Bine ai venit neagoeg :k: Ai o frumusete acolo,sa-ti traiasca.S-a mai scris si subliniez si eu ca are nevoie de bete de lemn si eventual,cand va iesi din colivie,un play-stand.In paginile anterioare chiar e o poza cu un mic alex albastru care are deasupra coliviei un play-stand.Parerea mea este ca mancarea ieftina ,chiar daca are aceleasi ingrediente,nu e de calitate.Daca ai luat un asa alex frumos,cred ca merita si tot ce e mai bun.Exista de la Vitakraft meniu amazonian,cu rahat si ardei iute,pe care alexeii il apreciaza.Oglinada se pare ca nu are nevoie,va are pe voi doi si nu-i trebuie alt stimulent.In schimb jucarii,da.Ce poate el papa :mere,pere,struguri,kiwi,mango,banane,ananas,morcov,brocolli,ardei gras,rosii,conopida,vinete.Marul le place foarte tare.Poti sa iei polen de la plafar si sa pui in mancare.Apa plata sau apa fiarta daca iei de la robinet.In rest,succes cu imblanzirea.....Rabdare multa si o sa dea roade. :k:
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: