3,901

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Craciun fericit va dorim si noi.
Nimfa, pretul unei nimfe in Bucuresti variaza intre 80 si 100 lei.

Vicky - Mamica fericita

3,902

suana cu ce program editezi pozele..sunt foarte frumoase..? big_smile :pup:

:heart: -SABINA- :heart:

3,903

Prin amabilitatea userului gml7 ,posesor de akita-inu care mi-a dat adresa,am reusit sa fac pozele si imi plac asa mult :bravo:

www.loonapix.com

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,904

ms mult suana.. :pup: :heart:

3,905

suana ma bucur ca ai decis sa nu pleci. foarte frumoasa poza suana pupici la toti :pup: :heart: ...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,906 (edited by nimfa 24-12-2009 12:44)

misha67 , multumesc

Adaugat: 24-12-2009 12:39

:merci:

3,907

astzi i-am cumparat un partener lui kiki este galben dar ma ingijoreaza ochii lui zici ca are cearcane nush ce are putezi sa imi ziceti plz? big_smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,908

mai bn pui o poza cu el sa-l vedem... neutral

3,909

momentan nu am cum sa ii fac poze:D maine promit ca o sa fac poze neutral

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,910

Nu prea mai este valabila asta cu obrajorii si dungutele de pe aripi si coada. Deyseby are o nimfa cu aspect de fata dar canta si s-a imeprecheaza cu o alta femela avand copii frumosi. Concluzie, chiar daca arata ca o femela poti sa ai surpiriza si sa iti fie baiat.
Fetele tipa, baietii canta. Asta ar mai fi singura deosebira, comportamentul nimfei.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,911

dap are ochi k a doua nimfa e normal? big_smile

Adaugat: 24-12-2009 15:19

e normal cred la mascul nop?

Animalele mele:

3,912

Aaa??? ce sa fie normal??? hmm
Nimfele din poza postat de Silviu(kikisiroko) sunt perfect normale. neutral

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,913 (edited by poly 24-12-2009 15:47)

eu cred ca a vrut sa zica ca daca are baiatul ochii exact  ca nimfa din poza e normal..cred ca la asta s-a referit... neutral

3,914 (edited by anka9mai 24-12-2009 15:52)

:angel: mai ca as vrea si eu o Ninfa tongue

3,915

Silviu, determinarea sexului unei nimfe, din imaginea pe care ai pus-o, este valabila numai pt. mutatia Normal Grey si inca cateva tongue ...e un articol f. bun pe Latifa wink

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,916 (edited by suana 24-12-2009 17:54)

pe mine m-a ajutat,pana sa citesc si sa ma lumineze deyseby,am crezut ca e baiat Silver.Acum n-am nici un dubiu ca e fetita.....la cate oua a facut  :wow:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,917

Craciun fericit tuturor! :noroc

Adriana

3,918

Sarbatori fericite! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti smile!

Vicky - Mamica fericita

3,919

Craciun fericit si voua si famililor voastre dar si motatilor!!!!!!! S-a va aduca mosu tot ce va doriti!!!
ziua de astazi imi aminteste de 25 decembrie anul trecut cand plangeam de numa si eu si parinti mei deoarece cocutza ducea lupta cu moartea pe care desigur nu a reusit sa o duca la bun sfarsit deoarece a fost extenuata complet iar acum ne vecheaza de sus  :cry: ....

3,920

S-a dus chiar in ziua de craciun? sad Off imi pare atat de rau. sad Imi aduc aminte ca am gasit si eu un gugustiuc in ziua de craciun, era inghetzat saracu, l-am luat in casa si l-am tinut la caldurica dar degeaba s-a dus. sad :cry:

3,921 (edited by suana 25-12-2009 12:15)

darius ,acum e un ingeras care ne vegheaza impreuna cu alti prieteni plecati , de acolo de sus  :cry: :angel:

Eu am avut un ajutor la impodobit bradul, pe Hannyutza mea :heart:

http://i48.tinypic.com/2zsbrko.jpg

3,922

Suana este o scumpa sa-ti traiasca :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,923

Craciunul este acea poveste fara sfarsit care ne da putere sa fim mai buni , mai curajosi , sa visam si sa speram ca in anul care va incepe vom realiza tot ceea ce ne dorim !!! Craciun fericit la toata lumea si la toate animalutele noastre dragi !!! :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,924

Si Angel da tarcoale la brad :heart: ...o sa pun poze!

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,925

de fapt cocutza in ziua de astazi sa dus dar si astazi este zi de Craciun dar ziua de 25 a fost foarte cumplita si aceea asta este astazi cocutza face 1 an de cand sa alaturat ingerilor si prietenilor ei care sunt cu ea acum :cry: ...
suana foarte frumoasa poza pupici la toti :pup:  :heart: .....