276

Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans

anka9mai wrote:

avem si noi 5 ouate :sanatate: :sanatate:

:pup: :bravo:  Pupici pentru parinti ,care sunt tare frumosi.O sa iasa minunatii ,exact ca ei.....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

277

suana wrote:
anka9mai wrote:

avem si noi 5 ouate :sanatate: :sanatate:

:pup: :bravo:  Pupici pentru parinti ,care sunt tare frumosi.O sa iasa minunatii ,exact ca ei.....

si noi suntem foarte nerabdatori sa vedem puiutii :heart:

278

Te cred si eu. Cred ca e un moment pe care-l asteptati cu sufletul la gura. Felicitari inca o data si multa sanatate parintilor si micutzilor ce vor veni!

Adriana

279

anka fii atenta........imediat ce ies puiutii..vrem pozitze.. big_smile :pup: nu foarte multe ca sa nu-i stresezi dar una merge.. wink :heart:

:heart: -SABINA- :heart:

280

Probabil momentul in care va iesi primul puiut e cel mai asteptat... pupici pentru viitorii parinti  :pup: :pup: :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

281

sigur ca am sa va arat poze ...as fi vrut sa va arat si outele dar nu ma lasa al meu sot big_smile e superstitios rau zice ca nu mai ies puii hmm asa ca dupa ce ies puii va arat poze cu ei si cu outele din care au iesit wink

282

desigur..nici o problema smile

:heart: -SABINA- :heart:

283

E bine si asa Anka  wink

284

:pup: pt intelegere si rabdare

Adaugat: 30-12-2009 15:09

La multi ani si un An Nou mai bun!

285

UN AN NOU FERICIT PLIN DE BUCURI SI SA SPERAM MAI BOGAT DECAT 2009! :sanatate:

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

286

,,La multi ani!'' cu multe bucurii,alaturi de minunatiile de papagali,care va fac viata  mai frumoasa.
    Sa ne auzim cu bine in 2010!!!!

http://dl9.glitter-graphics.net/pub/1884/1884569v3u4js8dol.gif

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

287

"La Multi Ani" si sa ne auzim cu bine in anul ce vine!!!!!!

288

Un an nou fericit!

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

289 (edited by necunoscuta 01-01-2010 12:34)

Bine v-am gasit in noul an fetelor. Din pacate, al meu nu e foarte bun, sau, sper macar sa ma mai linistiti voi si sa nu imi fac griji degeaba. sad
    Trecerea dintre ani, nu am facut-o acasa.. iar papagalul meu a fost singur acasa. De cum am ajuns acasa direct la el am mers, si  l-am gasit fara codita. toate penele ii sunt cazute pe fundul coliviei, fara urme de sange pe ele. Ieri seara am avut oleaca de hac cu el, fiindca mi-a iesit din sufragerie pe hol, si m-am chinuit putin sa il bag in colivie, fiindca nu as fi vrut sa il las in mediu necunoscut. Din ce am inteles de la tatal meu cumnatul meu... venit in vizita doar a atins colivia, si nu a agresat pasarea. Sa fie oare doar naparlire..?

Simo

290

pune o poza cu pasarea ca sa ne dam seama

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

291

Nu am cu ce sa ii fac. doar cu webul as putea, dar nu se vede clar.

Simo

292

kikisiroko wrote:

Posibil cat timp ai fost plecata de acasa sa se fi plictisit sau de suparare si-a smuls penele. sad

Asa cred si eu.... Deoarece cand am fost plecata si l-am lasat pe eddi singur isi smulse foarte multe pene desi vineau niste vecini si ii dadeau de mancare si apa... neutral

Adaugat: 01-01-2010 16:16

Aici e Eddi intre plante smile big_smile

293 (edited by anka9mai 01-01-2010 16:34)

La multi ani 2010
si ai nostri au stat singuri de Rev dar i`am gasit sanatosi si linistiti :merci:

294

Asta e bine. smile Ma bucur pt tine :bravo:

295

Nu neaparat naparlire, poate s-a speriat f. tare de la artificii hmm ...se mai intampla la unii papagali, de frica zboara ca nebunii prin colivie etc.

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

296

Iusty wrote:

Nu neaparat naparlire, poate s-a speriat f. tare de la artificii hmm ...se mai intampla la unii papagali, de frica zboara ca nebunii prin colivie etc.

corect zis ca si ai mei a fost putin agitati cand au inceput sa vina uratorii pe scara blocului...era foarte galagie asa ca i`am acoperit si le`am dat drumul la radio incet langa ei ca sa nu`i streseze galagia mare wink

297

:heart: Prietenul meu este bine. Doar ce am ajuns de la munca, si s-a trezit si el si mananca si printre coji mai ciripeste cate ceva, ca de obicei. :blb:
   Imi promisesem ca de acest Craciun ii voi cumpara pereche, insa din pacate cheltuielile au fost mari si nu prea am facut fata. sad Imi pare ft rau ca nu am reusit sa fac acest lucru, fiindca stiu cat timp petrece singurel. sad

Adaugat: 01-01-2010 22:55

:muscle: Aici eram mai stearsa.. dar acum am mai crescut, si am prins o culoare mai vie.Penisoarele alea frumoase mi-au cazut mie din coada. sad

Adaugat: 01-01-2010 22:57

:heart:

Simo

298

perechea noastra de rosella au acum 6 oua...oare de`acum se va pune pe clocit? :wow:

299

sincer nu stiu ... dar sa speram ca da....

300

Ii poti pune o oglinda eu iam pus si nu pare ca ar vrea o partenera... smile