Re: Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
Sau macar daca nu-si permite inca un partner ii poate lua o oglinda sau sa-i acorde mai mult timp.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans
Sau macar daca nu-si permite inca un partner ii poate lua o oglinda sau sa-i acorde mai mult timp.
da, numai sa vrea sa le puna in aplicare.... nazdravanii mei de 3 zile nu mai vor sa intre in colivie....
Ii dai drumul sa zboare? Si asta poate sa ii mai ia din plictiseala....
pai deja are oglinda dar cat a fost mai mic nu prea a fost bagat in seama dar acum incercam sa-l bagam mai mult in seama Da pozele sunt mai vechi i-am luat o colivie mai mare de mos nicolae
Adaugat: 28-12-2009 13:48
Si cand era mai mic manca florile iar mamei mele nu-i placea pt ca ea tinea mult la florile si plantele ei dar acum il avertizam cand zboara la flori
Adaugat: 28-12-2009 13:51
Si acum sta mai mult pe afara decat in colivie doar noapte cand se duce la culcare intra
E bine ca sta afara vezi ca daca mananca flori ele sunt toxice pentru unele specii...
Iusty wrote:cutegirl wrote:de ce papagalul meu isi smulge penele? cu ce ar trebui sa-l tratez?
Esti sigur ca si le smulge
? La capatul penelor sunt urme de sange? Poate fi naparlire...ii pot cadea multe pene!
Nu. Sunt sigura ca nu naparleste pt ca il vad smulgandusi penele de pe piept si de pe spate si cateodata din coada:|
de cat timp il ai?..si al meu isi smulgea penele la inceput cand l-am luat dar nu des...asta se datoreaza stresului deoarece nu este inca obisnuit cu tine asta dak l-ai luat de curand...o sa-i ia ceva timp sa se obisnuiasca cu tine...o sa vezi ca dupa cateva luni nu o sa mai faca asa..si sa stii ca ei sunt foarte dificili cu oamenii si trebuie sa stai mai mult pe langa el..sa-i dai manacare sa vb cu el...... :pup: sper sa nu si le mai smulga...succes. :pup:
Adaugat: 28-12-2009 14:21
a doua situatie este cand naparleste,iar atunci cand el isi cauta prin fulgisori acestia pica...dak nu au la varfuri sange..stai linistita ca inseamna ca nu si le smulge el...
Pai de asta intrebam pt. ca atunci cand ei se curata si naparlesc le ramane cate o pana in cioc...la orice papagal..chiar si din coada !
pe el il vad mereu cu vreo pana in cioc si......il am de 2 ani :rusine:
aha,,..atunci naparleste..dupa cum ii vad penajul..acesta pare sa se schimbe in poze...
AHA ms pt sfaturi :merci:
:cry: mica colivia dar daca zici ca i`ai luat alta e ok ...uneori ne gandim ca si ai nostri au nevoie de un spatiu mai mare si ne gandim serios cand se incalzeste si ii mutam inapoi in balcon sa le luam o casuta mai mare....cand vor iesi puiutii trebuie si mai mult spatiu :wow:
Acum ii dau mancare de papagali cu vitamine. E bine? Pt ca ii mai dau din cand in cand cate un morcovel si mananca
salut cutegirl bine ai venit pe forum e bine ca ii dai mancare cu vitamine ancearca sa ii dai si alte fructe si legume cum ar fi mar , ardei gras , banane , kiwi dar sa nu le dai seara am auzit ca nu le face bine dale mai dimineata
Asa e, dimineata si la pranz poti sa ii dai: mere, pere, morcov, banane, kiwi, pepene rosu, salata verde (mai rar-sa fie uscata), patrunjel etc. ...orice inafara de avocado, varza si citrice (exceptie: mandarinele si clementinele-le poti da din astea
)
Poti sa ii faci si o cura cu Multivitaminco de la Padovan, sunt vitamine de pus in apa si sunt foarte bune...
Da si alea de la vitakraft pentru penaj sunt bune ... dar mie mi se pare mai bune cele in apa si facut cate o cura in fiecare luna 5-6 zile
Toate vitamine de calitate sunt bune :pls: ...Multivitaminico, Vitakraft etc. ! Mai sunt Mutavigor ..vitamine pt. penaj (tot de la Padovan) :k: !
avem si noi 5 ouate :sanatate: :sanatate:
Hei! Felicitari! Sunt tare curioasa sa vad cum arata niste puishori de rosella. Succes!
avem si noi 5 ouate :sanatate: :sanatate:
felicitari anka :bravo: :bravo: :bravo: :pup: :heart: iti doresc sa-ti iasa toti puisorii din outze..
Ma bucur pentru tine anka sper sa reuseasca toate outele si sa ai puisori sanatosi :k:
:sanatate: multumim mult!
Forum 4animale → Pasari → Rosella - Platycercus eximius si Platycercus elegans