Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
OBlonda sunt foarte frumosi sa-ti traiasca :k:
Adaugat: 25-12-2009 21:47
iancumarian bine ai venit ! Si eu sunt de parere ca baietelul tau este fetita
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
OBlonda sunt foarte frumosi sa-ti traiasca :k:
Adaugat: 25-12-2009 21:47
iancumarian bine ai venit ! Si eu sunt de parere ca baietelul tau este fetita
Perus standard:
Unde ai gasit poza cu englezul?
Seamana foarte bine cu motatul meu! :bravo:
Ce de frumuseti avem aici !Sa va traiasca!
Imi pare rau kikisiroko
Te cred ca esti nerabdator si eu abia astept sa faca maine al treilea out
Vrei sa zici azi :pls: si noi asteptam. Maya a mea a fcaut la prima serie 5 oute... bafta si la cat mai multe!! :pup: Sarbatori fericite!!
Pai...de pe net`.
Nu a venit mosu cu perus.
A zis ca sa mai creasca, doar ca ea l-a separat si mananca singur, da in fine, daca vrea sa mi-l dea bine daca nu, treaba ei. :cry:
Hei! :pup: Sigur o sa ti-l dea tie. Dar trebuie sa mai creasca putin. Atata tot. :pup:
Sigur nu este femela pentru ca are ceromul albastru intens si pe deasupra mia confirmat asta si un crescator dar nu stiu ce are de e asa agresiv.In schimb femela e foarte docila
Uiatati asta e culoarea ceromului.Este baiat cel putin asa cred
nu prea e clara imaginea ca e facuta cu web.O sa pun una clara lunea viitoare cand imi iau o noua camera foto
uite cu amandoi
Adaugat: 26-12-2009 10:41
Este maro in jurul narilor iar spre margine este alb
Adaugat: 26-12-2009 10:42
Deci daca este mascul pana la urma dece e asa agresiv ca pana acu 2 saptamani era foarte cuminte si docil?
Adaugat: 26-12-2009 10:45
kikisiroko imi poti da vreun raspuns?
Eu nu lam mutat si nu iam facut nimik.Poate fi de la faptul ca il certam cand facea galagie foarte mare?
sa intamplat decat o data.Era cineva pe la mine si se asezase pe umarul meu si a inceput sa oracae si am facut o miscare brusca si am tipat putin la el
Marian, doar pozele m-ar ajuta sa-ti spun(daca imi pot da seama) de ce perusl tau este asa. Silviu de unde stii ca e baiat, eu in pozele alea nu vad nicio urma de culoare bleu la nas, doar maro. Dar cum este camera web nu cer nimic mai mult, poate intre timp poti face ros de o camera si pune poze mai clare.
Eu zic ca sunt in perioada imperecherii, poate doar masculul, dara daca si femela are nasrile cu maro inseamna ca si ea este pe apropae, el o fi intrat mai de mult in calduri iar acum incearca sa te indepearteze pe tine de femela crezand ca i-o iei.
Este doar o presupunere....
El a venit pe umarul tau sa ii dovedeasca persoanei care e la tine ca te iubeste si tu l-ai certat iar asta poate fi un motiv pentru care e agresiv... trebuie sa ai rabdare cu ei si sa nu ii certi decat atunci cand intradevar gresesc....
Multumesc dar sigur ei formeaza o pereche.Dar se pot imperechea indiferent de culoare si de specie ca am auzit ca daca sunt de exemplu masculul standard si femela altfel puii vor murii
Sunt 2 feluri de perusi, s-a explicat cu cateva pagini in urma, nu este voie sa imperecheatii speciile diferite, adica perusul ondulat cu cel standard. Daca ai doi perusi ondulatii culori diferite se poate imperechea, de ce nu? Sunt aceiasi specie nu va iesii niciun hibrid, numai daca perusii sunt rude.
Daca stau sa ma gandesc mai bine perusii nu sunt gelosii. Nici nu stiu ce sa-ti mai zic, care sa fie problema agresivitatii lui.
pai si de unde imi dau seama din ce specii sunt?
Adaugat: 26-12-2009 12:05
gata am vazut.Am doi perusi standard.Femela e alba cu ochii rosii si masculul e albastru cu alb si negru.Stiti cumva daca se vor imperechea ce culoare vor iesii pui?
Nu ne prea pricepem la genetica perusilor pe aici. Depinde ce parintii au avut ei.
ASta nu stiu ca au fost luati de la pet-shop si nu am intrebat.Dar se pot obtine multe variatii de culoare?
Ti-am zis, nu stiu nimic depsre genetica perusilor. da un search pe google, poate reusesti sa intelegi ceva din genetica lor, ca eu nu inteles absolut nimic. Depinde de culoarea predonimanta si recesiva.
Voi vedeti ceva? :wow: Asta si era ideea,m-am ascuns la mami sa nu ma vada nimeni.....
Cucu-bau...
iancu,cel de pe umarul meu e perus standard(englez)
Aici se vede mai bine....
si daca unul e semi-standard si unul ondulat crezi ca se pot imperechea?
semi-standard???? Exista??? Eu stiu ca hibrizii nu traiesc, sau daca traiesc au organismul slabit si traiesc putin.
Dar e aiurea. Sunt totusi specii diferite nu ar trebuii imperecheate.
perusii Suanei sunt in vizita la Alexie?. cu mama nu singuri...
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus