3,776

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Bine ai venit eduardgeorge...am uitat sa spun mai devreme...

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,777

eduardgeorge wrote:

buna.eu sunt anca.nimfa noastra sta pe masa de la calculator,si iar are acea pozitie ciudata,parca vrea sa cloceasca si sta cu coada in sus.o vrea iar oua?am reclamat_o lui edy.sa stiti ca daca e pusa din nou pe treaba,trec peste soarele rasare si si ii iau un baietel.ce mi-o zice,oi vedea.dar il voi anunta de intentie.

Bine ai venit! Nimfei tale ii trebuie categoric un baietzel.  :bravo:

Adriana

3,778

daca face iar oua,trebuie sa imi conving sotul.nu o sa vorbeasca cateva zile cu mine,dar asta e situatia,si iau baiat.

3,779

Buna seara la toata lumea !!! :pup: :pup: Tin sa va anunt cu mare bucurie ca la noi s-a marit familia ... :angel: :heart: Abia astazi am reusit sa gasesc baietelul ... Numele lui este SONNY ... :pup: Nu mai pot de bucurie ... :bravo: :bravo: :bravo: :heart: ... Sper sa nu ma certati ca colivia este cam mica ... pentru o zi nu conteaza ... Maine am sa il pun cu Ally in colivie ... sunt cuminti amandoi ... :pup:

Adaugat: 12-12-2009 19:02

Si alte poze ...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,780

Bine ai venit Sonny....sunt sigura ca ai venit cu mosul.Pupici si sa va bucurati de amandoi frumosii.  :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,781

Mersi mult ! Si noi pupam cioculetele Suanei ... :pup: :pup: dulce , dulce :pup:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

3,782

felicitari flyaway...sper sa se inteleaga cu aly :heart: :sanatate: :bravo: p.s.:e un dulce.........

:heart: -SABINA- :heart:

3,783

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lCHKeLm-JGY[/youtube]
Primul tril in noua casa !!!
Mersi mult Poly ! :merci: Deocamdata se inteleg ... vad eu maine cand ii pun impreuna ce o sa faca ! :bang: Acum se provoaca la tipat !

Adaugat: 12-12-2009 20:38

Mai mult ca sigur e baiat !!! Are alta tonalitate a vocii ... Voi ce credeti ???

3,784

Si eu sper din tot sufletul ...

3,785

Flyaway, e superb :heart: e un dulce! Sa-ti traiasca :pup: !
Ce va mai fac pasaroii? :ok:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,786

iam dat drumu la clipul lui flyaway70 cum fluiera baiatul si paco asculta cu atentie:) sa inteleg ca sonny e mare..si stie deja dar paco nu e invatat inca

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,787

ms Suana :pup:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,788

Sonny nu e mare ...cred ... Cei de la pet shop au spus ca are in jur de 3-4 luni ... Ca dimensiune e un pic mai mare ca Ally ... Sa cred eu ca e cam de varsta ei ???

Adaugat: 13-12-2009 12:01

Poze mai noi cu el am sa pun astazi , ca vreau sa il bag in colivia lui Ally ... Poate si un filmulet ...

3,789

gaby354 wrote:

ms Suana :pup:

Cu placere. :pup:

Adaugat: 13-12-2009 12:27

Ateptam sa vedem cum reactineaza impreuna.dar cred ca Sonny vrea sa faca ce face si Ally.O vede pe ea libera si vrea s-o imite.Probabil ca asa se va si intampla.Ally e obisnuita afara,cu camera,cu jucariile si Sonny o va urma cu siguranta.Succes si asteptam vesti. :bravo: :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,790

Am facut 2-3 filmulete ... Acum le descarc ... Sa-mi spuneti daca e normal comportamentul ei ... ca eu nu stiu ce sa zic ... Acum el sta in colivie cu usa deschisa si ea sus pe scarita ... picotesc amandoi ... :pup: :heart: :pup:

Adaugat: 13-12-2009 13:43

A iesittttttttt !!! S-a urcat pe scarita langa Ally ... Si eu nu pot sa fac poze ca descarc aparatul ... :cry: :cry: :cry:

Adaugat: 13-12-2009 13:58

Imi spuneti si mie de ce Ally ii ciugule/curata penele lui Sonny ???

3,791

love is in the air.....:heart: :heart: :heart: :bravo:

3,792

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bHRObc3OpAs[/youtube]
Filmul incepe imediat dupa ce a intrat Sonny in colivia lui Ally ...

3,793

flyaway70 wrote:

Imi spuneti si mie de ce Ally ii ciugule/curata penele lui Sonny ???

Curatare reciproca, inseamna ca se plac copii. :rusine: :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,794

Inca nu e reciproca ... numai Ally i le cuigule ...

3,795

Asa facae si snwoy cu candy la inceput, doar el o ciugulea, la un mom dat se lasa el cu capul pe ea si o impingea in cioc. :heart: :heart: :heart: Asa face si acum cand nu vrea easa-l curete. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,796

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cnt-HABnTaY[/youtube]
Ia priviti ce facem noi ... !!!

3,797

se pare ca lui sonny o sa-i mai ia ceva timp sa se acomodeze....vad ca aly e foarte curioasa..si este  entuziasmata de prezentza altei nimfe .... big_smile sper sa ajunga sa se inteleaga mai bn... :k:

3,798

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=01uw5fyIabA[/youtube]
In vizita !!!

3,799

Sunt niste draguti :heart: ! O sa se impace f. bine :pup: sa-ti traiasca amandoi :k:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,800 (edited by flyaway70 13-12-2009 19:28)

Mersi mult Iusty ! Deja cred ca se impaca bine ... tongue Se alearga prin casa si ciripesc amandoi ... Numai nu stiu cum il bag inapoi in cusca ... vad eu ...