3,926

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

poze noi cu motatii

Adaugat: 26-12-2009 12:45

Mago il cheama pe baietelul care este in poza a doua si este ultimul pui de la Perluta si Puf  pe care l-am crescut la mana in incubator. am scris gresit Mogo. de fapt este Mago. asa se numeste catelul cumnatei mele si puiul este ca un catel. de asta i-am pus numele asta. cand plec undeva ma asteapta pe papuci la usa.

Adaugat: 26-12-2009 13:00

Suana pot sa spun ca pozele cu fetele tale sunt minunate. mai am poze dar o sa le pun mai incolo. sunt prea multe odata.  vreau sa-i multumesc Latifei  pentru pozele de pe site. am plans de emotii. nu ma asteptam sa fie cu puii mei.  va mai doresc o data la toti Sarbatori fericite si la cat mai multe pagini reusite pe forum alaturi de cei dragi. cum nu conteaza cate pagini sunt? ba da conteaza foarte muult. asta ne dovedeste cat de apropiati suntem si ca avem mereu subiecte de discutie.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,927

deyseby,toti sunt frumosi......  :pup:  :heart:  Eu mai am colivia mare, daca vrei ti- o trimit prin posta.
La noi s-a facut mai liniste,cred ca schimbarea de mediu a oprit ouatul si e mai bine.Au revenit la programul lor obisnuit.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,928

suana wrote:

deyseby,toti sunt frumosi......  :pup:  :heart:  Eu mai am colivia mare, daca vrei ti- o trimit prin posta.
La noi s-a facut mai liniste,cred ca schimbarea de mediu a oprit ouatul si e mai bine.Au revenit la programul lor obisnuit.

ar fi bine. dar eu tot o vreau pe Silver. cand o sa inceapa sotul meu cursele poate o sa prinda el una incolo si o sa-ti trimit Motatul. ma deranjeaza ca tipa si el si Bombonel dupa Perluta care azi are primul out. si nu le ticneste la clocit din cauza baietilor. cel mai important este ca vreau sa am pui precum Bombonel si Silver. adica winterfage. ador mutatia asta.

- Mary-

3,929

kikisiroko wrote:

Mie imi place lutino si grey. :heart:
Vreau cat de curand sa imi iau si eu o nimfa dar sa fie lutino sau grey, cam la ce pret vinzi puiutii deyseby?

inca nu-i am . dupa ce vor iesi o sa-ti spun. oricum nu mai scumpi decat in pet shop sau in piata. la cate comenzi am ....sa fi pus 3 perechi la clocit si tot nu faceam fata...  smile

- Mary-

3,930

kikisiroko wrote:

deyseby, ai niste nimfe superbe, nu stiu cum sa iti spun, doar ca ai foarte multe smile , cum reusesti sa ii ti pe toti, adica cati am vazut eu pe sunphoto am ramas mut de uimire.

ma bucur sa vad ca i-ti plac. nu am mai multi de 6 acum. am avut 9 la un moment dat. daca ii iubesti le gasesti loc suficient la toti.

- Mary-

3,931

deyseby foarte frumosi motzati pupici la toti  :pup: :heart: ...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,932

sper ca nu mai uitat si pe mn cu puitz pt la primavara

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,933

kiki nu insista ca nu o sa-ti spun deocamdata. cand o sa fie o sa zic la toata lumea. si cei abonati sunt primii serviti. sper sa fie totul bine si sa am pui sanatosi.

- Mary-

3,934

eu sunt sigur ca pui de la deyseby vor fi cu siguranta sanatosi,  frumosi si iubiti, deci nu aveti de ce sa va faceti griji...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,935

Deyseby, vom astepta cu drag o nimfa de la tine :bravo: ...indiferent ce va fi, pt ca Angel e baiat :heart:

Adaugat: 27-12-2009 14:02

Eu ii faceam ou fiert lui Angel si perusilor si il curatam in apa! Nimfoiul meu vine si se baga in farfurie smile ...l-am scos si i-am pus apa calda sa faca baita! S-a udat doar pe burtica si pe picioruse, apoi l-am uscat cu prosopul si cu feonul! Credeti ca va raci? hmm

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,936

L-am tinut la caldurica in prosopel, apoi l-am uscat cu feonul bine bine de tot smile ...mai era putin rece pe cateva pene de pe burta! Ma gandeam la raceala deoarece are piciorusele f. calde hmm ...dar nu cred ca are febra ca nu sta infoiat, ba e chiar vioi, a mancat si out fiert! Acuma se uita la pozele cu nimfulinele lui Deyseby smile !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

3,937

Sa ai grija de Angel , sa fie cald in camera sa nu raceasca ... :pup:
Am editat si noi poze ...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,938

Febra la papagali e un fel de raceala, defapt e raceala pe care o are perusul lui Silviu. wink E normal sa aibe piciorusele calde, si eu imi faceam griji intr-un timp ca are snowy piciorusele calde, defapt fierbinti. neutral
Ai mei au in fiecare zi cadita cu apa pe cusca la porcuti, si cand vor ei sa faca baitza se duc aicolo si se balacesc, candy intra cu totul in caditaaa, e inebunita dupa apa, Snowy, hm, mai putin. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,939

Iusty daca e cald in casa nu va raci cu siguranta si ai mei fac baie de 2-3 ori pe saptamana si nu ii usuc cu nimic pt ca nu stau si nu au patit nimic pana acum ..... numai ca in camera sunt 23-25 grade....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,940

cateva poze smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,941

Sunt foarte frumoase nimfulinele voastre sa va traiasca :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,942

Silverina....  :rusine:

http://i50.tinypic.com/es4tx4.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,943

Pai e cald in camera :pls: ...Angel nu prezinta semne de raceala deci sunt linistita! Intradevar, avea piciorusele fierbinti big_smile dar acuma totul e bine, acuma sunt doar calde :heart: si e fff. vioi! E un baiat tare nazdravan smile ...acuma dupa baita e tare pufos si curat :heart:

Adaugat: 27-12-2009 16:19

Poze baita :heart:

1-"Ce bine e! :bravo: "
2-"Nu-mi place sa stau in prosop mad "
3-"Hey, sunt mai frumos ca tine, asa ca nu te pune cu mine cool "

Iusti

3,944

un frumos..:X:X :heart:   :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

:heart: -SABINA- :heart:

3,945

Multumim poly :pls: ! Si rosella ta e superba :pup: !

Iusti

3,946 (edited by suana 27-12-2009 17:05)

iusty  e asa scump Angel.La fel am procedat ca tine cu Hanny,s-a udat intr-o zi si mi-a fost frica sa nu raceasca si am tinut-o intr-un prosop.Asa cuminte a stat,mai ales ca a primit o mie de pupici ........Silverina,in schimb nu e mare fana a baitelor.Daca ma lasa cateodata s-o stropesc si se joaca cu mine,ba zboara , ba vine inapoi ,se scutura si desface aripile.

3,947

Multumim mult :bravo: ! Angel va pupa si va dedica la toti cate un cantec de-al lui :heart: :pup: !

Iusti

3,948

E un dulce si Angel si Silverina.... :pup: :pup:

Adaugat: 27-12-2009 17:15

Eu le pun intr-o cutie in care am luat pulpe asta vara si am lasat-o in chiuveta si am vazut ca le place sa faca baita in ea si kiki e cea mai fericita deoarece se uda toata ..... Paco in schimb e mai rezervat...  :pup:

3,949 (edited by suana 27-12-2009 18:05)

deyseby o are din nou pe Perlutza cu oua......Din pacate cealala pereche nu s-a format,Silverina inca e la mine si zau ca n-o sa ma pot desparti de ea.Era bine daca o puteam da cand am fost hotarata,acum  e tot mai greu.Sau sa vedem macar cum putem sa-i imperechem si sa scoata o tura de puiutzi.Asta inseamna Silverina in deplasare dar numai la primavara.....Off,nici eu nu stiu.Mi-e asa draga,inca n-a trebuit sa dau nici un animalutz si ma cunosc prea bine sa stiu ca n-o sa am astampar dupa ea :cry:  Ma gandesc si sa fac caut inca una ca ea pentru deyseby .....

3,950

Te credem Suana e foarte greu sa renunti la un animalut drag dar poate ii duci lipsa pentru cateva luni cat sa faca si ea puiuti si poate primesc si eu unul... :rusine: