Re: hamsteri pitici
Ce dragutz e. :heart: Daca se vedeau mai bine iti spuneam rasa.
Nu poti sa faci rost de o camera?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici
Ce dragutz e. :heart: Daca se vedeau mai bine iti spuneam rasa.
Nu poti sa faci rost de o camera?
la mine alta e problema...nici la telefon si nici la camera nu gasesc cablurile de date :furios: pentru ca de curand am renovat...si...pur si simplu nu dau de ele... :cry: problema asta am avut-o si cu pozele cu primul porcusor... nah...poate fac rost de la cineva de cablu...
Adaugat: 29-12-2009 18:46
oricum...nu cred ca e chiar atat de important ce rasa este atata timp cat va fi extrem de sanatos[sau cel putin asa sper] :heart:
Eu cred ca este Winter White ...banuiesc
Intradevar, nu poate fi hamster chinezesc pt. ca au o codita de 3 cm
...si ala din imagine de abea are coada
Hamster roborovski
Hamster winter white.
- in timpul iernii cand isi schimba blanita
Hamster campbell
Hamster sirian.
Hamster chinezesc.
chinezesc sigur nu e sirian nici atat,nici robo...poate e campbell
sau winter white...
Dany,serios?asa arata chinezestii? wow ,pai ce pe care i-am avut aveau coada scurta scurta ciudat...mie al tau mi se pare whiter white...ca am avut-o pe Snowy whiter whiter si acum 2 sapt inainte sa moara era alba ca a ta :heart:
Helooo tuturor m-am inscris si eu p site,deoarece d 3 zile am un nou animalutz:d un robo ca sa fiu mai exacta:) mi-a placut f mult si nu am putut sa nu il iau acasa...insa eu nu am mai avut pana acum hamsteri...si cu atat mai putin pitici....si nu stiu cam sa o fac p Snowbell (asa o cheama) sa fie prietenoasa....d cate ori intind mana spre ea,ma miroase si fuge:( am incercat si cu mancare..dar nimik...ia mancarea si fuge:cry:
cum as putea sa o fac sa nu mai fuga? m-am tot gandit ca de vina e faptul ca a schimbat locul...cusca...a fost f nervoasa la inceput...stiu ca imi trebuie multa rabdare cu ea...dar poate aveti voi alte metode care sa dea rezultat:D
ms...sarbatori fericite
Incearca sa citesti asta. http://www.4animale.ro/animale-mici/ham … amsterilor
Faptul ca ia mancarea dn mana ta e un lucru bun, dar robo asa sunt ei, energici, foarte energici, poate ai observat si tu cate ture da prin cusca fara sa oboseasca, slabe sanse sa stea in mana ta fara sa fuga. Oricat de bland ar fi tot o sa fuga din mana ta.
daaaaaaa....nu are astampar deloc....dar numai noaptea...ziua doarme si mananca. chiar si acum doarme...si cum as putea sa ii arat ca in cusca ei axista un tub p care ea poate urca si acolo isi gaseste casuta?....eu a urcat deloc p tub...si-a facut culcus sub rotita:( si nici apa d la adapatoare nu bea:(....
poate sunt intrebari prostesti...insa mi-e asa draga...ca vreau sa ma asigur ca nu gresesc cu ceva:P
Robolina??? Stai linistita.
La cat e ea de energica se baga prin orice coltisor.
Si ai mei au casa si prefera sa doarma sub roata. :muscle:
) deci nu e Snowbell a mea ciudata....m-am calmat:)...o las in pace sa doarma ea unde vrea...probabil va realiza ea in timp ca mai exista locuri neexplorate prin cusca ei:P ma gandesc ca nu e in largul ei pt ca azi am mutat-o in cusca mare:)....mai astept cateva zile...trebuie sa isi revina:) ms frumos
aaaaaa...era sa uit....eu am tot citit p net insa la petshop nu mai aveau decat 2 fetitze...d rase diferite(1 fiind Snowbell):P.....ar trebuii sa-imai cumpar o fetita robo?...am citit ca ei traiesc in familii,nu vreau sa fie trista.....sau sa o las asa?
Nu, stai linistita, traieste foarte bine si singura. Daca mai ii iei o surioara se vor bate.
Ca sa se inteleaga trebuie sa fie rude.
Dar esti sigura ca e fetita?
Poze cu ea poti sa ne pui? ;;)
bine ai venit Mazly :sanatate: sa-ti traiasca piticania si sa ne pui poze cu ea :bang: vaaaai robo is preferatii mei :heart: :heart:
asa mi-au spus cei de la petshop....ca e fetitza....acuma eu nu ma pricep:P
insa ii voi face poze si le voi posta,poate ma ajutati voi nu stiu nici macar cate luni are...banuiesc ca e mica...poate imi ziceti si asta:) ms
un pitic care se lasa greu fotografiat :rusine: :heart:
am reusit sa ii fac poze in sfarsit:)....oare dupa poza mi-ati putea spune cu aprox cate luni are?
Adaugat: 31-12-2009 14:06
ps: in ultima poza dormea....ca asa doarme ea...intr-un carton d la hartia igienica:P...ca e mai bine cu picioarele la gura acolo....decat relaxata in casuta:))
ce scumpa e :rusine: :heart:
ms frumos:) si al tau e f dulce...mai ales ca iti ta in mana:)....eu nu cred ca voi avea prea curand placerea de a o tine p Snowbell in mana:P
mazly...daca vrei sa fi sigura ca e fetita...fa-i o poza mai deocheata si posteaz-o
momentan nu am nicio sansa sa o prind:)).....se mai opreste uneori si ma lasa sa o mangai p spate,dar numai cand vrea si cat vrea ea......soriceii astia au personalitate nu gluma:P
Ma alatur si eu comunitatii voastre. Am si eu de o sapt. 2 surioare de hamster pitic, blande si cuminti. O sa pun si eu poze cat de curand. Se numesc Maria si Carla (nu a mea a fost ideea ci a nepotului meu). Conform obiceiului "hamsteresc" ziua dorm si noaptea misuna, se joaca si alearga in rotita.
Dorm in casuta lor (care trebuie spalata zilnic, deoarece tot acolo isi fac nevoile) si isi ascund provizii prin talas. Seara le scoatem si le lasam sa se plimbe pe pat, cu mare grija sa nu cada pe langa.
Am avut porcusori de guineea si hamsteri in copilarie, dar nu se compara cu minunile astea mici. Sunt topita dupa ele :heart:.
bun venit :heart: :pup: abea astept pozele
Salutare oameni buni! Am si eu un robo de 8 luni si nu am reusit sa il domesticesc ). Adica sa ii dau drumu din cusca...de buna voie ca de scapat mi.a scapat de cateva ori si a fost mare distractie pana l.am prins. Mananca din mana mea, nu fuge in prezenta mainii mele dar alerge ceva dupa el daca vreau sa il prind. si cand il prind nu se zbate cateva secunde cat sa il pupacesc ca dupaia sare
. Ai vostrii cum se comporta?
Adaugat: 06-01-2010 16:53
Ell este Pufu
Poze cu gogoselele mele, Maria si Carla. Nu stau o clipa locului, sunt greu de pozat. Aici erau in acvariul in care le pun cat timp le fac curat in cusca, si fiind zi si spatiu insuficient, au stat linistite. Sunt blande, stau la mangaiat, nu se urca singure in palma dar nici nu tb alergate in toata cusca. S-au obisnuit cu mine si cum ma aud, ies si incep sa adulmece, eu = mancare in mintea lor . Si seara avem program de plimbat prin pat.
deci pufu este adorabil :heart: m-am indragostit de el :rusine:
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici