci,ar cam trebui,nu?Dar stiu ei mai bine ce au de facut,instinctul ii va ajuta.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

303

anka9mai wrote:

Felicitari :k: , si mie imi faceau rozelele intre 4 si max 6 oua dupa care se puneau la clocit, nu deschide prea des cuibul ca sunt destul de sensibile la control si sar putea sa nu mai clociasca.
Succes. Oti

Crescatorie papagali. Oti

304

ramona12 wrote:
anka9mai wrote:

Felicitari :k: , si mie imi faceau rozelele intre 4 si max 6 oua dupa care se puneau la clocit, nu deschide prea des cuibul ca sunt destul de sensibile la control si sar putea sa nu mai clociasca.
Succes. Oti

dupa cat timp incep sa iasa puiii?

305

Un colaj cu rosellitele voastre :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

306

multumim Iusty pentru colaj :merci: foarte frumos :k:

307

anka9mai wrote:
ramona12 wrote:
anka9mai wrote:

Succes. Oti

dupa cat timp incep sa iasa puiii?

Depinde de la al catelea ou incepe sa cloceasca si cum cloceste, la cca. 23 de zile dupa ce a inceput clocitul trebuie sa inceapa sa iasa pui, nui batut in cuie ( la mine mia scos o per. de ara primul pui dupa 24 de zile de clocit si altul la 28 de zile,a fost tot aceas pereche si aceas tura de pui ).
principal este sa nui nebunesti cu nerabdarea si sa nu le controlezi zilnic cuibul, cu restu se descurca ei.

Crescatorie papagali. Oti

308

:k: multumesc pt raspuns...pana in prezent avem 7 oute :heart:

309

Bravo :bravo: ...chiar ma bucur! Asteptam 7 puisori atunci :rusine: :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

310

Felicitari, Anka! Succes cu outzele, iar puishorii sa fie sanatosi! Frumosi or sa fie cu siguranta, la asa parinti... :pup: :heart:

Adriana

311 (edited by anka9mai 03-01-2010 13:01)

multumim mult....cred ca nu se opresc la 7, pt ca nu vad sa stea la clocit deci sunt mari sanse sa mai faca 102 oute...din cate am auzit maximul e 9 :ok:

312

O sa ai crescatorie daca reushesc toate outzele! Ce tare! :ok: :bravo:

Adriana

313

elfie wrote:

O sa ai crescatorie daca reushesc toate outzele! Ce tare! :ok: :bravo:

:heart: abia asteptam sa`i vedem pt toti iesiti din ou

314

:wow:  9 asa multe? inseamna ca o sa fie casa plina de puiuti..... tongue ce frumos....

Adaugat: 03-01-2010 13:39

Daca nu ai fi asa departe mai ca mas inscrie la o pereche de la tine .... :rusine:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

315

Am citit Silviu ca are 7 dar a mai si scris ca numarul maxim e 9 si de aceea m-am mirat...

316

Iusty wrote:

Un colaj cu rosellitele voastre :heart:

multumim mult iusty :heart: :heart: :heart: :pup:

317 (edited by anka9mai 03-01-2010 15:19)

nu mai e mult si poate o sa avem 9 oua :angel:

318

Cu placere poly :pup: ! Anka9mai, de abea asteptam sa vedem puisorii :bravo: ..primii puiuti de rosella de pe forum smile ! Mult noroc :pup: !

Iusti

319

Iusty wrote:

Cu placere poly :pup: ! Anka9mai, de abea asteptam sa vedem puisorii :bravo: ..primii puiuti de rosella de pe forum smile ! Mult noroc :pup: !

daca suntem primii trebuie sa dam de baut smile

320

Asa e smile

Iusti

321

Si poate dupa Anka o sa urmez si eu big_smile

Adaugat: 03-01-2010 15:32

ps: felicitari pentru rosellele tale si noroc :sanatate: sa iti iasa din toate outzele puisori sanatosi si la fel de frumosi ca parinti lor :k:

322

Sa stii ca vei fi prima care va avea puiuti de rosella pe forum... abia astept sa vedem micutii nazdravani ...  :sanatate:

323

kikisiroko wrote:
anka9mai wrote:
Iusty wrote:

daca suntem primii trebuie sa dam de baut smile

Tu ai zis-o. smile

:sanatate: :sanatate:

324

anka9mai wrote:

nu mai e mult si poate o sa avem 9 oua :angel:

anka te felicit :k: ..9 outze..super tare :rusine: :ok: iti doresc tot ce este mai bun pt puiuti si sa-ti traiasca toti :pup: :heart:

325 (edited by anka9mai 04-01-2010 22:23)

rosella noastra a mai facut azi un ou....dar din pacate ieri a spart unul sad si inca nu sta tot timpul pe oute....sta cate putin si iese iar afara... :furios: