Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Toti nimfoii nostri sunt frumosi :heart:!
Pupam si noi cioculetele voastre.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Toti nimfoii nostri sunt frumosi :heart:!
Pupam si noi cioculetele voastre.
Am achizitonat de curand o noua nimfa, la 4 luni diferenta dupa ce am achizitionat prima nimfa. Cu prima nimfa am avut un semi-succes in a o imblanzi. Vine la mine langa calculator, ma lasa sa o scarpin pe capsor... deocamdata doar atat. Nu bag mana in foc daca sunt mascul si femela sau sunt de acelasi sex. Ce vreau sa-i intreb pe "veterani" este daca este cu mult mai greu sa-i imblanzesc fiind doi? Este bine sa-i despart?
vreau sa va anunt ca eu vreau sa ma duc la munte de revelion 3-4 zile si eu il las pe paco in grija lui parintii mei,voi ce credeti?credeti ca rezista paco atatea zile fara mn eu nu as crede...va las cu parere
Fulgulet e deosebit de frumos.Pupici pe motzul alb.
Adi se stie ca daca pasarile au perechi se vor ocupa mai mult unii de altii si nicidecum nu trebuie sa-i desparti daca intentionezi sa mai ieie unul.Daca primul este mai bland si obisnuit cu tine,noul venit cu siguranta il va copia.Flyaway a luat un frumos pentru Ally si dupa putina acomodare se inteleg foarte bine si-si vor forma un prgram impreuna unde vor fi inclusi si stapanii.
Nimfa daca pleci si il lasi pe maini sigure nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme.De preferat este sa nu plece din locul stiut,de acasa dar daca nu se poate asta e....Si noi plecam maine,cateva zile si mama va veni sa stea cu cei ramasi acasa.
Silverina maine pleaca cu noi,o sa imi lipseasca frumoasa mea,dar din pacate nu mai pot sa le tin impreuna pentru ca vor face oua la nesfarsit pana la epuizare.Si la deyseby va fi in cel mai bun loc din lume.
Flyaway e superb numfuletul!
Mie imi pare a fi fetita ciripeste la fel ca fetita iustynei :sol:
Suana, transmitei multi :pup: lui Deyseby din partea mea. La toti ne lipseste f. mult .
Ii transmit,cum sa nu ,cu toata placerea.O sa fie o zi grea pentru amandoua familiile,si nimfuline si pentru noi ca oameni sa refacem familiile dar alta solutie nu exista.Nu vreau sa le mai chinui fara partener ,se vede clar ca amandoua,si Hanny si Silverina,sunt doua reproducatoare bune.De Craciun vor fi familiile impreuna.....
Cea patit deyseby?
Suana, ma bucur ca ai ales sa le iei baietii la fete. :heart:
deyseby n-a patit nimic,are doar calculatorul stricat.Si ne lipseste tutror aici.Pai Silverina merge la ea si Motzatul ei vine la mine,asta e schema,iloveanimals.
Buna decizie Suana :bravo: ....sigur vor fi fff. fericite amandoua :k: !
Mony, inca nu stiu ce este Angeli a mea..noi credeam ca e un Angeloi ...canta tare frumos :heart: !
Va multumesc la toti pentru pareri si indrumari ... Sunteti cu adevarat niste buni prieteni ... :merci: :merci: :pup: TOTI !!!
Ally inca il mai ciocaneste din cand in cand pe Sonny dar nu ca in prima zi ! El saracul nu spune mai nimik ... o lasa pe nebuna sa isi faca damblaua ...
Ieri au iesit iar amandoi si au facut iar raliu ...
Nu stiu sigur , dar atunci cand vorbesc cu el am impresia ca imi raspunde (caraie) si el la mine ... Si mai am o intrebare: de ce Sonny nu iese din colivie cand nu sunt eu acasa (dar este sotul si baiatul) ? Acum spre exemplu l-am chemat afara si a iesit !(bineinteles ca Ally sta mai mult afara)...
Mai pun niste poze ...
Adaugat: 17-12-2009 17:55
Si alte poze ...
Adaugat: 17-12-2009 17:58
Sonny...
flyaway Sonny al tau nu cumva e puiut?? :heart: Mai are cioculetul putin negru. :heart:
E sigur pui ... Cei de la pet shop au spus ca are 2-3 luni ... Eu nu cunosc asa bine ... Voi ce spuneti ??? Astept pareri si pupam cioculete ... :pup: :pup: :pup:
Cam atat are. :heart: Sa-ti traiasca. :heart:
Mersi la fel ... :pup:
Hey, am si eu o intrebare! Vi se pare cumva ca Angeli e slaba ? E un pic cam mofturoasa la seminte, dar mananca ou fiert o data la o saptamana, odata la cateva zile morcov si mar cu pesmet! I-am luat si vitamine..dar la mancare e mofturoasa
numai seminte de floarea-soarelui! Trebuie sa-i dau eu din mana sa manace restul
!
Adaugat: 17-12-2009 19:50
Flyaway, nimfulinele tare sunt f. frumoase :heart: ! Pupam cioculetele :pup: !
Va multumesc la toti pentru pareri si indrumari ... Sunteti cu adevarat niste buni prieteni ... :merci: :merci: :pup: TOTI !!!
Ally inca il mai ciocaneste din cand in cand pe Sonny dar nu ca in prima zi ! El saracul nu spune mai nimik ... o lasa pe nebuna sa isi faca damblaua ...![]()
Ieri au iesit iar amandoi si au facut iar raliu ...
Nu stiu sigur , dar atunci cand vorbesc cu el am impresia ca imi raspunde (caraie) si el la mine ... Si mai am o intrebare: de ce Sonny nu iese din colivie cand nu sunt eu acasa (dar este sotul si baiatul) ? Acum spre exemplu l-am chemat afara si a iesit !(bineinteles ca Ally sta mai mult afara)...
Mai pun niste poze ...
cu sigurantza in tine a prins incredere si deaia iese doar cand esti tu prin preajma..poate se simte mai protejat........mumosi amandoi.. :heart: :pup: :pup:
Adaugat: 17-12-2009 20:21
Hey, am si eu o intrebare! Vi se pare cumva ca Angeli e slaba
? E un pic cam mofturoasa la seminte, dar mananca ou fiert o data la o saptamana, odata la cateva zile morcov si mar cu pesmet! I-am luat si vitamine..dar la mancare e mofturoasa
numai seminte de floarea-soarelui! Trebuie sa-i dau eu din mana sa manace restul
!
iusty ....nu mi se pare slaba...desi nu am experientza in nimfe....poate ar fi mai bn sa te duci la vet sa o consulte putin sa vada de ce e mofturoasa..poate are viermisori..nu stiu........asta e parerea mea...... :ironic:
Dupa parerea mea nu e slaba si ai mei sunt mofturosi la mancare mai ales ca eu iam obisnuit cu mai multe preparate (cartofi firti, orez, paste)
Este foarte frumoasa.Nu e deloc slaba,din contra,e grasa!
Mai sti atunci cand am venit eu la tine si am luat-o in mana ti-am spus ce grasa e!
Multumesc :pls: ...si pasaroii vostri sunt f. frumosi! Pupam cioculetele :heart: :pup: !
Da Silviu, asa e ...am bagat la spalat fata aia de masa
..tot timpul patim asa cu ea :rusine: !
Nu apuc sa o pozez cand isi intinde penele ..e o scobitoare
...dar e si f. activa...fuge prin casa ca nebuna dintr-o camera in alta
...zboara pe birou, scoate tastele de la laptop, topaie pe pat! E fffff. activa :heart: !
I-am luat vitamine pt pene si nici se atinge de ele ...e mofturoasa rau
...daca ii dai ou fiert, morocv si seminte de floarea-soarelui e cea mai fericita
! Dar nu se poate hrani numai din atat
! Trebuie sa manance mai multe seminte
si mai multe legume! O sa insist pe ea
! Ma gandeam sa-i dau branzica de vaci...e o idee buna?
Iusty amesteca-i in mancarica aia(ou fiert, morcov si ce-i mai dai tu) semintele din macarea ei obisnuita, asa o s-o pacalesti sa manance si bobitze.
O sa incerc diferite metode! "Mofturimea" ei este exagerata ...numai mei si seminte de floarea-soarelui, ou fiert si morcov! O sa insist pe ea...mai ales ca este o MARE alintata...refuza vitaminele pt. pene din mancare, trebuie sa i le dau eu din mana
...ca altfel nici nu se uita la ele
! :heart: E o scumpete de nimfa...ce sa mai zic :rusine:
Am o pisica si 4 nimfe.e bine sa le tin impreuna>? Adica se vor intelege bine :sanatate: sau se vor ciondani :bang: ?
nu cred ca ar fi bn sa dai drumul nimfelor cand e pisi prin preajma..totusi e pisica si are instincte pe care nici ea nu le poate controla...
Se uita ciudat la ei cam asa :wow: iar ei asa :furios:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus