Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Craciun fericit va dorim si noi.
Nimfa, pretul unei nimfe in Bucuresti variaza intre 80 si 100 lei.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Craciun fericit va dorim si noi.
Nimfa, pretul unei nimfe in Bucuresti variaza intre 80 si 100 lei.
suana cu ce program editezi pozele..sunt foarte frumoase..? :pup:
Prin amabilitatea userului gml7 ,posesor de akita-inu care mi-a dat adresa,am reusit sa fac pozele si imi plac asa mult :bravo:
ms mult suana.. :pup: :heart:
suana ma bucur ca ai decis sa nu pleci. foarte frumoasa poza suana pupici la toti :pup: :heart: ...
misha67 , multumesc
Adaugat: 24-12-2009 12:39
:merci:
astzi i-am cumparat un partener lui kiki este galben dar ma ingijoreaza ochii lui zici ca are cearcane nush ce are putezi sa imi ziceti plz?
mai bn pui o poza cu el sa-l vedem...
momentan nu am cum sa ii fac poze:D maine promit ca o sa fac poze
Nu prea mai este valabila asta cu obrajorii si dungutele de pe aripi si coada. Deyseby are o nimfa cu aspect de fata dar canta si s-a imeprecheaza cu o alta femela avand copii frumosi. Concluzie, chiar daca arata ca o femela poti sa ai surpiriza si sa iti fie baiat.
Fetele tipa, baietii canta. Asta ar mai fi singura deosebira, comportamentul nimfei.
dap are ochi k a doua nimfa e normal?
Adaugat: 24-12-2009 15:19
e normal cred la mascul nop?
Aaa??? ce sa fie normal???
Nimfele din poza postat de Silviu(kikisiroko) sunt perfect normale.
eu cred ca a vrut sa zica ca daca are baiatul ochii exact ca nimfa din poza e normal..cred ca la asta s-a referit...
:angel: mai ca as vrea si eu o Ninfa
Silviu, determinarea sexului unei nimfe, din imaginea pe care ai pus-o, este valabila numai pt. mutatia Normal Grey si inca cateva ...e un articol f. bun pe Latifa
pe mine m-a ajutat,pana sa citesc si sa ma lumineze deyseby,am crezut ca e baiat Silver.Acum n-am nici un dubiu ca e fetita.....la cate oua a facut :wow:
Craciun fericit tuturor! :noroc
Sarbatori fericite! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti !
Craciun fericit si voua si famililor voastre dar si motatilor!!!!!!! S-a va aduca mosu tot ce va doriti!!!
ziua de astazi imi aminteste de 25 decembrie anul trecut cand plangeam de numa si eu si parinti mei deoarece cocutza ducea lupta cu moartea pe care desigur nu a reusit sa o duca la bun sfarsit deoarece a fost extenuata complet iar acum ne vecheaza de sus :cry: ....
S-a dus chiar in ziua de craciun? Off imi pare atat de rau.
Imi aduc aminte ca am gasit si eu un gugustiuc in ziua de craciun, era inghetzat saracu, l-am luat in casa si l-am tinut la caldurica dar degeaba s-a dus.
:cry:
darius ,acum e un ingeras care ne vegheaza impreuna cu alti prieteni plecati , de acolo de sus :cry: :angel:
Eu am avut un ajutor la impodobit bradul, pe Hannyutza mea :heart:
Suana este o scumpa sa-ti traiasca :k:
Craciunul este acea poveste fara sfarsit care ne da putere sa fim mai buni , mai curajosi , sa visam si sa speram ca in anul care va incepe vom realiza tot ceea ce ne dorim !!! Craciun fericit la toata lumea si la toate animalutele noastre dragi !!! :pup:
de fapt cocutza in ziua de astazi sa dus dar si astazi este zi de Craciun dar ziua de 25 a fost foarte cumplita si aceea asta este astazi cocutza face 1 an de cand sa alaturat ingerilor si prietenilor ei care sunt cu ea acum :cry: ...
suana foarte frumoasa poza pupici la toti :pup: :heart: .....
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus