iloveanimals wrote:
Masculul nu colceste, probabil doar sa dus sa vada ce-i mai fac outele. :angel:
Ba da!La mine clocea si masculul, intra in cuib langa femela si`i fura ouale de sub ea si le clocea si el 
In legatura cu cuibul acela din carton, e deja ros, are gauri, cand o sa iasa puii o sa faca fff muult kk :ironic: si fundul cutiei de carton o sa se inmoaie si posibil sa putrezeasca sau sa se rupa
.Plus ca , la intervale de timp trebuie sa faci curat in cuib de kkteii puilor si n`ai sa poti...nu e igienic...Iar colivia trebuie schimbata neaparat, gandeste`te knd o sa ai 3-5 pui, plus parintii, n`o sa fie loc deloc, si`asa e mica...
Succes cu puii!E o experienta ff placuta, am simtit`o si eu pe pielea mea.Incearca sa nu mai umbli in cuib
Adaugat: 25-12-2009 03:44
Prima poza e cu primul pui din prima serie, o fetita, se pregatea sa iasa din cuib si mai studia lumea de pe afara
Asa am agatat eu cuibul de 25x25x30 home made 
In a doua poza e taticul care pazea cuibul 
Si in a treia poza sunt amandoi, iar taticul curata puii :heart: Isi petrecea si el mult timp in cuib, cu ea.Se ducea, ii dadea de mancare, apoi uita sa plece, il mai alunga ea
Adaugat: 25-12-2009 03:53
prima poza:puii din prima serie cand erau mici, 18 zile;
a doua poza:puii din prima serie cand erau mari, 32 zile,2 fete(bleu si verde deschis)si`un baiat(albastru)
a treia poza:puii din a doua serie, o fata si`un baiat,amandoi albastri 
>>>>Alexandra<<<<