3,801 (edited by suana 13-12-2009 19:53)

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Cred ca ai numai motive de bucurie......Faptul ca se impaca si se intereseaza unul de altul e un inceput extraordinar.Ally va intra in casuta ei seara,pentru ca asa e obisnuita.Sonny o va urma,asa ar fi normal.Sau agita-i cutia cu mancare ,atrage-i atentia cu ceva care il va interesa.Deocamdata totul e nou,dar pasarile invata surpinzator de repede ce au de facut.Pupici pentru amandoi frumosii. :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,802

Doamne ! Ce mai concert si ce raliu am aici ... :bang: nu pot sa cred asa ceva ... smile smile smile Nu ma asteptam ca Ally sa faca asa ceva ... Acum e mai activa ca oricand ... smile smile
Multumesc Suana ... asa am sa fac ! :pup:

Adaugat: 13-12-2009 19:53

Mi-am facut griji degeaba ... :pup: A intrat singur :k: ... bineinteles ca dupa ce a intrat Ally ... wink

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,803

:bravo: :bravo:  :k:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,804

sa iti traiasca sonny:) si eu abia astept sa iau o prietena lui paco ca vad ca are nevoie cam se simte simgur el a fost invatat cu mai multi neutral

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,805

Multumesc Nimfa185 ! Si adu-o acasa mai repede pe prietena lui Paco ... :pup: :heart: :pup:

Adaugat: 13-12-2009 22:18

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=drh9wn1FFiI[/youtube]
O mica joaca ...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

3,806

pai stai ca mai dureaza pana la primavara astept vesti de la deyseby

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,807

deyseby imi lipseste enorm,dar are calculatorul stricat.Saptamana asta miercuri -joi merg la soacra-mea si merge si Slilver la deyseby iar la mine vine Motzatul.Sa speram ca se vor acomoda bine si nu vor fi probleme.Pana la primavara sper sa scoata puiutzii mult asteptati.Deyseby are experienta si abia astept sa se imperecheze silverinii si sa faca puiutzi.

3,808

sa mai pun poze

Adaugat: 14-12-2009 13:38

va deranjez daca mai pun 3?

==>Misu<==

3,809

Este foarte frumos sa-ti traiasca :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,810

Foarte frumoasa si vad ca ai reusit sa ii iei si ceva jucarii.... :bravo:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,811

multumim mult abia astept de la deyseby puitz

==>Misu<==

3,812

Am vrut sa pun o poza dar din pacate nu ma lasa... sad(

Adaugat: 14-12-2009 18:19

Silverina....

3,813

Offf, tocmai vroiam sa vb. cu ea sad sa-mi pastreze neaparat un puiut, un baiat cel mai bine, ca Angeli azi a fost trista :cry: ...se uita la mogaldetele de perusi cum se alinta si ea e singura....eu o iubesc enorm dar nu e de ajuns..a fost crescuta impreuna cu alte nimfe sad ...deci daca nimfulinele vor face pui in primavara e bine, voi astepta pana atunci!
Acuma o fac pe Angeli frumoasa, a inceput sa naparleasca si e tare tare ciufulita smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,814 (edited by flyaway70 14-12-2009 20:14)

Nu stiu de ce astazi Sonny nu a vrut sa iasa deloc din colivie ... :cry: :cry: si nici nu prea a mai cantat ca ieri ... :cry: :cry: Oare o avea ceva ??? Ca de mancat , mananca , bea si apa dar nu mai e asa vioi ca ieri ... Cine imi poate spune ce are ??? sad sad sad
Si mai am o intrebare : trebuie sa le scot oginzile sau nu ?

3,815

Poti sa le lasi. Sunt obiecte de joaca si nu risti sa se lipeasca de ele pentru ca sunt doi acum.

Adriana

3,816

Ok :k: ... Mersi mult ! Dar tot nu stiu ce are !!!Raspunsuri ... cineva ???

3,817 (edited by elfie 14-12-2009 20:51)

Din pacate eu nu stiu ce sa-ti spun. Nu am nimfe. Vezi daca starea lui generala nu e buna, atunci iti sugerez sa fugi la medic cu el. Poate e asa si din cauza ca a schimbat mediul, nu stiu ce sa zic. Dar in orice caz, daca ti se pare suspect, du-te la medic. Face moale?

Adriana

3,818

Nu ... e normal ... dar parca nu mai e ca ieri ... ieri face raliu in casa cu Ally , iar azi nimik ... nu a iesit din colivie ... :cry: :cry:

3,819 (edited by Iusty 14-12-2009 21:49)

Si Angeli mai are faze din astea..de exemplu ea tot timpul canta (cea ce ma face sa cred ca e baiat smile ) si zboara prin camera, vine la noi si ne canta si zburda pe jos :heart: si azi s-a purtat tare ciudat (nu canta, parea trista, de asta vreau neaparat sa-i iau un partener de joaca) si si-a revenit spre seara hmm ! Oare o fi vremea asta mai trista? Si perusii s-au purtat la fel...chiar a fost o zi trista aici pe la noi smile ...

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

3,820

stai linistita flyaway,daca nu sunt alte semnale alarmante,nu  e cazul sa-ti faci probleme.Astazi sunt cei doi impreuna,isi fac alt program....Pana mai ieri au stat despartiti.Nu te ingrijora,cand vor incepe trilurile,sa te tii  smile

3,821

va pup pe toti. Am prins telefonul sotului. Noi suntem bine si o asteptam pe Silverica cat mai repede. Pui o sa va tin la toti. Numai sa fie si sa fie sanatosi.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,822

Ne pare bine ca te auzi deyseby :pup: ...sper sa vorbim cat e curand :k: !

Iusti

3,823

Am reusit sa mai fac cateva poze. Din pacate de la servici nu apuc sa intru, acasa nu prea am timp si loc, dar chiar daca nu va scriu, va citesc zilnic.
Am prins cateva ipostaze reusite cu Fulgulet. Se pare ca i-a placut nava de razboi Lego construita de fiul meu wink.

Vicky - Mamica fericita

3,824

Flyaway e normal ceea ce se intampla au si ei momentele lor.... si ai mei au zile in care nu poti sta de galagia lor si alte zile in care nu zic nimic ... ai mei nu au iesit din colivie 3 zile desi usa a stat tot timpul deschisa.... au si ei momentele lor... :pup: pentru toti

Adaugat: 15-12-2009 18:37

Deyseby sa stii ca ne lispsti foarte mult ..... abia asteptam sa iti faci calculatorul  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,825

Misah, Fulgulet e un scump smile :heart: ...e asa frumos! Sa-ti traiasca :k: si pupam cioculetul :pup: !

Iusti