3,976

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

sunt adorabili toti motatii. mai ales" Silverina mea". Iusty , sigur Angel nu va raci. e pe maini bune. Flay ai niste nimfe scumpele foc.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,977

Multumesc Deyseby ca ai incredere in mine :pup: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,978

iloveanimals wrote:

Silviu stai la rand. smile Sunt eu, Iusty, Nimfa185, mai e cineva "abonat"??? smile

Da, eu! big_smile

Adriana

3,979

elfie,stai linistita,tu ai fost prima citata......Off,numai sa vedem cum putem face sa reunim familiile astea motate.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,980

suana stiu cum este sa te desparti de cineva drag si stiu ca este greu dar sunt sigur ca vei reusi. eu consider ca nu trebuie sa ne luam dupa cum arata motati asa mult ci sa ii iubim pentru ca si ei ne iubesc pe noi si ne inveselesc zilele ...
foarte frumoase toate pozele pupici la toti :heart: :pup: ...
iusty sa sti ca angel nu va raci si eu le faceam baie iarna si nu raceau, deci nu iti fa griji pupici la angel :pup: :heart: ....

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,981 (edited by suana 28-12-2009 20:59)

kikisiroko wrote:

suana,despre nimfa ta si cea a lui deyseby e vorba?
Vorbeste cu deyseby sa iti trimita nimfa ei, sunt sigur ca o sa ii duca doru mai putin pt. ca ea mai are o groaza acasa. smile

Silviu,parca ieri dialogam cu totii pe tema asta,deci nu stiu cum nu ai retinut ca despre motatii nostri este vorba.
Si nu ai dreptate deloc....poti sa ai o suta de suflete, le iubesti pe fiecare in parte si chiar si unul daca pleaca iti lipseste.Toata lumea te va contrazice aici.Nimeni nu poate suplini locul unuia plecat.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,982

Nu neaparat.Deyseby are doar 6 acum si crede-ma fiecare e cu personalitatea si obiceiurile lui.Eu am doar 2 si mie sigur o sa-mi lipseasca Silverina.

3,983

Si eu sunt de acord cu suana daca le iubesti poti sa ai 100 ca tot iti lipseste .

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,984

mai oameni buni ...luati-o usor   smile  . va fi bine pt toata lumea cu siguranta. Motatul va pleca sigur la Suana. si o sa-l dau cu totul, indiferent daca o primesc pe Silver numai pt un rand de pui. suntem hotarati sa-l dam Suanei si asa va fi. nu este neaparat sa mi-o dea pe Silver. o sa caut si eu o fetita winter. vreau pereche pt Bombonel din mutatia lui. Bombonel nu va mai pleca niciodata de la noi. o sa cautam o partenera permanenta pt el sa nu mai sufere. ei fac perechi pe viata si este greu sa-i desparti permanent.

- Mary-

3,985

smile  smile  smile  deyseby s-a scris ceva de cand n-ai mai intrat......Normal ca vom face ce e mai bine pentru motati si apoi sa vedem cum va fi.Silverina oricum vine la tine pentru Bomonel,si sincera sa fiu daca se inteleg bine  si Hanny la fel cu Motatul,cred ca ii vom lasa asa.Mi-e greu ,recunosc, dar asta e.....

3,986

suana wrote:

smile  smile  smile  deyseby s-a scris ceva de cand n-ai mai intrat......Normal ca vom face ce e mai bine pentru motati si apoi sa vedem cum va fi.Silverina oricum vine la tine pentru Bomonel,si sincera sa fiu daca se inteleg bine  si Hanny la fel cu Motatul,cred ca ii vom lasa asa.Mi-e greu ,recunosc, dar asta e.....

de asta te iubesc eu pe tine.

- Mary-

3,987

:pup:  :heart:  Cand mi-e dor de Silverina,trag o f uga pana la Suceava.Doar cat e.....  smile smile

3,988

suana wrote:

:pup:  :heart:  Cand mi-e dor de Silverina,trag o f uga pana la Suceava.Doar cat e.....  smile smile

si nu este o idee rea. :k:  . mai ales ca o sa fie permanent pe forum in poze.

- Mary-

3,989

deyseby ma bucur ca tiai refacut pc-ul, paco a inceput sa cante dupa muzica fluiera,cand ma vede ca plec plange dupa mn am sa pun un clip cat de curand

Adaugat: 29-12-2009 11:03

paco a luato razna cand se uita in oglinda deyseby is primu care iau care paco numai are rabdare, se agita nush ce are

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,990

salutare!!!
in ce fel se agita paco, adica ce face se bate cu el in oglinda sau ce?
suana si deyseby noi va sustinem clar de aici pupici la motzati  :pup: :heart: ....

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,991

Darius multumim. Nimfa, Paco este in calduri si se iubeste cu oglinda. dar o sa-i treaca. o sa-ti dau pereche de la Bombonel si Silver in primavara. nu pot sa-ti dau de la Perluta si Puf ca vor fi frati si nu e bine. posibil sa o pun si pe Jacky cu Mago in primavara. sa vedem ce va fi pana la urma. oricum tre sa-ti dau o fetita de la alta pereche. daca Paco canta atunci este baietel cum am zis de la inceput. dar o sa vezi acum mai sigur. daca va sta cu codita ridicata va fi fata, daca va freca codita de ce apuca este baietel. tre sa fii sigur ce este.

- Mary-

3,992

Deyseby, daca Angel e baiat, nu ar merge si baiat si fata hmm ?
Eu as vrea un pui de la Bombonel si Silverina :heart: , dar si de la Mago si Jackie merge :heart: !

Adaugat: 29-12-2009 13:15

Eu acuma ma lupt cu Angel smile ..scoate tastaturile de la laptop incapatanatul smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

3,993

Iusty wrote:

Deyseby, daca Angel e baiat, nu ar merge si baiat si fata hmm ?
Eu as vrea un pui de la Bombonel si Silverina :heart: , dar si de la Mago si Jackie merge :heart: !

e mai bine sa fie o fetita daca el este baiat. asa este corect. altfel unul din baieti va lua comportament de fata si este pacat.

- Mary-

3,994

Aha smile ..am inteles! Multumesc de raspuns :pup:

Iusti

3,995

Buna!
M-am intors.
Am pus stiinghi de lemn la papagali in colivie! big_smile Din pacate nu am poze!
Si in loc de gratar am pus carton, pe fundul coliviei! big_smile

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

3,996

:bravo: :k: asa e cel mai bine Bianca

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,997

Dragii mei motati ... Am o veste foarte buna (pentru mine , pentru toti) :
Sonny al meu pe la ora 12.20 azinoapte a facut o serenada !!! smile smile smile Prima din viata lui ... la lumina televizorului ... :bravo: :bravo: :bravo: Nu-mi venea sa cred ... :wow: :wow: ... Acum il pandesc sa vad daca pot sa-l filmez ... Cu apropiatul de el mai astept ca tot speriat este ... :angel: :heart:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,998

felicitari. :bravo: si pe mine ma socheaza cateodata cand eu ma uit la televizor si incepe poly sa fluiere atunci cand ar trebui sa fie cu capul in pene sforaind.. smile

:heart: -SABINA- :heart:

3,999

Iubitul meu a cantat din nou acum 5 min .... :pup: :pup: :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

4,000

flyaway70 wrote:

Iubitul meu a cantat din nou acum 5 min .... :pup: :pup: :pup:

bravo Flay. la mine Motatul canta si la instalatia de la brad. mai am 3 baieti dar nici unul nu canta cat Motatul. el este singurul solist din casa care da desteptarea si culcarea. am pus si un prosop pe colivia lui poate se linisteste si nici vorba.

- Mary-