3,851

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

smile ......pisik mea doarme langa cusca lui poly...dar dak i-as da drumul cand e ea in casa..cred ca ar fi razboiul animalelor...... smile

:heart: -SABINA- :heart:

3,852

Da patru. Inca nu am poze dar pot sa va spun caracterele lor care va vor face (poate)sa radeti :bravo: :
-Pufa=(Cred ca e fetita)Este ca o babuta pe la poarta vorbind aproape tot timpul de trebuie sa ai casti sa n-o mai auzi :music:
-Negri=E prostanac : se da cu capul de pereti nu tot timpul si danseaza ,cant si sta intr-un picior :wis: :ok:
-Richi+Pufu=se pupa tot timpul adica se iubesc.ma astept deja la puiuti :pup: :heart: Dragostea pluteste in aer!

3,853

7puiu10 wrote:

Da patru. Inca nu am poze dar pot sa va spun caracterele lor care va vor face (poate)sa radeti :bravo: :
-Pufa=(Cred ca e fetita)Este ca o babuta pe la poarta vorbind aproape tot timpul de trebuie sa ai casti sa n-o mai auzi :music:
-Negri=E prostanac : se da cu capul de pereti nu tot timpul si danseaza ,cant si sta intr-un picior :wis: :ok:
-Richi+Pufu=se pupa tot timpul adica se iubesc.ma astept deja la puiuti :pup: :heart: Dragostea pluteste in aer!

sa-ti traiasca toti.. :pup: (mai ales cel care se da cu capul de pereti..) smile

3,854

Acum nu se prea mai da dar uneori....

3,855

7puiu10 wrote:

Am o pisica si 4 nimfe.e bine sa le tin impreuna>? Adica se vor intelege bine :sanatate:  sau se vor ciondani :bang: ?

Pai, hai sa te bagam pe tine intr-o cusca cu un tigru. Ce zici? Va ve-ti intelege bine sau va ve-ti ciondani?...

Adriana

3,856

Dar pisi e un pui de 2 luni

3,857

Da, dar puiul va creste. Sa nu uitam ca pisicile sunt feline. Ele vaneaza. Nu cred ca vei putea sa-i reprimi instinctul. Mult succes, dar... eu zic sa fi prevazator. Pana una alta, sa-ti traiasca nimfele si asteptam poze cu frumusetile tale!

Adriana

3,858

bine o sa pun poze maine

3,859 (edited by mr_flm 20-12-2009 21:22)

Salutare tuturor!
Oameni buni, am o scumpete de nimfa la care am observat ca ia aparut ceva urat pe picioruse. Habar n-am ce pot fi dar nu-mi plac deloc si vroiam sa va cer parerea si voua. Am atasat niste poze ca sa vedeti despre ce e vorba. In general sta/doarme pe o scarita din lemn de grosimea unui deget, zic eu ca este ok si nu cred ca ar afecta-o. Nu schioapata, nu am observat nimic schimbat doar acele chestii de care v-am spus. Va multumesc anticipat! Sper ca am postat bine aici.

3,860

Chestiile alea de la picioruse apar din cauza betelor de platic pe care sta. smile Inpoaie-i piciorusele in apa calda, la  un momentdat se va vindeca. hmm

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,861

Nu stiu ce sa zic mr_flm! Asa se intampla cand sta pe bete de plastic hmm ! Poti sa-i inmoi piciorusele in apa calda si sa-i scoti betele din plastic din colivie, daca ai. In rest, sa asteptam si parerea altor useri wink !

Off-topic: Mai avem cateva postari si facem 200 de pagini :bravo: ! Felicitari :pup: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,862

7puiu10 bine ai venit si sa-ti traiasca nimfulinele :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,863

Acum ca ma uit mai atent, parca ar avea niste paraziti. Nu-ti spun care ca nu vreau sa te sperii. Uita-te atent la picioruse si zimi daca pe chestiile alea albicioase se observa mici gaurele, ca si cum ar fi intepauri de ac. hmm

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,864

Chiar nu arata bine neutral ! Saracuta :cry: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

3,865 (edited by mr_flm 20-12-2009 21:53)

Ce rapid ati raspuns, multumesc. Intradevar pe langa acea scarita de lemn sunt inca 3 bete de plastic cam subtirele si cu niste striatii ciudate pe ele. Din cand in cand mai sta si pe ele, ba chiar am observat ca mai si doarme. O sa le scot chiar acum, si o sa improvizez tot ceva din lemn de grosimea unui deget. De cate ori pe zi trebuie sa fac treaba cu apa calda? (chiar ii place smile ) Si inteleg ca se rezolva de la sine, nu mai e nevoie de nimic? Am mai pus o poza, nu m-am putut abtine. smile

Adaugat: 20-12-2009 21:42

iloveanimals wrote:

Acum ca ma uit mai atent, parca ar avea niste paraziti. Nu-ti spun care ca nu vreau sa te sperii. Uita-te atent la picioruse si zimi daca pe chestiile alea albicioase se observa mici gaurele, ca si cum ar fi intepauri de ac. hmm

M-am uitat atent si nu are gaurele. Pare sa fie chiar suprafata plana la un piciorus, seamana cu o batatura. Curios ca de abia dupa 2 ani de stat pe ele i-au aparut. Cel din lemn l-am pus acum cateva luni. Dar care e varianta cealalta, mai grava? sad

3,866 (edited by suana 21-12-2009 11:07)

Am revenit si noi din .....troiene.Imi pare asa rau ca n-am putut sa ajung la Suceava dar nu ne-am hazardat pe drumurile astea.A trebuit sa luam lanturi sa putem sa ne miscam cat de cat in zona.A fost un drum foarte obositor.Se pare ca Silverina ramane acasa,doar in primavara mai ajungem la Piatra-Neamt.ideea e ca nimfulinele au facut o plimbare  si au luat aer curat de munte.A trebuit sa pun 2 paturi si sa le invelesc din masina pana acasa,numai eu stiu cum am ajuns prin troiene  :furios: ca n-am putut urca cu masina pana in curte de zapada.

Ce de nimfuline frumoase au aparut pe aici,bine ati venit si sa va traiasca.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,867

sad imi pare rau ca nu ai reusit sa ajungi la Suceava sa il iei pe Motat... dar asa o sa te mai bucuri si tu de prezenta Silverinei ...

Bun venit noilor veniti...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,868

mr_flm wrote:

M-am uitat atent si nu are gaurele. Pare sa fie chiar suprafata plana la un piciorus, seamana cu o batatura. Curios ca de abia dupa 2 ani de stat pe ele i-au aparut. Cel din lemn l-am pus acum cateva luni. Dar care e varianta cealalta, mai grava? sad

Daca avea acele gaurele ar fi fost grava. Asa ca stai linistit/a. wink

Pai nu stiu de cate ori sa iti zic sa faci asta, am citit acum ceva timp tot la topicul asta, mai prin fata paginile 40-60, si era ceva asemanator, daca ai timp i-a topicul la rand si cireste-l, a trecut ceva vreme si nu-mi mai amintesc. hmm

3,869

mr_flm, nimfa pare pare a fi fetita :heart: ...banuiesc! Inca nu ma descurc la capitolul asta, dar are striatii pe coada :heart: ! E o frumusete :pup: ! Sa-ti traiasca :k: !

Iusti

3,870 (edited by mr_flm 21-12-2009 15:08)

Va multumesc, si  tuturor sa ne traiasca acesti mici prieteni care dau mai multa viata unei case! Deja am modificat acele bete de plastic, si am inceput sa am grija de ea referitor la picioruse. Va tin la curent daca apar schimbari, sper sa-si revina.
Da @Iusty, este o femela, extrem de cuminte si iubitoare, cu care pot iesi si afara fara probleme, este genul careia daca ii e frica de ceva se "ascunde" la mine. Simpatici cei din avatarul tau, ce gasca ai acolo smile O sa iau la puricat tot topicul, asa cum a spus si @iloveanimals sigur o sa gasesc lucruri interesante. Cele bune!

edit: uite ca am spart gheata la pagina 200 smile

3,871

wow 200 de pagini....la mai multe :bravo:
mr_flm ai o nimfa foarte frumoasa,sa-ti traiasca.E super ca acum se bucura de bete de lemn,cele de plastic sunt INGROZITOARE pentru ei.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,872

Da Suana , ma bucur ca acest topic a depasit topicul ,, Peruseilor,,  :bravo:
Chiar daca nu am nimfe o sa ma apuc sa-l citesc si eu.

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

3,873

peruseii trag tare sa-i ajunga din urma....au si ei multe de povestit wink

3,874 (edited by Iusty 21-12-2009 18:44)

Si la perusi avem de tras :muscle: ...o sa ajungem si acolo la 200 de pagini :bravo: !
Multumesc mr_flm smile ! Cum te cheama? big_smile

Iusti

3,875

pana o sa ajungem si noi la 200 de pag la topicul rosella o sa imbatranim de tot. smile