2,751

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Femela cam atat are, vad ca nu mai are dungulitele alea pe frunte si are si ceremul crem. smile
Iar baiatul, daca are ochii coplet negrii nu are mai mult de 3 luni, daca se mai observa si un cerculet albicios inseamna ca are peste 3. :k:
Sunt foarte frumosi, sa-ti traiasca! :pup:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

2,752

ii are rosii...si stiu ca la astia cu ochii rosii nu se observa cerculetul alb big_smile

2,753

Norisor are ochii rosii si cerculetul se poate observa wink

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

2,754

Si OBlonda are o femela alba cu ochii rosii, si se observa. :k:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

2,755

Dupa cum miati zis leam dat jos cuibul dar mi se par atat de tristi.Deocamdata nu lam muat detot si doar leam blocat intrarea.Nu stiu ce sa fac sa il dau sau nu jos?

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

2,756

Vrei ca femela sa fie bine? Atunci ce mai astepti? Renunta pt moment la el si pune-l prin martie. wink

2,757

Iusty e foarte frumos cel alb.... e o scumpete... :pup:

Cel mai bine ar fi sa il dai jos daca sunt micuti .... riscul de a pierde femela e destul de mare daca nu e sufcient de matura .. . dar pana la urma decizia e a ta

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

2,758

Si eu am o femela exact ca a lui Iusty si se vede foarte biine cerculetul alb din jurul ochilor

Adaugat: 27-12-2009 17:12

Chiar acum o sa le dau jos cuibul dar ce sa fac cu barele pe care leam taiat?

2,759

Sunt de acord cu Ella si cu Dany, mai bine ii dai cuibul jos, chiar daca sunt tristi, iti garantez ca se vor obisnui :k:
Multumesc Ella :pls: ...e fetita :heart: , ii mai spun Bella :pup: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

2,760

Iusty am si eu o femela exact ca a ta.E foarte frumoasa si a ta si a mea.Sa-ti traiasca!!!!!!

2,761 (edited by Iusty 27-12-2009 17:18)

Multumesc iancumarian :pls: si a ta sa-ti traiasca :pup: si asteptam poze...in locul barelor poti pune momentan un carton ceva pana faci rost de o jucarie, de ex. o oglinda sa acoperi wink !

Iusti

2,762

Inseamna ca perusul lui Frantz are in jur de 2-3 luni. wink
Iancu Marian, ar trebuii sa citesti articolele din site...
http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … lor-optime
http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … producerii
http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … eproducere
http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … rea-puilor
http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … rea-puilor
O sa inveti foarte multe din articolele astea, sunt foarte folositoare, iti vei da seama si singur daca perusii sunt in calduri sau nu, daca au nevoie acum de cuib sau nu. wink Inainte sa faci vreo boacana care sa le cauzeze citeste. smile

2,763

Scuze .... nu am stiut exact ce e .... abia astept sa imi vina si mie perusii mei.... si poate si o pereche de nimfe ... :heart:

Adaugat: 27-12-2009 17:18

Daca sunt 2 e mai bine sa pui un carton ... oglinda ii va face sa nu mai fie interesati de tine... parerea mea

2,764

Nu-i nimic Ella, indiferent ca sunt baietei sau fete, noi tot ii iubim :heart: !
Mult noroc :bravo: ...ma bucur ca vrei sa-ti maresti familia :heart: ...de abea asteptam sa-i vedem si noi :pup: !

Iusti

2,765

Ooo, Ella, pana acum nu ne-ai zis nimic. smile Abia astept sa-ti vad viitorii perusei sau nimfe... :heart: :heart: Felicitari, nu ma asteptam sa te molipsesti si tu de "boala" asta... :rusine: Si eu mai vreau o nimfulina... :heart: si niste zebrute australiene... :heart: si atat. smile As mai vrea dar ma dau parintii afara dn casa. :rusine:

2,766

Visul meu e un Marele Alexandru ... si inca nu am primit acordul prietenului meu decat pentru perusi... :wis: nimfuline speram sa luam de la deyseby dar inca mai avem de discutat la capitolul asta...

Perusii ii voi lua de la o prietena cand ii va face puiuti ca a avut acum in noiembrie si am pierdut licitatia.....

2,767 (edited by Iusty 27-12-2009 17:27)

Super, si noi trebuie sa primim nimfa de la Deyseby :bravo: ! Succes cu nimfele si cu Marele Alexandru, sigur vei reusi :heart:

Iusti

2,768

Aoleu... smile saraca dyseby... smile Trebuie sa isi puna toate nimfele la clocit ca, cu noi nu face fata. smile Si eu tot de la ea vreau o nimfulina, si am vorbit deja. :heart: Sa speram ca apuc. smile La cate cereri sunt pe forum...

2,769

Ai dreptate Dany, noroc ca ne-am "abonat" smile !

Iusti

2,770

Eu inca nu am vorbit cu ea... vreau intai sa primesc perusii si apoi nimfulinele sau Marele Alexandru....  :rusine:

2,771

Iusty wrote:

Ai dreptate Dany, noroc ca ne-am "abonat" smile !

Daa smile)=))

2,772

Ok.Cred ca amandoi sunt in calduri dar femela e prea mica.Dar  oricum daca se imperecheaza trebuie sa faca oul undeva ca doar nu o sa il tina in ia pana ii pun eu cuib

2,773

Eu nu vreau sa mai iau din magazine ci de la persoane pe care le stiu... Marele Alexandru as vrea sa il iau de la Ramona....

2,774

iancumarian wrote:

Ok.Cred ca amandoi sunt in calduri dar femela e prea mica.Dar  oricum daca se imperecheaza trebuie sa faca oul undeva ca doar nu o sa il tina in ia pana ii pun eu cuib

Cuibul doar ii stimuleaza sa faca oute, daca nu are cuib nu se va intampla nimic. smile
La concluzia asta am ajuns eu si m-am calmat. smile

Adaugat: 27-12-2009 17:35

ella_costan wrote:

Eu nu vreau sa mai iau din magazine ci de la persoane pe care le stiu... Marele Alexandru as vrea sa il iau de la Ramona....

Asta vreau si eu, nimfa vreau de la deyseby, si zebrute i-au una d ela un prieten de aici de la mine si una de la Gaby. big_smile Pt ca nu vreau sa fie frati, rude sau altceva. smile

2,775

OK.Atuci le iau cuibul detot si cred ca maine o sa il pun pe unchiul meu sa sudeze barele inapoi!