Sa va mai zic cate ceva despre nazdravanii mei. :blb: Adica sa le fac fiecaruia o mica descriere ...
Alice este o perusita albino de 9 luni, care are ochisorii negri si mari ca niste maregelute, papa si se joaca toata ziulica. Adoarme in hranitoarea cu mancare :pls: de cand am cumparat-o, cand ii vede pe ceilalti ca mananca se duce la ei si ii da la o parte ca sa manance ea, probabil crede ca ceilalti papa ceva mai bun decat ea. Se pupaceste cu oglinzile si se tine dupa Rocky chiar daca Rocky este singurul care o pacaleste si ii mai trage cate un pupic pe furis. :pup:
Bebe este un perusel de 1 an si cateva luni , verde cu mov si cu masca galbena. Este cel mai bun zburator, daca isi prpune sa se duca intr-un loc sau sa evadeze din colivie, iese fara probleme.. :ironic:. Pe Bebe l-am cumparat : drept sotior pentru Alice dar ei nu se prea baga in seama, Bebe tinandu-se mai mult dupa Maya. Ii cade codita in fiecare luna si ii creste foarte repde, canta toata ziua si se opreste doar atunci cand sting lumina... va dati seama ce e dimineata :wis:.
Rocky are 4 ani jumate si este cel mai bland perusel, vine la mine pe deget, ma lasa sa il prind in pumn sa il pup, il pun pe umar, pe cap... este exrem de bland si cuminte. El e singurul care nu se cearta cu nici unul dintre ei si ii iubeste pe toti pentru ca l-am tinut singur vreo 2 ani si asa s-a imblanzit , apoi a avut o perusa lutino care a murit pentru ca a facut hernie, apoi a urmat una verde care il batea si am dus-o inapoi la crescator, apoi a avut o perusica albastra care a fugit... si in sfarsit a urmat Maya, care are 1 an de cand sta la noi.
Maya este o perusica lutino de 1 an si 4 luni , grasuta, adora fructele si batoanele , dar batoane nu le mai dau de mult timp. A avut 2 serii de oua dar nu a avut noroc de puisori. Ii ciupeste pe Piciu si Alice dar in schimb il pupa toata ziua pe Rocky si il scarpina, curata. :bravo: Ii place sa faca baita si sa se joace cu tot ce gaseste.
Piciu este cel mai mic mebru al familiei sau mai bine zis mezinul. Il am de o saptamana si in sfarsit s-a acomodat. Este puiut are 2 sau 3 luni si inca nu stie sa zboare prea bine, mai cade , dar cu timpul se invata
. Piuie toata ziua si s-a imprietenit cu Bebe , iar Bebe ii da sa pape.. :heart:... cam atat despre ei..... o sa pun poze sa ii cunoasteti mai bine.
:heart: ¤ Anyta ¤ :heart: