1,026

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

multumesc mult pt sfaturi. o sa ii cumpar zilele acestea bete din acelea de lemn..in legatura cu leaganul nu stiu ce sa fac pt ca el mai tot timpul sta in leagan..a mai avansat putin in legatura cu mancarea.a mancat si seminte si bineinteles iar mar si morcov.cum vede ca vorbeste cineva langa el si nu se uita la el sau nu ii zice ceva incepe sa cante smile)

1,027

In colivie nu e bine sa ii pui oglinda..... daca vrei poti sa ii dai si niste vitamine de la Padovan le face bine .... si sa il inveti sa faca baie ...

Cu placere Byby si daca putem te vom ajuta de fiecare data ...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,028

Sa nu ii puneti oglinda!!!!!!!!!!!!!!!!!! eu am avut oglinda ...si chiar imi pare rau ca i-am pus ....pana avea oglinda ....altceva nu exista pt el .........toata ziua statea langa oglinda.....decand i-am scos ...cerceteaza tot .......ii curios de tot ....si si-o gasit un nou loc ...cum v-amm aratat si in poze ...pe scarita langa calorifer .....toata ziua acolo sta

Adaugat: 22-12-2009 10:45

Astazi am gasit dovezi de dovezi ca in timp ce noi nu suntem acasa  Tweety cerceteaza cu adevart camera ...astazi cand am ajuns acasa ...am gasit un cacatel pe masa ...unu pe laptop smile)  doua butoane de la laptop erau scoase ..unu aruncat pe jos ...celalalt langa laptop smile))) vai deci dezastru mi-o facut prin casa smile))))))))))))))))) pacat ca nu am o camera ascunsa sa vad ce o mai facut smile))))))))))))))))

1,029

smile smile smile papagalii sunt plini de surprize...... :rusine:

:heart: -SABINA- :heart:

1,030 (edited by Iusty 22-12-2009 17:56)

Asa este smile ...odata perusii erau prin camera si mobilul meu era pe pat! Pe mobil erau lipite niste mutrite! Eu m-am dus in bucatarie sa beau apa si cand m-am intors...pe mobil nu mai era nici o mutrita si perusii erau cuminti in colivie smile ! Niste smecheri :heart: !

Adaugat: 22-12-2009 17:52

Goti wrote:

doua butoane de la laptop erau scoase ..unu aruncat pe jos ...celalalt langa laptop

Si Angeli scoate tasturile smile ...insa le are numai pe ale ei big_smile ...doar O, A, S, F ...sagetile, enter si delete smile !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,031

inca am mai gasit ceva pe langa laptop ....ceva de care nu imi dau seama ce ii ,.....si nu mi-am dat seama de unde l-a luat .... mai caut smile)

1,032

mie poly imi roate tot ce prinde prin casa...dar un papagal ca al lui goti.......si cu cat rod mai multe,  cu atat ii iubim mai mult............ :heart: :pup: :bravo:

1,033

vaaaaai deci nu imi vine sa cred ce smecher ii ...profita cand nu suntem acasa .,......ca atunci cand santem acasa nu face nimic ...sta cuminte ....ca un inger

1,034

nu e singurul.. smile :rusine: "unii"  mai rod si cablul de la teleefonul fix cand nu e nimeni in camera....sau..se duce sa comunice cu pestisorii din acvariu.. smile

1,035

Wally a mea mi-a ros cablurile VGA de la monitor si cablul de la aerul conditionat! Si tot cand am lipsit din camera. Stau s ama gandesc ce ar fi ros daca eram plecati de acasa! Bine ca nu s-a curentat. Asa ca mare grija cu banditii astia, ca-s niste smecheri exploratori. Daca nu-si infig ciocul si nu ling ei toate cele, nu se simt bine. smile

Adriana

1,036

asa-i .....de cand nu are porcusorul asta oglinda.....ii alta pasare ....

Adaugat: 23-12-2009 10:52

acuma imi mananca floare :ironic:

Adaugat: 23-12-2009 10:56

floarea ..scuze

1,037

Ai grija, nu mai lasa florile de paratament in preaja pasarii, majoritatea sunt toxice pt ele. wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,038

Acuma am studiat ce plante sunt toxice pt pasari ...si din fericire ...nu am numai doua specii care sunt in bucatarie ....aici in camera lui nu este nici o specie toxica ...
si acuma sa va pun niste poze in premiera ...voi o sa le vedeti prima data big_smile

Adaugat: 23-12-2009 11:12

a zburat langa mine pe masa ...acum cateva minute big_smile

Adaugat: 23-12-2009 11:15

nu imi vine sa cred .... si acuma sta langa mine ...si studiaza ce fac ....si tot musca laptopul ....  deci ce amuzant e ....=)   il/o ador

1,039

Cati ani are? Sigur e fetita. :heart: Felicitari pt progrese, dupa atata timp de asteptari chiar meritai. :heart: :pup:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,040

din cate stiu eu are un an si sapte luni .... daca stiam ca asa o sa reactioneze daca ii scot oglinda ...ii scoteam deja de mult ....sau nici nu ii puneam ....invatare de minte tongue

Adaugat: 23-12-2009 11:20

pe laptop

1,041

E o scumpa :heart: ...chiar meriti dupa atata asteptare :bravo: mai ales ca o iubesti asa de mult :pup: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,042

Extraordinar!!!! Superb!!! Cat de mult ma bucur ca si-a dat seama tantaloaica in sfarsit ca nu-i faci nimic rau! Felicitari!!!! Eu mai am de lucru cu Paulie la meu...

Adriana

1,043

si eu am de lucru cu el
ca de mana ii e frica inca ...dar ii un pas mare ce a facut astazi

1,044

goti smile ..e adorabila..pt ca e o ea smile ..asculta'ma.. e geamana cu rocco smile ..

sh ceilalti sunt super dragalasi si nebuni:x..

rocco a facut progrese :bravo: ... ma lasa sa'l mangai pe cap.. pe spate e putin mai retras..dar ma lasa :heart: ...

azi l'am pus pe scaun si il miscam..se uita zici ca vroiam sa'l mananc smile ..

m'am dus la baie si cand am venit l'am urmarit smile ... deja se suise sa traga de niste clopotei atarnati smile ...

Ana :heart:

1,045

buna am si eu o intrebare :d este adevarat ca este foarte greu sa reusesti sa inveti sa vorbeasca un mic alexander? ca am auzit doua variante :ca ei nu vb deloc sau ca vb dar mai greu

1,046

De vorbit, vorbesc. Daca vorbesc greu, nu pot sa zic. Depinde te timpul pe care i-l acorzi s asta e valabil pentru orice papagl. Daca te ocupi de el, o sa vorbeasca mai repede, daca nu, nu. Dar clar vorbesc.

Adriana

1,047

Tweety tot incearca sa bea din cafeaua mea ......numai nu reuseste smile)) dar ma intreb daca are voie sa bea din ea ???? ca pe net am vazut filmulete unde papagalul bea cafea ....

1,048

Nu are voie, normal, e cofeina, drog. Nici noua nu ne face bine, dar lor.

1,049

am inteles .....nici nu am vrut sa-l las ...de aia am intrebat ca sa fiu sigur ca nu are voi ....si acuma cum scriu sta langa mine pe ceasca mea ...si tot piuie ....si mai spune "Tweety " ...:))

1,050

Dupa cum vad,alexeii sunt cafengii.....Alex a reusit odata sa si bea,n-am fost pe faza dar noroc ca era fara cofeina si cu lapte.Nu era cafeaua de dimineata cu drog.... smile)De atunci sunt atenta pe unde las canile ca odata le dibuie si ....direct pe ele.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus: