3,951

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Suana, de ce nu vorbesti cu deyseby sa-l aduca ea pe Bombonel la tine? :heart: :pup:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,952

Da, ar fi o idee! As vrea un pui winterfage :heart: ! Dar te lasam pe tine sa hotarasti, e sufletul tau :heart: !

Adaugat: 27-12-2009 18:11

Si stiu cat de greu e sa renunti la un animalut sad ...trebuia sa o dau pe Norisor, dar nu am putut..o adoram, nu puteam renunta la ea :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,953 (edited by suana 27-12-2009 18:15)

Cu tot dragul.O sa ajungem la o intelegere cu deyseby,sigur.Sunt prea frumosi sa nu faca puiuti pe masura.Dar n-o sa pot fara ea... :cry: O sa plece careva din ei in vacanta. smile Si probabil Silverina,pentru  ca deyseby are mai mare experienta in cresterea puilor.Dar zau c-o sa mai caut un silverin/silverina.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,954

Poate o convingi pe Dezsebz sa ti+l dea tie pe Bombonel

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,955

Suana dar stii ca ajunge pe maini bune, nu trebuie sa-ti faci griji, ai sa vezi ca poti cand stii ca e bine. :angel:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,956

Stiu ca ajunge pe maini super bune,altfel nici nu se punea problema.Acum ,daca n-ar fi fost vremea aia criminala,cu inzapeziri ,era deja la deyseby.Macar o tura de pui sa scoata,ar fi pacat sa nu....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,957

Hai ca poti. :pup: Noi stim ca poti sa o lasi o vreme la deyseby. :pls:

3,958 (edited by suana 27-12-2009 18:37)

Pai daca e in calduri  nu cred ca masculul mai sta pe ganduri hmm Si sper sa se inteleaga cu Bombonel.Culoarea puiutilor in marea majoritate ar trebui sa fie ca a parintilor dar genetica si mutatiile astea o sa-si spuna cuvantulNu sunt as la genetica papagalilor.De exemplu ce m-a uimit tare,cu toate ca nu trebuia(sunt off topic acum)din 2 parinti negri de chow-chow au iesit trei fete crem ,una roscata si una neagra. Deci ,conteaza parintii,genetica....

Iar Motatul, e asa de frumos ...si a mai facut si el puiuti ,asa ca daca si Hanny va fi de acord,s-ar putea sa ma trezesc si eu cu pui..... smile)

3,959

Va dau un ex. mai putin off-topic tongue ...dintr-un perus verde si perusoaica alba au iesit 2 pui albastri si unul verde (perusii lui OBlonda)!

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

3,960

Pai Suana isi imperecheaza motatele ei cu motatii lui Deyseby. :k:

3,961

Sigur vor fi niste nimfuline superbe pentru ca parintii sunt niste alintati

3,962

Vedem noi cum "ii impartim" smile ! Mai intai sa apara puiutii :heart: si apoi facem o conferinta tip licitatie smile pe messenger sau aici :k: !

Iusti

3,963

Silviu stai la rand. smile Sunt eu, Iusty, Nimfa185, mai e cineva "abonat"??? smile

3,964

Elfie :pup: e abonata prima smile

Iusti

3,965

Si eu m-am abonat la Suana.... Tocmai am primit acordul pentru perusi si nimfuline ...... mai ramane doar Marele Alexadru.... :sanatate:

Adaugat: 27-12-2009 18:52

Nu stiu daca se pune pret pe cati bani da fiecare ci pe faptul ca atat Deyseby cat si Suana conteaza mai mult cat de ingrijiti si iubiti vor fi....

3,966

Bravo Ella :bravo: ...noi suntem abonati la Deyseby smile dar cu mare placere as lua o nimfa si de la suana daca nu prind de la Deyseby!

Iusti

3,967

Eu am rabdare nu ma grabesc important e sa le am pana la anul viitor..... acum incep sa le caut colivie .... si sa vad pe cand pot primi perusii..... poate pana prin mai o sa reusesc sa am macar o noua pereche

3,968 (edited by suana 27-12-2009 18:59)

Vai de mine , ce doriti sunt puiutzii astia....  :k:  Intradevar s-au facut deja listele si se va tine seama de ordinea,,abonarii''.
Ella ,cu siguranta nu fac asta pentru bani ci pentru binele fetitleor si baieteilor motati.Si apoi,puii vor fi dati numai celor care iubesc si care pot sa le ofere conditiile parintilor alintati,cum bine ai zis..Ca sunt exemplare ingrijite si iubite si vrem si puii sa fie la fel.

3,969

Silviu cum mi-ai zis??? Modifica imediat. smile DANA Tine minte, nu ce ai scris tu acolo. smile Scuze, ma enerveaza numele ala. :rusine:

3,970

ella_costan wrote:

Si eu m-am abonat la Suana.... Tocmai am primit acordul pentru perusi si nimfuline ...... mai ramane doar Marele Alexadru.... :sanatate:

:sanatate: :sanatate: :sanatate:
deyseby poate mi-l poate trimite pe Motat si atunci o trimit si eu pe Silverina,cand sotul ei prinde o cursa mai aproape de mine.
Sa vedem ce-o sa iasa,si Hanny e o buna reproducatoare,dar inca n-am avut norocul de puiuti,daca tot fete am avut.

3,971

Mult noroc suana si Deyseby :pls:

Iusti

3,972

Si eu as fii luat de la Deyseby sau Suana , doar ca nu aveam cum sa ajung la ele sau ele la mine ... E distanta mult prea mare ... Asa am salvat un pui de la pet shop :angel: ... Stiu ca nu e crescut cu atata dragoste si daruire ca de Deyseby sau Suana  dar asta este ...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,973

flayaway nu suntem singurele care vor avea puiuti(acum ma trec si pe mine ca poate o iesi si la mine ceva daca se plac amorezii) dar ai facut bine ca l-ai luat pe Sonny.Si alaturi de tine si Ally e super ok.Viata de cum inainte conteaza.pupici  :pup:

3,974

E bine ca ai luat un sufletel de la pet-shop :bravo: ! Cu siguranta acum este f. iubit si bine ingrijit :heart: !

Iusti

3,975

Oricum ii iubesc la nebunie pe zapacitii astia doi :heart: :angel: :heart: . Mai am de lucrat cu Sonny ca e speriat rau ... Cand bag mana in colivie sa fac ceva de nu ma "scuipa" de ma trece Dunarea ... smile smile smile si inca nu s-a invatat cu mine ... fuge de rupe pamantul cand ma duc spre el ... Dar sunt ai mei si ii iubesc asa cum sunt :pup: :heart: :heart: :heart:...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel: