Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Bine ai venit eduardgeorge...am uitat sa spun mai devreme...
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Bine ai venit eduardgeorge...am uitat sa spun mai devreme...
buna.eu sunt anca.nimfa noastra sta pe masa de la calculator,si iar are acea pozitie ciudata,parca vrea sa cloceasca si sta cu coada in sus.o vrea iar oua?am reclamat_o lui edy.sa stiti ca daca e pusa din nou pe treaba,trec peste soarele rasare si si ii iau un baietel.ce mi-o zice,oi vedea.dar il voi anunta de intentie.
Bine ai venit! Nimfei tale ii trebuie categoric un baietzel. :bravo:
daca face iar oua,trebuie sa imi conving sotul.nu o sa vorbeasca cateva zile cu mine,dar asta e situatia,si iau baiat.
Buna seara la toata lumea !!! :pup: :pup: Tin sa va anunt cu mare bucurie ca la noi s-a marit familia ... :angel: :heart: Abia astazi am reusit sa gasesc baietelul ... Numele lui este SONNY ... :pup: Nu mai pot de bucurie ... :bravo: :bravo: :bravo: :heart: ... Sper sa nu ma certati ca colivia este cam mica ... pentru o zi nu conteaza ... Maine am sa il pun cu Ally in colivie ... sunt cuminti amandoi ... :pup:
Adaugat: 12-12-2009 19:02
Si alte poze ...
Bine ai venit Sonny....sunt sigura ca ai venit cu mosul.Pupici si sa va bucurati de amandoi frumosii. :pup:
Mersi mult ! Si noi pupam cioculetele Suanei ... :pup: :pup: dulce , dulce :pup:
felicitari flyaway...sper sa se inteleaga cu aly :heart: :sanatate: :bravo: p.s.:e un dulce.........
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lCHKeLm-JGY[/youtube]
Primul tril in noua casa !!!
Mersi mult Poly ! :merci: Deocamdata se inteleg ... vad eu maine cand ii pun impreuna ce o sa faca ! :bang: Acum se provoaca la tipat !
Adaugat: 12-12-2009 20:38
Mai mult ca sigur e baiat !!! Are alta tonalitate a vocii ... Voi ce credeti ???
Si eu sper din tot sufletul ...
iam dat drumu la clipul lui flyaway70 cum fluiera baiatul si paco asculta cu atentie:) sa inteleg ca sonny e mare..si stie deja dar paco nu e invatat inca
ms Suana :pup:
Sonny nu e mare ...cred ... Cei de la pet shop au spus ca are in jur de 3-4 luni ... Ca dimensiune e un pic mai mare ca Ally ... Sa cred eu ca e cam de varsta ei ???
Adaugat: 13-12-2009 12:01
Poze mai noi cu el am sa pun astazi , ca vreau sa il bag in colivia lui Ally ... Poate si un filmulet ...
ms Suana :pup:
Cu placere. :pup:
Adaugat: 13-12-2009 12:27
Ateptam sa vedem cum reactineaza impreuna.dar cred ca Sonny vrea sa faca ce face si Ally.O vede pe ea libera si vrea s-o imite.Probabil ca asa se va si intampla.Ally e obisnuita afara,cu camera,cu jucariile si Sonny o va urma cu siguranta.Succes si asteptam vesti. :bravo: :pup:
Am facut 2-3 filmulete ... Acum le descarc ... Sa-mi spuneti daca e normal comportamentul ei ... ca eu nu stiu ce sa zic ... Acum el sta in colivie cu usa deschisa si ea sus pe scarita ... picotesc amandoi ... :pup: :heart: :pup:
Adaugat: 13-12-2009 13:43
A iesittttttttt !!! S-a urcat pe scarita langa Ally ... Si eu nu pot sa fac poze ca descarc aparatul ... :cry: :cry: :cry:
Adaugat: 13-12-2009 13:58
Imi spuneti si mie de ce Ally ii ciugule/curata penele lui Sonny ???
love is in the air.....:heart: :heart: :heart: :bravo:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bHRObc3OpAs[/youtube]
Filmul incepe imediat dupa ce a intrat Sonny in colivia lui Ally ...
Imi spuneti si mie de ce Ally ii ciugule/curata penele lui Sonny ???
Curatare reciproca, inseamna ca se plac copii. :rusine: :heart:
Inca nu e reciproca ... numai Ally i le cuigule ...
Asa facae si snwoy cu candy la inceput, doar el o ciugulea, la un mom dat se lasa el cu capul pe ea si o impingea in cioc. :heart: :heart: :heart: Asa face si acum cand nu vrea easa-l curete.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cnt-HABnTaY[/youtube]
Ia priviti ce facem noi ... !!!
se pare ca lui sonny o sa-i mai ia ceva timp sa se acomodeze....vad ca aly e foarte curioasa..si este entuziasmata de prezentza altei nimfe .... sper sa ajunga sa se inteleaga mai bn... :k:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=01uw5fyIabA[/youtube]
In vizita !!!
Mersi mult Iusty ! Deja cred ca se impaca bine ... Se alearga prin casa si ciripesc amandoi ... Numai nu stiu cum il bag inapoi in cusca ... vad eu ...
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus