Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
La multi ani si un An Nou mai bun!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
La multi ani si un An Nou mai bun!
,,La multi ani!'' fericiti alaturi de motatele noastre dragi.Sa ne auzim cu bine in 2010!!!!!!! :sanatate:
"La Multi Ani" si sa ne auzim cu bine in anul ce vine!!!!!!
LA MULTI ANI! sa va bucurati pe deplin de noul an alaturi de cei pe care-i iubiti.
La multi ani si un an nou fericit alaturi de nimfele voastre!
De ce Doli roade jucariile si stiinghile din lemn?(jucariile nu-s din lemn , sunt din plastic)
la inceput a avut chesti dintralea pe stingh idar lea ros si a facut diaree...iar acum nu mai stiu dak sa-i iau.....
La MUlti Ani tuturor!!!!!! Multa sanatate si tot ce va doriti si voi si nimfele voastre!!!!!!!!!!
acesta este comportamentul unei nimfe ii place sa roada unele lucruri dar nu ai de ce sa iti faci griji
La multi ani 2010
:sanatate: :sanatate: :sanatate:
La MUlti Ani tuturor!!!!!! Multa sanatate si tot ce va doriti si voi si nimfele voastre!!!!!!!!!!
acesta este comportamentul unei nimfe ii place sa roada unele lucruri dar nu aveti de ce sa va faceti griji
Mersi de raspuns!
HAPPY NEW YEAR 2010 ... !!! ... La multi ani !!!
Adaugat: 01-01-2010 19:42
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hx9Luw4v7gU[/youtube]
Ia uitati ce facem noi la ora 23.00 ... :heart: :heart: :heart:
Uau !!!Dar nu trebuiau sa faca somnic :nani: la ora aia?!
Adaugat: 02-01-2010 09:21
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vqdpa-hXT9Q&feature=related[/youtube]
?
sau daca nu ce e aia link?
Adaugat: 02-01-2010 10:27
interesant:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wg1BqGReqqU&NR=1[/youtube]
si mare parte e cantat de o nimfa !
Super frumos canta.... dar la ora aia nu era indicat somnul pentru ei?.... :bravo:
depinde ele is fac somnul cand vor elel nu cand vrem noi .....
foarte frumoase toate pozele pupici la motzati....
fly sa sti ca are trilu exact ca a lu coco pupici la el ....
Asa canta si Angel ...si al meu canta la 23:00-23:30 apoi trece la somnic :nani:
Adaugat: 02-01-2010 15:58
Pune-ti poze cu nimulinele voastre sa facem un colaj :k: ! Sa apara toti, fac eu colajul :heart:
Pune-ti poze cu nimulinele voastre sa facem un colaj :k: ! Sa apara toti, fac eu colajul :heart:
chiar asa de mult ti-a placut ideea mea?
Stiu ca trebuiau sa faca somnic la ora aia dar nu vor sa "presteze"cand le spun eu ... Au o personalitate foarte marcanta ... :einstein:
M-as fi apropiat mai mult cand canta dar imi era frica sa nu se sperie si sa nu mai cante ... Inca sa sperie cand ma apropii de colivie ... Dar sunt niste ingerasi :angel: :angel: si ii iubesc ... :heart: :heart:
Flay SCOATE OGLINZILE!!!!! el canta oglinzii si fata se agita toata. nu se vor apropia asa. nici nu mai astepta. ce rol mai au?. scoatele repede.
si ale mele pe acolo ... frumos colajul !! :bravo:
Acum le scot !!! Am vrut sa le scot mai demult dar nu stiam daca e bine ... :pup: :pup:
Ma bucur ca va place :bravo: !
Flyaway, Angel avea si el oglinda si numai la ea statea, era violent si deprimat ! I-am scos-o si acuma e veselie mare
!
Acum le scot !!! Am vrut sa le scot mai demult dar nu stiam daca e bine ... :pup: :pup:
e foarte bine. am vazut pozele din sunphoto si i-mi venea sa o mananc pe Aly.
Le-am scos ... Sa vedem ce spun ei cand o sa intre in colivie ... ca acum sunt afara , pe usa de la balcon langa tevile de la calorifer ... :bang: Or sa ma bata nu ???
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus