Goti, in conditiile astea, nu-l lasi pe niciunul liber. Ce-i drept, Tweety e micutz in comparatie cu Jako. Dar ai grija sa nu faci diferenta inte ei. Daca-i dai unuia ceva, da-i si celuilalt, vorbeste cu amandoi, rasfata-i pe amandoi. Cand ti-am zis sa-l duci pe Paco intr-o alta camera, nu ti-am zis sa-l si lasi acolo. Daca ai citit bine, am zis in situatia in care vrei sa-i dai drumul lui Tweety (sa-si dezmorteasca aripioarele), adica pentru scurt timp. Evident e valabila si reciproca. Asaca, atunci cand vei vrea sa le dai drumul, ii dai unuia pentru , sa zicem o ora, iar pe celalalt il duci in ora aia in alta camera. Apoi faci invers.
Si sa-ti mai spun ceva: e normal ca Tweety sa fie geloasa. Chiar daca nu e blanda si nu va lasa sa puneti mana pe ea, ea e obisnuita cu dragostea voastra si evident, are parte de TOATA atentia. cu un rival in aceeasi camera, lucrurile nu mai stau asa. Si inca ceva: e posesiva. Asa ca, ai grija sa nu se simta neglijata. Vezi ca poti sa profiti de situatia asta si sa incerci sa te apropii si mai mult de ea. 
Pupicei si mai asteptam poze cu scumpetea ta!
Adriana