Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
poi in imaginea e mai sus se vede scorbura aia facuta de mine si le place perusilor sa se tot plimbe prin ea ...eu am sa incerc in continuare sa le confectionez lucruri si jucarii:D :D
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
poi in imaginea e mai sus se vede scorbura aia facuta de mine si le place perusilor sa se tot plimbe prin ea ...eu am sa incerc in continuare sa le confectionez lucruri si jucarii:D :D
e foarte frumoasa colivia skypy :k:
ms dar va arata si mai bine dupa ce o voi reamenaja
N-am mai pus de mult poze.....Fetitzele mele
frunusele fetzitele tale sa-t raiasca :k: :k: :k::D
Multumesc,la fel... :pup:
inca ceva nu ai mascul la elee
???
hehe,uite baietzeii.....
Frumoase foc !!! ... Pupam cioculetul lor micut ... :pup: :pup:
Ce de pupici prin aer.....Cred ca-i prinde si Ally :pup: :pup: :pup:
monyxme, perusii tai sunt bolnavi de stau infoliati ?
![]()
![]()
Scuze dar asa mi se pare, sper sa nu te superi pe mine.
Doar femela are ceva dar inca nu am descoperit ce :wow:
frumosi si baietzei .......... no comment :k: :k: :k:
Foarte frumosi Suana ... pupici multi :pup: :pup: :pup:
Sunt foarte frumosi suana sa-ti traiasca :k: :pup:
Multumim frumos..... Si voua la fel...... :pup: :pup: :pup:
Toti sunt foarte frumosi,sa recunoastem.Ma refer la toti papagalii si la toate pasarelele.Am completat sa nu fiu inteleasa ca doar pe ai mei ii laud.Si mie mi-s dragi toti.
Avem si noi un locatar micutz. :rusine: Avem o prietena care are un perush baietzel de culoare albastra si-si doreste o fetita, tot albastra. Si cum a venit ziua ei, i-am luat un puiutz adorabil. Partea cea mai placuta e ca sta la noi in carantina. :bravo: Evident ca m-am indragostit de ea. E foarte blanda! Ne lasa s-o mangaiem pe burtica, pe spate si chiar sa-i facem masaj pe la gatutz. :heart: :heart: :heart: Sunt topita!
Vreau sa le pun perusilor cuib dar nu stiu ce sa le pun in el ma puteti ajuta?
o poza cu perusii mei :X
sunt foarte frumosi Mihay :bravo:
Poti sa le pui talas sau rumegus.Eu asa stiu.
din ce am observat eu la perusii mei cred ca sunt in calduri ...nu stiu dak am dreptate dar asa tind sa cred... stau putin ghemuiti ca i'am scos afara si afara nu e ca in casa
...
Ei bine cam asa este. :bravo: :rusine: Da-le drumul prin camera pt a indeplini condtiile de imperechere. :heart: Atunci cand vezi ca femela isi petrece majoritatea timpului in cuib sa nu le mai dai drumul, ii va fi creu sa zboare cu oul in cloaca. :bravo: Vreau sa vad puiuti.... :heart: :heart:
pai le dau zilnic drumul prin camera... si prin cuib o vad deseori.... dar problema e ca nu i'am prins in "fapt" niciodata :rusine:
Sigur o s-o faca. :rusine: Se vede clar sa sunt in chef. :heart:
Sunt foarte frumosi Mihai sper sa avem puiuti in curand ... :rusine:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus