2,876

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

E foarte frumos suporter... sa iti traisca si sa il iubesti mult... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

2,877

Neaa, avea 2 luni. tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

2,878

Tweety e f. frumos :heart: ...sa-ti traiasca :pup: !
Norisorul meu pufos nu mananca hmm ...aseara a mancat, dar azi nu am vazut-o, noroc ca a hranit-o Cipy sad ! Offf, nu stiu ce poate avea, o s-o urmaresc toata ziua :cry: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

2,879

Iusty sunt sigura ca nu e nimic grav. :pls: Dar monitorizeaz-o in continuare.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

2,880

Nici eu nu cred ca are ceva, acuma sta cu ciocul in pene, dar se cearta cu Popica, zboara etc. , dar nu stau linistita daca nu o vad ca mananca hmm ...o sa le pun niste morcov ras si mar, sigur va manca smile ii place f. mult!

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

2,881

Superter bine ai venit in familia noastra . Ai o minunatie de perus sa-ti traiasca si sa te bucuri de el :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

2,882

Multumesc la toti pentru complimente :merci: si ma bucur de el , chiar acum ma rad de el ca m-am pus un pic la vorba cu el , si de obicei cand vorbesc cu el ii place sa se "dea mare" si atunci face tumbe mai tare si e comic big_smile  si Iusty sper sa nu aiba nimic grav "norisorul" tau neutral

2,883

suporterbaimarean wrote:

Foarte frumosi si interesanti sunt perusii astia :d merita de avut :heart: numai ca acum ca am aflat ca e baietel vine alta problema , i-am pus numele Tweety , si e cam nume de fetita big_smile da ma tem ca asa o sa il las ca m-am obisnuit sa il strig asa big_smile

Bine ai venit, in primul rand! Cum spunea si Dany, Tweety e un nume frumos si merge si la baietzei. Sincera sa fiu, nu are rost sa-i schimbi numele, mai ales ca acum s-a obisnuit cu el. Spre exemplu eu am primit de la matusa mea un perush verde care se numea Mimi, pentru ca toata lumea credea ca-i fetitza si, in schimb era ditamai baietzelul. Si nu m-am indurat sa-l strig altfel pentru ca raspundea la "Mimi" si incepuse sa-si rosteasca numele. Si crede-ma, a fost un perush exceptional! :heart: Iti doresc din tot sufeltul ca Tweety al tau sa fie sanatos si sa te bucuri din plin de el! Intr-adevar, sunt pasari speciale.

Adriana

2,884

Multumesc suporterbaimarean smile ...asta-i norisorul meu :heart: ...e o fetita si o cheama Norisor smile dupa nume oricine isi da seama ca e cea alba :rusine:

Adaugat: 29-12-2009 13:49

Ceilalti doi sunt Cipy-cel de la oglinda si Popica-cea de langa Norisor smile

Iusti

2,885

Frumosi mai sunt! Sa-ti traiasca! Norisor mi se pare mie sau e ca Ina mea, alba toata si cu ochii rosii?

Adriana

2,886

Multumesc ellfie :heart: ! Da, Norisor e alba in totalitate si are ochii rosi :pup: ! Ce e mai interesant e ca atunci cand ii fac poze cu blit, are reflectii albastre hmm ...si la lumina soarelui la fel hmm !

Iusti

2,887

Sunt frumosi toti 3 big_smile , si Norisor , e un ingeras adevarat , fiind alb . elfie nu cred ca o sa ii schimb nici eu numele la al meu mam obisnuit asa cu el  , si vorba ta nu are rost .

2,888

Iusty ai niste perusi superbi :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

2,889

Iusty wrote:

Multumesc ellfie :heart: ! Da, Norisor e alba in totalitate si are ochii rosi :pup: ! Ce e mai interesant e ca atunci cand ii fac poze cu blit, are reflectii albastre hmm ...si la lumina soarelui la fel hmm !

Si a mea la fel! :bravo: Ce tare! :heart: Avem doua frumuseti, ce pot sa spun! :angel:

Adriana

2,890

am si eu o intrebare : perusii albi au intotdeauna ochii rosii? big_smile

- Bianca

2,891

Nu neaparat, adica cei albino da, au ochii mereu ochii. Snowy al meu ii are negri, dar el nu e albino. big_smile

2,892

suporterbaimarean wrote:

Sunt frumosi toti 3 big_smile , si Norisor , e un ingeras adevarat , fiind alb . elfie nu cred ca o sa ii schimb nici eu numele la al meu mam obisnuit asa cu el  , si vorba ta nu are rost .

Inca ceva, daca ai sa te ocupi de el, cum mi-ai facut impresia, atunci ai sa ai parte de cei mai frumosi ani din viata ta. Ai sa primesti din partea lui de doua ori mai multa dragoste si crede-ma ca nu vai avea nevoie de nimic mai mult. :heart:

Adriana

2,893

Noi pe Popica am luat-o ca fata..o chema Bella smile ...apoi am mers la vet, el zicea ca e baiat hmm ...i-am schimbat numele in Popi! Cand pun poze pe un forum, imi zice toata lumea ca Popi e de fapt Popica smile ...si am numit-o Popica :heart: !

Adaugat: 29-12-2009 14:01

Cei albino au intotdeauna ochii rosii smile !

Iusti

2,894

multumesc pentru raspuns :pup: si ca sa vedeti ca nu prea stiu nimik va mai pun o intrebare (promit ca e ultima :merci:) ce e acela tulei? hmm :rusine:

- Bianca

2,895

Cotor al penelor nedezvoltate de pasare; puf care acopera corpul puilor de pasare wink

Adaugat: 29-12-2009 14:10

Bianca, poti pune intrebari cate vrei smile ...noi suntem aici ca sa-ti raspundem :k:

Iusti

2,896

Salut.Am pus si eu aseara la ora 18:00 niste seminte de grau la germinat dupa ce leam lasat la umflat vreo 9 ore.azi de dimineata leau dat acele varfuri albe.Acum trebuiesc recoltate sau cand apar partile acelea verzi?Va rog sa imi raspundeti!!!!!

Adaugat: 29-12-2009 14:16

iancumarian wrote:

Salut.Am pus si eu aseara la ora 18:00 niste seminte de grau la germinat dupa ce leam lasat la umflat vreo 9 ore.azi de dimineata leau dat acele varfuri albe.Acum trebuiesc recoltate sau cand apar partile acelea verzi?Va rog sa imi raspundeti!!!!!

Nu stie nimeni sa imi dea si mie un raspuns?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

2,897 (edited by Iusty 29-12-2009 14:26)

Semintele germinate trebuie recoltate ideal atunci cand tulpinile plantelor abia au rasarit, pentru ca atunci cantitatea de nutrienti este maxima wink (fragment luat din articolul de pe Latifa)

Iusti

2,898

Pai da am citit si eu dar acele tulpini sunt varfurile care apar prima oara sau cele de apoi de culoare verde?

2,899

Sunt varfurile, pt. ca de abea au rasarit wink

Iusti

2,900

aha.Deci graul germineaza in 16 ore?