276

Re: hamsteri pitici

Eu am roata cu gratii de aproape 2 ani la hamsterul meu si nu a patit nimic.

277

accidentele se intampla pacat de saraca mamica:(

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

278

Caisa a primit rotita...e tot asa cu gratii....am lipit eu ceva provizoriu...insa fosnaie.voie ce ati lipit?
toata noaptea galopeaza smile

279

si eu o sa-mi iau doi hamsteri pitici campbell 2 femele dar fac tot ce pot sa nu se razgandeasca parinti pt ca ei nu prea sunt de acord

Adaugat: 12-10-2009 20:32

dydy nu mai intri pe mess????????????:D

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

280

Gaby eu sunt Dydy, daca ai treaba cu mine ma gasesti pe mess dupa ora 4 cand vin de la scoala pana pe la 20. smile
Sper sa iti iei si tu 2 soricioaice. :angel:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

281

Am fost la un pet sa imi eau 2 hamsteri pitici cambell dar nu am vrut pt ca conditiile erau isuportabile.Nu stiu cum puteu vanzatorii aia sa tina niste animale in asemena conditii:furios:

Adaugat: 15-10-2009 16:34

dydy cf de nu mai intrii pe mess

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

282

buna am si eu o intrebare pentru cei care au 2 fete hamster pitic rusesc,se bat intre ele ca vreau sa ii iau o amik lu vivi a mea.......ast raspuns

283

Am si eu o intrebare..daca e sa-ti iei 2 hamsteri...ce-mi recomandati? 2 baieti sau 2 fete? Nu vreau sa iau un baiat si-o fata deoarece daca mi-ar face puisori nu as avea cui sa-i dau sad

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

284

baby_oana wrote:

buna am si eu o intrebare pentru cei care au 2 fete hamster pitic rusesc,se bat intre ele ca vreau sa ii iau o amik lu vivi a mea.......ast raspuns

Se vor bate, deoarece nu sunt tinute impreuna de mici, nu se bat doar in cazul cand sunt surori, sau mama fica.

Adaugat: 25-11-2009 18:26

Iusty wrote:

Am si eu o intrebare..daca e sa-ti iei 2 hamsteri...ce-mi recomandati? 2 baieti sau 2 fete? Nu vreau sa iau un baiat si-o fata deoarece daca mi-ar face puisori nu as avea cui sa-i dau sad

Orice, nu conteaza. tongue Importatnt este sa fie frati. wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

285

http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/DSCF7677.jpg
http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/DSCF7666.jpg
http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/DSCF7710.jpg
http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/DSCF7637.jpg
http://i705.photobucket.com/albums/ww53/edithh55/DSCF7646-Copy.jpg
:rusine:caisa

286

pun si eu 2 poze cu scumpika de Snowy :heart:

si o poza cu cusca ei :heart: ea se afla prin tub

pe fetele ei a trebuit sa le dau ca a muscat-o pe Snowy sad oricum nu a fost cva grav si s-a vindecat :heart:

- Bianca

287

@Irinuca, super pozele...caisa e de milioane!

288

Ce scumpi sunt micutii astia :bravo: :heart: sper sa am si eu unul in viitor smile ...e bine daca i-as lua acvariu?

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

289

Da, e bine si cu acvariu, dar trebuie satii sa i-l aranjezi, eu la ai mei le fac etaj, din cartoane. :sol: smile

290

Pai o sa fie destul de mare smile ...tot ramanea ca-mi iau hamster si tot amanam smile ..cand o sa ne mutam nu scapam de un rozator :heart: ! O sa aiba rotita, o casuta, adapator cu ventuza pt sticla si ceva in care sa pun mancare? Pt. mancare ce as putea sa folosesc hmm ...casuta pot s-o fac din coaja de nuca de cocos :rusine: ...sa fie mai frumos?

Iusti

291

Poti folosii orice. tongue Daca nu ai prin casa poti cumpara o hranitoare, nu e mai mult de 3 lei. tongue

292

Pai pot improviza o hranitoare, cumpar una mai scunda...nu asa adanca, scot carligele si lipesc o ventura si atasez de sticla tongue ! Pe langa astea ar mai trebui sa-i mai pun ceva, o jucarie? hmm

Iusti

293

Nu de papagal. Daca la asta te-ai referit. Este asa pt ei http://www.petshop4you.ro/hranitoare-c-124_127_137.html sau asa cum am eu, si e potrivita http://www.petshop-online.ro/prod/Hrani … 01181.html :k:

294

Aaaaa, din asta big_smile e f. buna..am vazut in Carrefour....mi se pare ca e 3 lei! Multumesc mult Dany :pup: ..daca mai e ceva te voi intreba wink !

Iusti

295

Cu placere. :heart: Abia astept sa iti vad piticotul, sau piticotii. :bravo:

296

Sigur voi avea un piticot :k: ...am vorbit cu mama si a spus ca e de acord :heart: ! Azi mergem in Hornbach, parintii mei vor sa se uite la materiale pt. apartament...dar eu stau numai la animale smile smile si o sa ma uit dupa acvariu, accesorii etc. ! Mai ramane sa ne mutam :bravo: !

Adaugat: 15-12-2009 16:16

Va rog sa ma ajutati :cry: ..am o prietena care are un hamster pitic! Il cheama Yoyo Coditza! E paralizat de la burta in jos si se simte f. rau sad ...la inceput isi tara piciorusul, apoi a doua zi celalalt picior si acuma e paralizat pe jumatate neutral ! Mentionez faptul ca i-a luat un partener de joaca care era un pic mai mare decat el, insa nu s-au impacat, ba chiar s-au batut si l-a muscat de spate! L-a dus inapoi la pet shop!
Ce poate sa aiba? Se mai poate vindeca sad ?

Iusti

297

Vai , yikes imi pare rau pentru micut. Mi-ar placea sa am si eu unul. Chiar am un acvariu liber doar ca este cam micut. Se pot imblanzi? Nu stiu numic despre ei. O sa citesc si daca e ceva voi reveni cu intrebari. :wis: Cam ce pret are unu? Am vazut la pet-shop si sunt minunati :heart:.

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

298

A vorbit cu veterinarul, insa nu stiu ce i-a spus! Nu vreau sa moara :cry: ...tin f. mult la hamstericul ala chiar daca nu e al meu :cry: !
Annymary, unul pitic costa 15-20 lei aici in Brasov. Nu stiu ce pret au in alte orase, dar nu costa mai mult de 30 de lei wink ! Ei sunt blanzi...ii poti tine in mana, le poti da drumul pe birou big_smile ...au o blanita asa de fina smile ! Ei musca doar daca ii scoli din somn (ziua dorm si seara sunt activi wink ) !

Iusti

299

Iusty wrote:

Va rog sa ma ajutati :cry: ..am o prietena care are un hamster pitic! Il cheama Yoyo Coditza! E paralizat de la burta in jos si se simte f. rau sad ...la inceput isi tara piciorusul, apoi a doua zi celalalt picior si acuma e paralizat pe jumatate neutral ! Mentionez faptul ca i-a luat un partener de joaca care era un pic mai mare decat el, insa nu s-au impacat, ba chiar s-au batut si l-a muscat de spate! L-a dus inapoi la pet shop!
Ce poate sa aiba? Se mai poate vindeca sad ?

ASta se numeste Paralizie de cusca se face din cauza lipsei de miscare. wink Sanse? Nu prea... dar se poate prevenii cu un loc de joaca mareee, si roata. Altceva...??? Medic care sa se bage sa opereze un sufletel atat de mic, nu exista. Doar in bucuresti, biancadumi si-a operat hamsterita, s-ar putea duce la veterinarul acela. sad
Imi pare rau, dar daca nu a stiut cum sa-l fereasca de bolii... :-<

Adaugat: 22-12-2009 19:27

Si noi, si noi, si noi va uram Craciun fericit! :heart:
http://i674.photobucket.com/albums/vv109/noway_dany/111909164539.gif

300

Cred ca ai dreptate Dany, hamsterul nu are rotita neutral si nu-l prea lasa liber neutral

Iusti