Re: hamsteri pitici
Eu am roata cu gratii de aproape 2 ani la hamsterul meu si nu a patit nimic.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici
Eu am roata cu gratii de aproape 2 ani la hamsterul meu si nu a patit nimic.
accidentele se intampla pacat de saraca mamica:(
Caisa a primit rotita...e tot asa cu gratii....am lipit eu ceva provizoriu...insa fosnaie.voie ce ati lipit?
toata noaptea galopeaza
si eu o sa-mi iau doi hamsteri pitici campbell 2 femele dar fac tot ce pot sa nu se razgandeasca parinti pt ca ei nu prea sunt de acord
Adaugat: 12-10-2009 20:32
dydy nu mai intri pe mess????????????:D
Gaby eu sunt Dydy, daca ai treaba cu mine ma gasesti pe mess dupa ora 4 cand vin de la scoala pana pe la 20.
Sper sa iti iei si tu 2 soricioaice. :angel:
Am fost la un pet sa imi eau 2 hamsteri pitici cambell dar nu am vrut pt ca conditiile erau isuportabile.Nu stiu cum puteu vanzatorii aia sa tina niste animale in asemena conditii:furios:
Adaugat: 15-10-2009 16:34
dydy cf de nu mai intrii pe mess
buna am si eu o intrebare pentru cei care au 2 fete hamster pitic rusesc,se bat intre ele ca vreau sa ii iau o amik lu vivi a mea.......ast raspuns
Am si eu o intrebare..daca e sa-ti iei 2 hamsteri...ce-mi recomandati? 2 baieti sau 2 fete? Nu vreau sa iau un baiat si-o fata deoarece daca mi-ar face puisori nu as avea cui sa-i dau
buna am si eu o intrebare pentru cei care au 2 fete hamster pitic rusesc,se bat intre ele ca vreau sa ii iau o amik lu vivi a mea.......ast raspuns
Se vor bate, deoarece nu sunt tinute impreuna de mici, nu se bat doar in cazul cand sunt surori, sau mama fica.
Adaugat: 25-11-2009 18:26
Am si eu o intrebare..daca e sa-ti iei 2 hamsteri...ce-mi recomandati? 2 baieti sau 2 fete? Nu vreau sa iau un baiat si-o fata deoarece daca mi-ar face puisori nu as avea cui sa-i dau
Orice, nu conteaza. Importatnt este sa fie frati.
:rusine:caisa
pun si eu 2 poze cu scumpika de Snowy :heart:
si o poza cu cusca ei :heart: ea se afla prin tub
pe fetele ei a trebuit sa le dau ca a muscat-o pe Snowy oricum nu a fost cva grav si s-a vindecat :heart:
@Irinuca, super pozele...caisa e de milioane!
Da, e bine si cu acvariu, dar trebuie satii sa i-l aranjezi, eu la ai mei le fac etaj, din cartoane. :sol:
Pai o sa fie destul de mare ...tot ramanea ca-mi iau hamster si tot amanam
..cand o sa ne mutam nu scapam de un rozator :heart: ! O sa aiba rotita, o casuta, adapator cu ventuza pt sticla si ceva in care sa pun mancare? Pt. mancare ce as putea sa folosesc
...casuta pot s-o fac din coaja de nuca de cocos :rusine: ...sa fie mai frumos?
Poti folosii orice. Daca nu ai prin casa poti cumpara o hranitoare, nu e mai mult de 3 lei.
Pai pot improviza o hranitoare, cumpar una mai scunda...nu asa adanca, scot carligele si lipesc o ventura si atasez de sticla ! Pe langa astea ar mai trebui sa-i mai pun ceva, o jucarie?
Nu de papagal. Daca la asta te-ai referit. Este asa pt ei http://www.petshop4you.ro/hranitoare-c-124_127_137.html sau asa cum am eu, si e potrivita http://www.petshop-online.ro/prod/Hrani … 01181.html :k:
Aaaaa, din asta e f. buna..am vazut in Carrefour....mi se pare ca e 3 lei! Multumesc mult Dany :pup: ..daca mai e ceva te voi intreba
!
Cu placere. :heart: Abia astept sa iti vad piticotul, sau piticotii. :bravo:
Sigur voi avea un piticot :k: ...am vorbit cu mama si a spus ca e de acord :heart: ! Azi mergem in Hornbach, parintii mei vor sa se uite la materiale pt. apartament...dar eu stau numai la animale
si o sa ma uit dupa acvariu, accesorii etc. ! Mai ramane sa ne mutam :bravo: !
Adaugat: 15-12-2009 16:16
Va rog sa ma ajutati :cry: ..am o prietena care are un hamster pitic! Il cheama Yoyo Coditza! E paralizat de la burta in jos si se simte f. rau ...la inceput isi tara piciorusul, apoi a doua zi celalalt picior si acuma e paralizat pe jumatate
! Mentionez faptul ca i-a luat un partener de joaca care era un pic mai mare decat el, insa nu s-au impacat, ba chiar s-au batut si l-a muscat de spate! L-a dus inapoi la pet shop!
Ce poate sa aiba? Se mai poate vindeca ?
Vai , imi pare rau pentru micut. Mi-ar placea sa am si eu unul. Chiar am un acvariu liber doar ca este cam micut. Se pot imblanzi? Nu stiu numic despre ei. O sa citesc si daca e ceva voi reveni cu intrebari. :wis: Cam ce pret are unu? Am vazut la pet-shop si sunt minunati :heart:.
A vorbit cu veterinarul, insa nu stiu ce i-a spus! Nu vreau sa moara :cry: ...tin f. mult la hamstericul ala chiar daca nu e al meu :cry: !
Annymary, unul pitic costa 15-20 lei aici in Brasov. Nu stiu ce pret au in alte orase, dar nu costa mai mult de 30 de lei ! Ei sunt blanzi...ii poti tine in mana, le poti da drumul pe birou
...au o blanita asa de fina
! Ei musca doar daca ii scoli din somn (ziua dorm si seara sunt activi
) !
Va rog sa ma ajutati :cry: ..am o prietena care are un hamster pitic! Il cheama Yoyo Coditza! E paralizat de la burta in jos si se simte f. rau
...la inceput isi tara piciorusul, apoi a doua zi celalalt picior si acuma e paralizat pe jumatate
! Mentionez faptul ca i-a luat un partener de joaca care era un pic mai mare decat el, insa nu s-au impacat, ba chiar s-au batut si l-a muscat de spate! L-a dus inapoi la pet shop!
Ce poate sa aiba? Se mai poate vindeca?
ASta se numeste Paralizie de cusca se face din cauza lipsei de miscare. Sanse? Nu prea... dar se poate prevenii cu un loc de joaca mareee, si roata. Altceva...??? Medic care sa se bage sa opereze un sufletel atat de mic, nu exista. Doar in bucuresti, biancadumi si-a operat hamsterita, s-ar putea duce la veterinarul acela.
Imi pare rau, dar daca nu a stiut cum sa-l fereasca de bolii... :-<
Adaugat: 22-12-2009 19:27
Si noi, si noi, si noi va uram Craciun fericit! :heart:
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici