326

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

suana e mortala alexa,eu din pacate am dat pe oscar:cry:,nu am avut incotro,plang ori de cate ori imi aduc aminte de el.a venit barza mai devreme cu 2 saptamani si un pic si dupa ce am venit acasa nu m-am mai inteles cu el,tipa,era nervos,cert e ca sunt terminata fara el,asta e
imi cer scuze de off topic

327

E o dulce Alexi Suana, abia asteptam filmuletele cu ea dansand.... :pup:

Liana imi pare rau ca ai renuntat la Oscar.... poate o sa il recuperezi dupa ce iti creste fetita...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

328

Imi pare tare rau Liana! Asta este sad ! Sunt sigura ca a ajuns la o familie buna :pup: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

329

Imi pare tare rau Liana,de Oscar.Dar ai facut ce trebuia ,decat sa fie nervi si tipete ,mai bine ca a ajuns la cineva care are timp sa-i dedice.Nu e usor dar asta e,poate poti sa-l iei inapoi dupa un timp.Cred ca era gelos pentru ca nu mai aveati timpul necesra pentru el.Te pup si cu ce a venit barza,cu fetita sau baietel?Oricum sa-ti traiasca bebe-ul. :pup: :pup: :pup:

Adaugat: 16-12-2009 12:44

Latifa wrote:
suana wrote:

Dar nu-i nimic ,se vad oricum.

suana, daca dai click pe poza pe care ai atasat-o in mesajul tau ea se mareste si o poti vedea mult mai bine. smile

Multumesc Latifa. :pup:

Adaugat: 16-12-2009 12:45

Mami,tati si Silver pleaca maine spre Piatra-Neamt si apoi spre Suceava,la noul camin al Silverinei.Iar eu ma asigur ca se uita bine pe harta si nu se ratacesc smile)

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

330

asta a fost buna suana smile smile smile pup cioculetul "mik" al Alexei :pup:

- Bianca

331 (edited by Monyxme 16-12-2009 16:49)

smile smile smile E super tare alexa smile

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

332

suana wrote:

Imi pare tare rau Liana,de Oscar.Dar ai facut ce trebuia ,decat sa fie nervi si tipete ,mai bine ca a ajuns la cineva care are timp sa-i dedice.Nu e usor dar asta e,poate poti sa-l iei inapoi dupa un timp.Cred ca era gelos pentru ca nu mai aveati timpul necesra pentru el.Te pup si cu ce a venit barza,cu fetita sau baietel?Oricum sa-ti traiasca bebe-ul. :pup: :pup: :pup:

multumesc suana,a venit cu o fetita cu fundita,
fetelor nu am cum sa-l mai recuperez pe oscar ca l-am vandut,si ce e mai nasol ca omu asta s-a rugat de mine mult timp sa il dau si acum faza e ca mai mult ca sigur el l-a vandut mai departe:cry:,a zis ca-mi trimite poze cu el sa vad ca e bine dar nu a mai dat nici un semn,de multe ori nici nu-mi raspunde la tel,asta e,macart sa fi ajuns bine in alta parte,imi vine sa mor ca l-am dat dar ce sa fac,copilu e mai important,dar mi-ar fi placut sa-l am si pe el:cry:

333 (edited by suana 16-12-2009 19:25)

Sa-ti traiasca fetitza cu funditza. :pup: :heart:
Off,ce rau imi pare,nici nu vreau sa stiu ......Dragul de el unde o fi si cum.E o cunostintza de-a ta sau?Sa speram ca totusi e bine,sa ne gandim ca a ajuns intr-o familie iubitoare.Situatia asta e foarte grea.  :cry:
Stiu ce inseamna Alexi  pentru mine si sotul meu,si nunumai ea ,ci tot micul nostru  zoo.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

334

Alexi e o scumpa smile :heart: ...draguta de ea! Tare mult va iubeste :pup: !
Liana, mai incearca, poate poti face legatura cu persoana careia ii l-ai dat pe Oscar :pls: ! Sa-ti traiasca fetita cu fundita smile :heart: ...cum o cheama? smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

335

E o dulce Suana .... :pup:

Liana sa-ti traiasca fetita cu fundita si asa cum ai spus si tu e mai important copilul mai ales ca Oscar era gelos ca nu mai era cel care disponea de toata atentia ta... dupa ce creste fetita cu fundita poate iti iei altul.... si sa speram ca el a ajuns la o familie iubitoare...

336

Craciun fericit cu multe bunatazi si pupici pe cioculetele mari....

http://i50.tinypic.com/22hpac.jpg

337

Craciun fericit tuturor :bravo: !
Suana, pozele sunt superbe :heart: ! Asteptam una si la iepurasi :pup: !

Iusti

338

Suana ai o minunatie de papagal. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos. Va urez tuturor Sarbatori fericite!!!

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

339

Si eu m-am pregatit de sarbatori.....m-am facut frumoasa,mi-am aranjat penele.......

http://i49.tinypic.com/30tjqev.jpg

si l-am asteptat pe Mos,care a trecut prin padure si a furat alunele de la veveritze pentur mine :rusine:

http://i47.tinypic.com/2up5vlv.jpg

340

Ce scumpa e Alexi asta a ta suana... :heart: Sa-ti traiasca :pup: si sa ne pui mai multe poze cu ea!

Iusti

341

Sarbatori fericite tuturor si un pupic mare pentru Alexi  :pup:

342

poza cu Alexie in care i-si aranjeaza penele e cea mai adorabila din toate cu ea. bravo. e o scumpa.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

343

In timp va scriu,eu ma stric de ras....   smile smile smile Alexi ,pe langa ca vorbeste,scoate sunete noi si a cantat  :wow:

344

smile Stiu cum e, si eu stau uneori si il ascult p snowy cum s schinuie sa palavrageasca ceva. smile Si in momentul asta canta si incearca sa spune ce zic astia in melodii. smile smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

345

Si Angel topaie pe masa si alearga smile si Cipy sta si canta pe galerie :music: iar fetitele se cearta si se alearga una pe alta :heart:

Iusti

346

Cam prin toate casele ,inseamna ca e show,cu pasaroii astia scumpi..... Locatarii bucatariei,perusii si nimfulinele cucaie.....Iepurasul e lat,Star ,la fel :k:

347

Si Paco al meu canta din ce in ce mai frumos de 3 zile sunt afara si nu vor sa intre in colivie ca sa pot sa fac curat si sa curat mizeria facuta de ei .... dar asta e..

348

Tu esti singurul care nu are bucurie in casa .... poate ar trebui sa mergi intradevar la un medic si daca a luat si partenera inseamna ca e ceva grav

349

kikisiroko wrote:

Nu sunt de acord aici cu tine suana, perusii mei stau ca 2 batranei, cred ca si femela a luat raceala, sau o boala respiratorie ca altfel nu imi explic de ce nu sunt vioi, deloc.

Imi pare rau>Totusi Doxivit,ai incercat sa le dai?Ceva medicamente sau deloc?

350

De ce nu vrei sa incerci cu tetraciclina sau oricare alt medicament pe baza de teraciclina??? :ill:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki