276

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

ha,te-am prins si aici suana:),dar cum am mai vb, momentan Oscar v-a sta cu mami si cu tati,exact unde se simte el cel mai bine,in sanul familiei,speram sa fie totul bine,aici e iubit si alintat exact cum ii place lui
pupici alexei de la oscar:D

Adaugat: 25-11-2009 19:27

cum fac sa pot pune un filmulet de 2-3 min ?sa vedeti ca stim sa si vorbim
ce frumos se ratoia alexa la capacelu ala auriu:o

277

ce smechera e smile .. a vazut corp strain.. sh se dadea la el.. nebuna :heart: .. isi misca usor capu'.. si pe urma.. hat smile .. !! o adhour :heart: ..

Ana :heart:

278

ce dulce este suana pupici multi la alexi :heart: :pup: ...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

279

liana bine ai venit si aici.Ma bucur ca ai facut-o,aici suntem o familie mai mica si toti suntem buni prieteni.Daca am ajuta ma bucura si mai mult si faptul ca Oscar ramane cu mami si cu tati e o veste extraordinara.Pupici multi si dulci si de la noi.....O sa ajut si cu filmul imediat......

Adaugat: 25-11-2009 20:24

liana,fa-ti un cont pe youtube,daca inca nu ai.Dupa ce iti descarci filmul pe calculatorul tau il,descarci pe youtube.o sa dureze putin dar.....Iar aici cand postezi raspunzi ai o iconitza cu youtube,dai click pe ea si intre cele 2 parentze copiezi codul URL al filmului descarcat.Scuze de off-topic.

Noi astazi am facut prostioare,am hotarat ca mobila e foarte buna si ne-am apucat de ros.Asa ca mami si tati au pus o banda de aluminiu....Hm,eu acuma ce mai rod  :wow:   :rusine:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g0qxY6pRMdc[/youtube]

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

280

doamne cat de scumpa e!! :heart: imi vine sa bag mana prin calc sh s'o strang in brate :pup: .. e atat de dulce :x..

se vede ca e fetita matura.. dupa marginea alba de la ochi :heart: ..

da' micul alex nu are si el pete dalea rosii pe pene? smile ..

rocco a mea e toata verde :bang: .. ce ciudat suna.. rocco a mea.. :ironic:

281

E super tare pasarea aia!!!!!!!!!! :pls: :heart: :pls:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

282

Acesta este baietelul nostru care a venit acum o saptamana. Deja aproape ca ne-am imprietenit. O sa mai pun si alte poze mai incolo. Aici se pregateste de culcare.

283

Sa-ti traiasca, Gheorgemarian! Si bine ai venit printre noi! E tare dragalash alexul tau. Asteptam sa ne spui cum s-a acomodat cu noua casa si cat de rasfatzat e. Toate cele bune!

Adriana

284

frumos exemplar ai gheorghemarian sat traiaca big_smile

skypy

285

frumos alex.....  :pup: ,sa-ti traiasca si sa va bucurati de el..Astepam si alte poze si povestiri.....  :k:

Adaugat: 26-11-2009 22:44

Acuma spuneti si voi.....degeaba ma cocot la inaltime,de unde imi place sa si privesc,ca parintii astia ai mei au pus dunga asta pe marginea mobilei  ca eu sa nu mai pot roade   :wow:  Si ce gust bun avea  :pls:

http://i47.tinypic.com/2yvm16c.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

286

Ce scump e :k: :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

287

Suana ,nu prea ii convine Alexei ce i-ati facut voi acolo:D,eu am pus pe usi prosoape ca si lui ii place sa roada:furios:
uite si un filmulet cu a mea "pisica":k:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WpwxkmwxUtU[/youtube]

288

ce simpatic e.... big_smile

:heart: -SABINA- :heart:

289 (edited by suana 27-11-2009 19:08)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v-YamYb5Ark[/youtube] 

liana,aici trebuie copiat codul URL intre paranteze.Hai ca l-am pus eu.....e tare.Alexi s-a apucat de vorbit cand l-a auzit  smile

290

suana sad .. de ce vrea liana sa'l dea pe oscar? sad ..

sau nu am inteles eu bine.. sad ..

291

S-a rezolvat problema lui Oscar,din fericire.Vine barza si liana s-a gandit ca nu va face fata dar au stat la taifasuri cu noi si am sfatuit-o sa faca o incercare sa vada cum se vor descurca cu toata lumea,ei mai avand si caine si pisica.Ma bucur  ca Oscar ramane in familie.

292

E superba "pisica" asta! Cat de tare e! e pentru prima data cand aud un papagal facand ca pisica! smile Sa va traiasca Oscar si sa va bucurati din plin de el! Cu siguranta va fi un prieten foarte bun cu cel mic care sta sa vina pe lume! Felicitari!

Adriana

293

suana ,pisica nu am,e Oscar 2 in 1,ca el face ca pisica in casa,am un caine boxer, pe Oscar,e zebre australiene si 2 orezari:D
Capsunika ,in 2 saptamani vine barza,si am zis ca poate nu o sa fac fata cu atatia pe capu meu,acum are prioritate bebelina ,animalutele vor trece pe locul 2:rusine:
elfie ma bucur ca-ti place "pisica" mea,filmuletu de ieri l-ai vazut?m-a innebunit cu mienatu lui,acum nu mai vb decat miauna la orice:ok:

294

smile smile smile Liana,ma gandeam cum face Oscar si de asta am ramas cu gandul la pisica.....Am vrut sa scriu pasari.

295

liana.. ebine ca il pastrezi :heart: .. pentru el..tu esti mamica lui.. e ca si  cum ar ramane orfanel sad .. e bine ca ramane in familie.. altfel..ar fi fost foarte trist sad ...

Adaugat: 28-11-2009 18:31

si sa'ti traiasca bebeliana  smile .. chiar daca e inca pe drum :bravo: ..

296

Ai multi sustinatori liana  :k: Bebe-ul deja stie ca e inconjurat de animalutze si ,la fel,si ele stiu ca vine un sufletel la ei acasa.O sa fie iubit de toate animalutzele ,asta-i sigur.
ella,eu am facut aici comanda pentru cordelina.Am fost la o vizita la medic si mi-a zis ca face el comanda pentru mine.In caz ca nu gaseste,sau uita,ca e foarte ocupat te anunt.Banuiesc ca inca nu ai gasit.....Pana de Craciun,tot vine cadoul pentru Alexi.

297

Puiutul nostru de Marele Alex, pe care il cheama Rammy, a mancat ieri prima data din mana. Facem progrese in relatia noastra de prietenie. In rest este interesat de tot ce facem noi prin casa. Este foarte simpatic. :bravo: Am observat ca-i plac cel mai mult alunele de pamant, acelea mari. Stiti cumva de unde pot sa cumpar acele alune nesarate si neprajite? Liana, nici sa nu te gandesti sa-l dai pe OSCAR. Este extrem de simpatic. S-ar supara prea tare. Va pup pe toti. :pup:

298

Liana e foarte scump Oscar :k: :pup: :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

299

Liana, Oscar e un scump smile cum miauna el acolo :heart: sa nu cumva sa-l dai daca e atasat de tine :heart: :heart: nu se merita :pup: ....sa-ti traiasca bebelina chiar daca nu s-a nascut :rusine: :pup:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

300 (edited by suana 29-11-2009 20:45)

Alexi....Un fel de gimnastica smile)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FWwp2oMNTS8[/youtube]

Sa-ti traiasca Rammy...Ce nume frumos! :k:
Alunele  si alte bunatati pentru ei se gasesc la supermarket,eu de acolo le iau.