3,876 (edited by suana 21-12-2009 21:23)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Silviu draga,tot timpul trebuie sa fii  ASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????
Aici se DISCUTA nu ni se limiteaza dialogul,doar cand chiar se cearta cineva sau o ia razna.
Eu deja m-am saturat de observatiile tale.Si ma mai intrebi de ce m-am suparat.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,877 (edited by suana 21-12-2009 22:05)

Am mai discutat si ti-am spus parerea mea.Se pare ca nu avem voie sa ne abatem de la discutii,doar strict la obiect.Ce conteaza ca vrem sa discutam cand ni se da tot timpul peste nas.... Si ,ironic,parerea ta e intotdeuna diferita de a celorlalti.Conduci discutiile parca ai fi moderator.Si la ce sa mai scriu cand oricum nimeni n-are nevoie de atatea pagini.Si nu vad de ce vorbesti in numele Latifei???Eu una nu cred nu ca mai am de spus nimic aici.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,878

Suana....! Eu te stiu altfel. Ai zis c? ignori. I-mi pare rau c? nu ne-am putut intalni din cauza inzapezirii dar sigur o sa reusim cât mai repede. Va pup pe toti si pe noii veniti. Am citit tot ce s-a scris pana acum la nimfe. Nu pot citi tot de pe telefon ca este foarte dificil dar ma bucur de topicul asta macar. Flay ai un baietel adorabil. I-mi este dor de toti. Vad ca Suana este intr-un gand cu mine si da raspunsuri foarte bune in legatura cu nimfele. Am vazut toate pozele cu Angelo si Pacolina. Sunt din aceeasi generatie si Paco nu canta. Deci 80 la suta e fetita. Nu-i bai ca vom pastra un baietel pt ea si lui Iusty invers. Flay vreau sa stii c? nimfelet nu se iubesc precum perusii. Se bat dar tot din dragoste. Misha returnam pupicii si va doresc la toti sarbatori fericite si sa vina mosul cu multa dragoste la toti. Pupici lui Ela, llove si la toti pe care nu i-am mai mentionat. I-mi pare rau c? nu pot pune poze cu nimfele mele dar o sa pun cât mai curând ,va promit. Mai am ceva de remediat la calculator si voi pune. L-am reparat.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,879

Stie cineva un crescator de nimfe prin tara ?
as vraa da aflu mai multe despre un pret
va rog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smile:ironic::ironic:

3,880

nimfa esti Snow. Cunosc poza cu puiul lui Bombonel. Preturile le stii si tu singura. Tot aici e mai bine nu? Chiar daca ti-ai facut alt cont.

- Mary-

3,881

kikisiroko wrote:

Nu conteaza la cate pagini ajungem, important este sa ne fie de folos, pe degeaba am aveam 1000 de pagini si nu ne-ar ajuta cu nimic, mai ales noilor venit le-ar fi greu sa le citeasca si multi nici nu s-ar complica cand ar vedea cate sunt. Haide-ti totusi sa discutam 'despre nimfe' ca se supara Latifa acum de Sarbatori, pt. ca suntem off-topic. :bravo: O seara placuta.

kikisiroko, este pentru ultima oara cand iti atrag atentia sa nu-ti mai arogi drepturi de moderator! Nu tu decizi cannd si cat se scrie pe un anume topic si nici ce este tolerabil offtopic! Nu suntem nici la armata si nici pe forumul tau, ca sa faci tu regulile. Te rog pentru ultima oara sa-ti revizuiesti atitudinea sau urmeaza sanctiuni!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

3,882

Deyseby, Angeli canta seara smile ...ne da cate o serenada din aia de nu lasa lumea sa doarma smile ...cand o mai acompaniaza si Cipy e teroare smile ...e o scumpicenie de nimfa :heart: nici nu stiu cum sa va spun cat de mult o iubesc :pup:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,883

Iusty, inseamna ca Angeli e baiat. :heart: Stii ca asa am vrut si eu sa-i pun numele lui Snowy? :heart: :heart: Imi place tare mult numele, dar cum de il nimeresc doar pasarile mai nazdravane? smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,884

Nu stiu...ar trebui sa fie un ingeras...dar e tare obraznic smile ...roade carti, alearga prin casa, topaie pe pat, zboara de nu mai ai nevoie de ventilator, tipa sa o scoti din colivie, te musca de urechi, escaladeaza perdeaua in timp ce da din aripi smile etc. ! Numai nazdravanii :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

3,885

Deyseby sa stii ca si mie , de fapt si noua (scuze ca vorbesc in numele tuturor , sper sa nu va suparati pe mine ) ne este tare dor de tine ... :heart: :pup: Abia astept sa iti repari calculatorul ca ne lipsesti mult ... si tu si restul trupei :blb: Asteptam poze noi ...
Ally a mea isi face de cap ... il ciugule pe Sonny iar el nu spune nimik ... o mai "scuipa" cateodata , dar atat ! In rest sta cuminte si o lasa pe nebuna sa isi faca de cap ... :bang: Toata casa nu ii mai ajunge , la mine vine mai putin , in rest sta si il pandeste pe Sonny tot timpul si il striga mereu ... Astept sa mai creasca Sonny un pic si sa se mai invete cu mine , ca e cam salbatic ... cred ca e speriat inca ... Cand bag mana sa le fac curat sau sa le pun mancare in colivie fuge de mana mea ... As vrea sa se obisnuiasca odata !!! Vreau sa il pup si pe el :pup: :heart: ... nu numai pe ea ... :heart: :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,886

cand o sa vada ca o pupi pe ally o sa vina la tine de invidie..si o sa poti sa-l pupi si pe el.... :pup: :heart:

:heart: -SABINA- :heart:

3,887

Se uita foarte curios (de cate ori o pup) dar nu schiteaza nici un gest inca ... Odata ii dadeam apa din sticla lui Ally si a zburat si el , dar nu a avut curaj sa sa aseze pe sticla sau pe capul meu ... :cry: Eu mai am rabdare ...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,888

intotdeauna trebuie sa ai rabdare q ei..incetul cu incetul o sa se obisnuiasca..... :pls:

:heart: -SABINA- :heart:

3,889

am revenit cu poze cat mai multe. in prima poza este Mogo si Jacky, in a doua este Perluta si Puf iar in ultima este Motatul si cu Bombonel.

- Mary-

3,890

Frumosi mai sunt! Sa-ti traiasca! :heart:

Adriana

3,891

Cat de dragalasi sunt .... la fel ca toti motati tai... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,892

Avea mai multi cand a avut puiuti. smile Acum a ramas cu 6. :heart:
Deyseby , sa-ti traiasca, mi se facuse dor de motatii tai. :heart: Sa-ti traiasca! :pup:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,893

Sunt superbi!
Care e motatul? cel din colivie sau cel de la usa?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,894

Cel din usa e Mogo, cea din colivie e Jackie, Motatul este in ultima poza cu Bombonel. smile

3,895

Mogo? Nu stiam de el :heart: ...e superb! Toti sunt superbi :heart: ! Asteptam cu drag viitoarea noastrea nimfa de la tine Deyseby! O sa va pun un film sa vedeti cat de nazdravan e Angel smile ...

Iusti

3,896

Mogo, nici eu nu stiam de el, e un dulcic. :heart:

3,897

salutare tuturor!!!! imi pare rau ca nu am mai scris de asa mult timp dar v-am citi ma bucur pentru noi veniti si pupici la toti :heart:  :pup: ...
suana si eu te stiu altfel te rog vino inapoi chiar avem nevoie de tine. trece cu vederea ce sa intamplat si vino inapoi de dragul motatilor...
deyseby bine ai revenit si sunt foarte frumosi motati pupici la ei :pup:  :heart: ...
referitor la problema cu piciorusele nimfei acea se datoreaza betelor de plastic important este sa nu o comfundam cu boala deoarece exista si o boala asemanatoare insanatosire grabnica...
si atatea discuti si uite ca am ajuns la 200 de pagini impreuna datorita latifei. MULTUMIM LATIFA datorita tie exista acest forum care ajuta foarte multe persoane...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,898

kikisiroko : sunt din rm. valcea

3,899

Impreuna cu motatzii nostri dragi sa ne bucuram de sarbatori linistite pline de lumina.
Craciun fericit.

http://i50.tinypic.com/sztkqf.jpg

3,900

deyseby : nu sunt fostul utilizator Snow , nimfa din poza e de la papagalul lui Snow , care lam cumparat de la ea