Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
peste o saptamana am sa ma apuc de a ca vreau sa fac toata colivia una noua
si atunci am so fac
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
peste o saptamana am sa ma apuc de a ca vreau sa fac toata colivia una noua
si atunci am so fac
Ce draguta e ALLY :heart: ...cum sa nu foloseasca ea scarita ei Sa-ti traiasca! :pup:
Adaugat: 03-12-2009 20:34
Poze cu Angeli :heart: :heart: :heart:
e frumos sat-i traiasca
ce tare!
E super ''mosu'' din ultima poza
Iusty nimfa ta seamana cu fetita cea mica a mea care am luat'o initial ca fiind baiat..bv..sa'ti traiasca :bravo:
In orice caz e super :k: o ador pe caraita
Aha ne-am bucura sa fie fata deoarece ne-am obisnuit cu idea...deci am o mini-caraita :heart: :pup:
Multumesc :pls: pupici la toti pasaroii :pup:
Iusty, ce frumoasa s-a facut Angel :heart:!
Fly, ma bucur ca nimfa ta iti apreciaza munca! :bravo:!
Galbiuta naparleste, zboara la fulgi din ea de as putea umple un pui de perna ! Si-a pierdut si cele 2 pene lungi din codita, mandria ei
. Dar penajul nou arata super, e vanilie pura :rusine:.
Fulgulet e in tandreturi cu Sunny. Se iubesc sincer si frumos, ca doi copii ce sunt. Mi-s asa dragi, sa-i vad cum se giugulesc unul pe altul. Eu ma asteptam ca Sunny sa-i faca curte Galbiutei, ca tot era in calduri, dar nu...
o sa incerc sa mai fac poze in wk...
Am noutati !!! Am reusit sa o fac pe Ally sa se urce pe scarita !!! :bravo: Statea in capul meu si am luat-o pe deget si am apropiat-o de scarita ... si culmea! s-a suit pe ea si a inceput sa o ciuguleasca de zor ... Anexam si poze ...
felicitari flyaway.... :bravo: :bravo: :bravo: :pup: noi trebuie sa ne ajutam pasarile in orice imprejurari..
Felicitari pentru reusita flyaway este normal sa ii placa ai mei au una din plastic si kiki trage de ea de ma mir ca nu a rupto pana acum .... :k:
am intrebare:
Cum imi imblanzesc nimfu?
Ca de cand are pereche ...
Asa sunt toate cand sunt 2 nu ne mai baga pe noi in seama prea mult ... nu te chinui sa il imblanzesti iubestel asa cum e si lasa-l pe el sa decida cand vrea sa vina la tine .. .
slautare. pupici la toate nimfele si bun venit la noul mebru din familia ta bincapoli :heart: :pup: ...
pai inainte sa ii iei pereche era blanda ?
mai vin si eu cu poze
e foarte frumos :bravo:
Iusty daca Angel i-ti canta inseamna ca este baiat. de acum va incepe sa cante si sa-ti dai seama ce sex are. cand sunt mici nu prea ii poti deosebi. greu.
slautare. pupici la toate nimfele si bun venit la noul mebru din familia ta bincapoli :heart: :pup: ...
pai inainte sa ii iei pereche era blanda ?
da ,era blanda
inca una pt azi
Va multumesc la toti de incurajari si felicitari ! :merci: Trebuia o data si o data sa se urce pe scarita ... ca doar nu am muncit degeaba ... nu-i asa ??? Doar am facut-o spre confortul si spre binele ei ... Ca mami o iubeste mult ... :heart: :heart: :angel: Multi pupici la toate inaripatele :pup: :pup:
flyaway,o data ce se urca pe scarita si vede ce ciumbuslucuri poate face acolo,o sai placa tare mult.N-ati muncit degeaba.... :bravo:
iusty.....ce bine ca Angel se potriveste si la fetitza si la baietzel.Important e ca sanatoasa si iubita si frumoasa foc. :pup:
nimfa 185....ce a crescut frumosul.Ii place sa se vada in oglinda....
deyseby cred ca ne vedem saptamana viitoare,miercuri sau joi plec incolo in functie de ce reusesc cu pet-shopul.Tineti-mi pumnii ,am intalnire cu unul din manageri.Spatiul e deja vorbit sa vedem ce pot face.M-as bucura sa le ofer o surpiza devenilor acum de sarbatori. :bravo:
Multumesc , Suana ! Iti tin si eu pumnii ... pacat ca nu vii si in Bucuresti ca as lua bucuroasa de la tine ...
Suana te astept cu sufletul la gura. Ma rog la Dumnezeu sa reusesti.meriti. O sa am puii programati . Nu le-am mai lasat cuib la nimfe. O sa fac regula cu motatii dupa ce va veni si Silverica. Nimfa 185 sa sti ca Paco este foarte fericit si apreciez asta la tine.se vede ca il iubesti. Pupam toti mota?ii. La toata lumea nu vreau sa uit pe nimeni. Flay, Mihai,bianca si toti ceilanti.
Ati fost cuminti,ati pregatit ghetutele rosii :rusine: Mosul umbla si cred ca are multe cadouri.Pupici pentru toti :pup: :pup: :pup:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus