Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
doar cioculetul il ridica si il inchide , ca si atunci cand manca de exemplu , doar cioculetul , da acuma de ceva vreme vad ca nu mai face ...
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
doar cioculetul il ridica si il inchide , ca si atunci cand manca de exemplu , doar cioculetul , da acuma de ceva vreme vad ca nu mai face ...
Probabil casca.
Nu e chiar cascat ca era asa miscari succesive , cum sa zic ca si cum ar degusta ceva de exemplu , da nu cred ca are nimic comportamentu tot asa e de mancat manca apa bea ,deci pana la urma cred ca era o "joaca" de a lui ... :pls:
Nu-l deschidea de tot nu? Doar putin? ca si cum ar avea ceva in cioc?
Da da asa , ca si cum ar fi avut ceva , doar ca nu avea nimic ...
Pai este mancarica lui, din cioc, cred eu ca ramane asa dupa ce papa, sau mai are ceva in cioc, si ai meu fac asa, nu stiu sigur care este motivul dar e normal.
si perusul meu face asa...parca ar fi o babutza
frantz wrote:am inteles ca la perusii lutino nasul ramane tot timpul roz...e adevarat?
La masculi da, nu sunt perusi care sa aibe nasul albastru.
La lutino am vazut perusi cu nasul albastru nu cred ca ramane roz tot timpul :sol: uite:
Inseamna ca nu erau lutino complet, la cei albino si lutino nasucul ramane tot timpul roz.
Suportbaimarean, ei fac asa din cioc cand se simt bine ...si perusii mei fac asa toata seara pana sa-i invelesc, nimfa la fel, e normal
Mony, sa stii ca ai dreptate ...am vazut f. multi perusi lutino cu ceromul albastru sau maro
De nasuc roz este valabil doar la masculi. Hai ca m-ati facut curioasa, vreau sa vad si eu un mascul latino cu nasul albastru.
In momentul de fata la fel ar si Snowy nasucul, cam vanat. :wow:
Iusty nu cred ca era lutino, poate galben dar nu lutino.
Am si eu o intrebare, poate a mai intalnit cineva vreun caz din asta, e posibil ca femela perus sa vorbeasca mai mult ca masculul? Candy tot zice puiu si scoate sunetul ala de puic, acum ii repet pupic si se chinuie sa zica... :wow: Si Snowy tot pe astea le zice, doar ca mi se pare ca ea le spune mai clare. :wow: baiat nu e, e imposibil, pt ca are nasucul maro... :wow:
Pai daca e femela, normal ca il are maro, nasul roz il au doar masculii... :ironic: Regula nu se aplica in cazul femelelor, doar al masculilor. :bang:
Adaugat: 31-12-2009 15:49
perusi lutino.
later edit:Nu stiu de ce nu se vede.
Dany, cred ca ai dreptate ...mi se pare ca avea verde pe spate si cateva linii negre pe cap
...nu mai stiu la cine am vazut :heart: !
Adaugat: 31-12-2009 15:54
La mine se vede
La multi ani si un An Nou mai bun!
Va urez tuturor un an nou fericit si plin de bucurii!!! La multi ani!:D :pup: :heart: :sanatate:
,,La multi ani!'' cu multe bucurii ,alaturi de micutele innaripate care ne aduc numai bucurii.
Sa ne auzim cu bine in 2010!!!!
"La Multi Ani" si sa ne auzim cu bine in anul ce vine!!!!!!
La mine se vede
Dany,astia sunt toti puiutzi si sunt standart
????????????????????
????????????????????
????????????????????
?????????? • N E W Y E A R
??????????????
??????????????
??????????????
??????????????
??????????????
?????????????? :pup: :pup: :pup: :pup: