976

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

am o mica ...MARE  problema ......socrul  meu a luat un jako pentru soacramea ...de craciuni ...si cateva zile ii la noi papagalul ... pana sambata ....si Tweety al meu ii super gelos ...din pacate am fost nevoita sa il tin si pe el inchis ..ca tot incerca sa zboara pe cusca lui Pako ..... si mi frica sa-l las liber ...dar saracu ii asa de agitat ....ce sa fac?????

977

Tweety a ta vrea sa socializeze. Daca nu vrei sa-i lasi liberi, de ce nu incerci sa-l duci pe Pako in alta camera si sa-i dai lui Tweety putin drumu. :pup:

Adriana

978

Daca i-ai lasa liber nu cred ca nu sar intelege eventual sa ii lasi si sa ii supraveghezi sa vezi cum reactioneaza..

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

979

de la cine l-am adus pe paco mi-o spus clar ...ca daca il las pe paco afara sa nu mai fie alta pasare lasat liber .......si apoi si pe Tweety de aia l-am inchis pentru ca ...atunci cand i-am dat lui Paco banane .... el tot incerca sa zboare pe cusca lui Paco ....si mi frica ca Paco il musca .... iarasi nu vreau sa le tin in alte camere ...pt ca vreau sa stau cu fiecare ...nu vreau sa-l las pe nici unul singur ....

980

Goti, in conditiile astea, nu-l lasi pe niciunul liber. Ce-i drept, Tweety e micutz in comparatie cu Jako. Dar ai grija sa nu faci diferenta inte ei. Daca-i dai unuia ceva, da-i si celuilalt, vorbeste cu amandoi, rasfata-i pe amandoi. Cand ti-am zis sa-l duci pe Paco intr-o alta camera, nu ti-am zis sa-l si lasi acolo. Daca ai citit bine, am zis in situatia in care vrei sa-i dai drumul lui Tweety (sa-si dezmorteasca aripioarele), adica pentru scurt timp. Evident e valabila si reciproca. Asaca, atunci cand vei vrea sa le dai drumul, ii dai unuia pentru , sa zicem o ora, iar pe celalalt il duci in ora aia in alta camera. Apoi faci invers.

Si sa-ti mai spun ceva: e normal ca Tweety sa fie geloasa. Chiar daca nu e blanda si nu va lasa sa puneti mana pe ea, ea e obisnuita cu dragostea voastra si evident, are parte de TOATA atentia. cu un rival in aceeasi camera, lucrurile nu mai stau asa. Si inca ceva: e posesiva. Asa ca, ai grija sa nu se simta neglijata. Vezi ca poti sa profiti de situatia asta si sa incerci sa te apropii si mai mult de ea. wink

Pupicei si mai asteptam poze cu scumpetea ta!

Adriana

981

Sal la toti am si eu un papgal si il cheama misu:D.astazi lam dat cu apa dar a inceputa sa miroasa ca un caine ud.Sfaturi?

982

smile. Sfaturi? Asigura-te ca e cald in camera si pune-i din cand in cand cate o cadtza cu apa la temperatura camerei si lasa-l sa se scalde. O sa scape de miros. smile Iti recomand sa nu-l stropesti tu, decat daca chair te pricepi si nu-l uzi pana la piele. Succes cu "catzelushul" tau si asteptam poze! :pup:

Adriana

983

Cred ca am facut greseala asta:wis: dar oricum numai "pute" asa tare dar e tot catelusul nostru drag:bravo:

984

Bine ai venit, Chivas! Sper ca au reusit ceilalti sa te ajute destul de mult. Exact asa era si David al meu la inceput, e ceva normal. Acum nu mai scap de el. Orice am in mana trebuie sa vina si el sa analizeze. Ps: Seamana bine cu al meu big_smile ... Poze noi n-avem ca nu mai vrea tata sa-mi dea aparatul :rusine:

985

Stiu ca nu e micul alexander dar trebuie sa va arat pe Paco al nostru big_smile iii asa de bland ....astazi de exemplu cand l-am mangaiat ...scotea niste sunete asa de interesante ...parca "torcea" cand l-am mangaiat ...ii super dragut

986

Ai un Jaco? yikes :heart: Sa-ti traiasca! :heart:

987

dulce

Adaugat: 09-12-2009 19:52

nu ii al meu ...ii cadou pentru soacramea big_smile

988

Oooo asa cadou :heart: inseamna ca ai o soacra pretioasa. tongue

989

nu ii cadou din partea noastra :rusine: noi doar  am umblat dupe el ...l-am luat de la petshop ... ....socru meu l-a cumparat ...

Adaugat: 09-12-2009 20:02

adica ii cadou din partea nostra in sensul ca ...noi am vorbit cu sefu de la petshop ...noi l-am adus  de la petshop noi avem grij de el pana ii ducem ... si socru meu a platit pentru el tongue

990

Ii un dulce :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

991

Sa-ti traiasca si soacra si Jako! E un frumos! Iar daca e asa de bland, imi inchipui ce nebunie o sa fie la voi acolo. Profita si fa-o pe Tweety geloasa, poate indrazneste si ea sa vina la voi.

Si poti sa pui mai multe poze cu Pako si sa vorbim mai indelete despre el la topicul lui. wink Pup!

Adriana

992

Sa va traiasca frumusetea.Asa cadou ......si eu as vrea.Pupam doua cioculetze dulci....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

993

a fost 1000 de euro :rusine: dar merita ....

994

multumim...dar ii un pic scroafa cu mine paco ....pe sotul il iubeste enorm ....cand il vede ca se apropie de cusca isi lasa capul jos sa il mangaie ...iar pe mine asa ma  musca ...tot incerc sa ma apropiu de el ...da si acuma asa m-o muscat sad si is suparata ca pe mine nu ma place .....iar Tweety ....nici atata ......degeaba incerc sa profit de "gelozia " lui ...nu pot ...nu ma lasa ....  asta e ...

995

De craciun o sa primesc un micul alexander galben vreau ce colivie ii trebuie cat de mare

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

996

Goti wrote:

multumim...dar ii un pic scroafa cu mine paco ....pe sotul il iubeste enorm ....cand il vede ca se apropie de cusca isi lasa capul jos sa il mangaie ...iar pe mine asa ma  musca ...tot incerc sa ma apropiu de el ...da si acuma asa m-o muscat sad si is suparata ca pe mine nu ma place .....iar Tweety ....nici atata ......degeaba incerc sa profit de "gelozia " lui ...nu pot ...nu ma lasa ....  asta e ...

smile)) e superb si paco si tweety.Lasa draga asa sunt ei....excroci mici sentimentali:D:D:bravo:
Uite si smecherii mei sentimentali.....tradatori mici...vin la mine sa le dau papa bun ,da pup nu dau....numai la sot dau pup:furios:ma enervez de mor:))))))

997

cunosc sentimentul smile)) de astazi am ramas iarasi doar ca Tweety ...ca l-am dus pe Pako la soacramea tongue asa dor mi deja de el .....de astazi am scos si oglinda lui Tweety ....ca poate si de aia nu vrea sa ne iubeasca pe noi .....si apoi acuma o sa vad ....daca era de efect

998

Ronnabog, ce seamana fetita ta cu Wally a mea! Ma uitam la pozele tale si parca o vedeam pe ea... :cry: Sa-ti traiasca frumosii! Sa fie sanatosi! Si iubeste-i mult! :heart:

Adriana

999

Ce frumos e Paco :heart: superb :wow: sa va traiasca!!! :pup:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,000

Sunt superbi, ronna! Sa-ti traiasca! :pup: