651

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

Un an nou fericit!
La multi ani!

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

652

Na, vreau sa fiu primul in acest an care isi arata zebrutzele smile
Fie ca acest An sa va aduca satisfactii sanatate si impliniri sufletesti
http://i1002.photobucket.com/albums/af150/Rares93/Picture006-2.jpg

http://i1002.photobucket.com/albums/af150/Rares93/Picture005-1.jpg

http://i1002.photobucket.com/albums/af150/Rares93/Picture004-2.jpg

http://i1002.photobucket.com/albums/af150/Rares93/Picture003-2.jpg

http://i1002.photobucket.com/albums/af150/Rares93/Picture002-1.jpg

http://i1002.photobucket.com/albums/af150/Rares93/Picture001-1.jpg

:hamster: My name is COdY tongue

653

Eu a doua!
Stiu ca e cam urat cuibul ala dar mie imi place e handmade

Adaugat: 01-01-2010 11:44

Eu a doua!
Stiu ca e cam urat cuibul ala dar mie imi place e handmade

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

654

F. frumoase mony :pup: :pup: oua/pui cand ne incanti cu asemenea poze big_smile avad ca au reusit sa-si confectioneze cuibul asta e bine :k:

655

Am avut 3 uutze dar le-au abandonat de atunci nu au mai facut oua sad

656

lasa ca este timp smile ale mele oua incontinuu chiar az azi au ouat :wow:

657

LA MULTI ANI, sanatate, multa fericire alaturi de zebrute

Adaugat: 01-01-2010 14:23

:cry: azi trebuia sa-mi iasa primul puisor din ou si vad ca intarzie sa iasa .... cat se poate sa mai intarzie?

Adaugat: 01-01-2010 14:25

am trimis si eu poze cu zebrutele mele big_smile    :heart:      :bravo:

Adaugat: 01-01-2010 14:28

wink ups, acum le trimit

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

658

Pai poate sa-l scoata ori acuma ori pana maine are vreme tongue

659

13 zile cloceste dupa ce a facut ultimul ou, asa-i?   :rusine:

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

660

Aveti niste claxonei foarte draguti sa va traiasca :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

661

La multi ani 2010
:sanatate: :sanatate: :sanatate:

662

Pai  nu neaparat pot fi si 15
tongue

663

Ehh big_smile ...am facut un colaj cu zebrute smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

664

Foarte frumos big_smile puteai pune perusii tai tongue

665

Este foarte frumos Iusty :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

666

Off, imi doresc asa de mult niste claxonei sa ma trezeasca la ora 6 dimineata smile ! Ma bucur ca va place :bravo:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

667

Iusty wrote:

Off, imi doresc asa de mult niste claxonei sa ma trezeasca la ora 6 dimineata smile ! Ma bucur ca va place :bravo:

Ha! Crede-ma ca nu claxoneii te trezesc la 6 dimineatza, ci zgaibele alea de perushi. Cum or putea, nu stiu! Dupa ce ca se trezesc asa devreme, mai sunt si vioi!!! yikes Este peste puterea mea de intzelegere. smile

Adaugat: 03-01-2010 13:16

De la noi vestile sunt urmatoarele: I-am gasit un nume zebrutzei nou-venite. O cheama Cindy (de la Cinderella :rusine:).

Dart noul an a venit si cu o veste nu chiar asa de buna. Se pare ca cei trei, pe care sunt extrem de suaprata, au batut-o si i-au smuls din pene. In consecinta am separat-o pe Cindy si acum o tin provizoriu intr-o colivie micutza. Tare mult mi-as dori una cum are Rares, insa nu am gasit in pet. Asta cu despartitor e ideala. Am sa trec astazi, poate au adus colivii noi, ca asteptau sa se aprovizioneze.

Asa ca, mititica mea va convietui singura in colivie, dar inconjurata de dragostea noastra. Si, se pare ca va fi privilegiata la zborul prin camera. Nu imi vine sa cred ca au batut-o! Si cel mai mult, Happy! Of, trecem noi si peste asta! Important e ca s-a mai linistit, are coshuletzul ei unde doarme si sper sa-si revina din sperietura.

Adriana

668

Saracuta..... oare de ce au batut-o? o fi mai mica sau bolnava?  bine ca ai observat la timp si acum e bine... un pupic pentru Cindy  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

669

Pai happy e fetita, si Cindy la fel. :ironic:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

670

E super colajul iusty!

671

Situatia sta in felul urmator: Zizi si Zuzu sunt baietzei. Cand am fost sa le cumparam fetitze, am gasit doar una, pe Happy. Happy a facut pereche cu Zuzu. Apoi i-am luat o fetitza si lui Zizi, insa la inceput Zizi a batut-o, apoi s-au intzeles si am crezut ca asta a fost, vor trai fericiti. Insa vad ca i-a apucat pe toti sa o bata pe Cindy acum. :sol: Dar cel mai mult o bate Happy. Eu l-am vazut pe Zuzu ca-i canta si lui Cindy... hmm O fi Happy geloasa? Dar s-o bata toti??? :sol:

Adriana

672 (edited by ella_costan 03-01-2010 14:24)

Elfie de ce nu incerci sa o pui pe Cindy cu Zizi separat... poate asa se vor intelege...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

673

Da, asa ar fi cel mai bine smile Elifie lasa-mi id tau pentru at-i furniza mai multe informatii. smile

674

rares93 wrote:

Da, asa ar fi cel mai bine smile Elifie lasa-mi id tau pentru at-i furniza mai multe informatii. smile

rares ar trebui sa le furnizezi aici pt a invata si alti:D

675 (edited by elfie 03-01-2010 20:23)

Gaby, ai dreptate, dar poate Rares s-a gandit sa nu transformam forumul intr-o conversatie de mess. Una e cand pui intrebarea, ti se raspunde, pui alta intrebare si asa mai departe, si alta e cand trebuie sa le concentrezi pe toate sau sa dai un raspuns compact. Oricum, si eu sunt pentru postarea cat mai multor informatii.

Acum, trecand la zebrutzele noastre, am fost la cumparaturi si le-am luat zgaibelor (desi nu meritau :sol: ) o colivie ca a lui Rares, doar ca e din inox toata. Am sa incerc sa ii bag pe Zizi si pe Cindy impreuna si sper sa nu mai am parte de show neplacut. O sa va pun si poze cu noua casutza imediat ce o asamblam.

Adriana