3,626

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Ce-mi place! :bravo: Nu numai ca ne ajutam cand sunt probleme, acum o sa ne si inrudim! Eu abia astept, sa stiti. Deja am ochit o colivie mare si frumoasa. :bravo:

Adriana

3,627 (edited by deyseby 24-11-2009 14:28)

elfie wrote:

Ce-mi place! :bravo: Nu numai ca ne ajutam cand sunt probleme, acum o sa ne si inrudim! Eu abia astept, sa stiti. Deja am ochit o colivie mare si frumoasa. :bravo:

m-ati facut sa plang de bucurie. noi am pus deja un cuib si speram sa avem puiuti dupa sarbatori. Perluta si Puf se calca de o sapatamana mereu. asa ca am profitat. sper sa fie toti bine si sanatosi.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

3,628

deyseby ma bucur si eu sper sa fie totul bine pupici la toti :pup: :heart: ...
suana foarte frumos decorat cred ca motzatii si alexi se vor bucura cel mai mult deoarece au de ce sa se agate pupici :pup: :heart: ...
mai mai pai aici oti suntem o familie mare care se ajuta reciproc si asta multumita lui latifa...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,629 (edited by suana 24-11-2009 16:40)

Darius am decorat,ca in fiecare an,dar evit sa las pasarelele sa se agate de ele.Nu vreau sa rontaie ceva si sa inghita.Ele sunt obisnuite cu decoratiunile si cu tot felul de mutunasi pe care ii am si nu atenteaza la ele.Nici pe Alexi n-o lasa sa roada,ii dau eu tot felul de jucarii de lemn,pahare,capacele sa aiba ocupatie.Deyseby am si un cuib mare si-l aduc si pe ala.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,630

La noi e distractie mare, Galbiuta e in calduri, iar Sunny o curteaza pe Fulgulet. Galbiuta nu sta sa sa fie pupata de Sunny, dar cerseste pupici de la Fulgulet. Iar Caraici e tratat cu indiferenta! Ce sa inteleg din acest "triunghi" amoros :wow:?
Caraici caraie, Fulgulet nu scoate nici un sunet macar, ei doi sunt cei cu sexul incert, ca de Galbiuta si Sunny sunt sigura ca-s fetita si baiat. De separat nu vreau separ, ca nici n-am loc de inca o colivie, nici nu vreau sa devin bunica, sunt prea tineri sa-i las sa scoata pui, e riscant si pt. ei si pt. pui. Dar sunt simpatici foc, cum se curteaza unul pe altul.

Vicky - Mamica fericita

3,631 (edited by Misu85 26-11-2009 15:30)

sper sa treaca iarna repede sa mai iau lui paco o prietena ca se simte  singur

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

3,632

Sunt un pic ingrijorata din cauza lu Angel..nu prea mananca, eu si mama ne uitam la ea cand papa si sezizam ca-i plac numai semintele de floarea-soarelui si din ele de abea apuca ceva pt. ca doar le zbrobeste hmm si parca a slabit..plus ca in permanenta ii e foame si are gusa goala :cry: :cry: nu stiu ce sa fac cu ea..ce pot sa-i mai dau? sad
Ii dau ou fiert...o zi da, o zi nu..dar altceva nu mananca hmm am sa-i pun in colivie zilnic cate ceva sa se obisnuiasca...

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,633

pot sa incerci sa ii dai biscuit sau morcov ,  sau cumparai ceva calciu si punei in apa sa bea .. Dr din cate spui  tu cred mai degraba ca are nevoie de o vizita la doctor

skypy

3,634

Iusty,lasa suplimentele gen outz fiert.Ia un mix special pentru nimfe,ovaz,eventual decorticat,vitamine in apa sau ulei de la vitakraft de pus in mancare(se pun 2-3 picaturi zilnic)Daca papa altceva nu ii mai e foame si cred ca are nevoie de vitamine si minerale.Eu le mai rad foarte putin  dintr-o pastila de calciu lactic cu varful cutitului si il pun in apa.Pupam dulce si sa papi Angel ,n-o supara pe mamy.....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,635

Pai are mancare speciala Vitakraft..dar cred ca o sa-i iau ceva pt. pui de nimfe..cu mai putine seminte de floarea soarelui big_smile
Ou fiert ii dau pt. calciu si zilele astea o sa merg prin oras sa caut vitamine de la Vitakraft pt. nimfe de pus in semintele ei...cum se numeste uleiul ala de la Vitakraft, suana? big_smile
Cat despre faptul ca nu papa altceva decat out fiert, o sa procedez ca ella_costan, ii las zilnic ceva bun de papat in colivie big_smile ...oricum e o scumpa, e atat de jucausa si de dragastoasa..desigur are si ea toane, cel putin seara cand e invelita, daca te uiti un pic la ea..caraie smile ...si a inceput sa cante hmm ..o s-o filmez smile :heart: :heart:

Adaugat: 26-11-2009 22:05

Multumesc pt. sfaturi..m-ati linistit :merci:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

3,636

Multe s-au mai intamplat aici de cand nu am mai avut timp sa intru ... Foarte frumos decorat Suana ! :bravo: :bravo: Cred ca ar fi cazul sa decoram si noi ... Doar vine Mosul !!! ... Imi pare rau de micut Iusty  ... nu stiu ce sfat sa iti dau , dar iti tin pumnii ... Si multi pupici la toti motatii :pup: :pup: ... Mi-a fost dor de ei ... !!!
Apropo ! Am mesterit cu sotul o ,,scaricica" lunga cam de 2 m . , dar Ally nici nu se uita la ea ... :cry: Am agatat-o pe sus si i-am pus si jucarii ... si nici nu vrea sa stea pe ea ... Poata pana se obisnuieste , nu-i asa ? Am sa pun maine o poza ... Multi pupici :pup: :pup: ... si insanatosire grabnica ...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

3,637

Acuma Angelina mea sta pe umar si o mangai pe burtica...si are gusa plina :bravo: sunt asa de fericita tongue cu neastamparatii mei de perusi nu am treaba..manaca orice :bravo: ..dar Angelina ma ingrijora...tot ce mai avem de rezolvat sunt vitaminele si diversificarea meniului :k:

Adaugat: 26-11-2009 22:17

Acuma isi crantane ciocul in urechea mea smile si inchide ochisorii..e asa de somnoroasa :nani: :heart: si dimineata are o energie smile tipa ca sa ma trezeasca smile

Iusti

3,638

Imi pare tare bine Iusy !!! ... :bravo: :bravo: :bravo: Multi pupici :pup: :pup: :pup: :bravo:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

3,639

Multumesc flyaway70..returnam pupicii :pup: :pup: si vrem poze cu scara lui Ally :heart:

Iusti

3,640

Acum nu am cum sa fac poza . Aparatul e la baiatul meu si e plecat afara sa faca poze ... Maine ... Promit ... wink

3,641

iusty,n-am zis sa-i scoti oul de tot,doar ca mancarea sa fie in primul rand.Ma bucur ca intre timp si-a revenit si e fericita,si tu la fel.Uleiul se cheama,,Vitalino forte''. Se pun 2 3 picaturi in mancare,e prea vascos sa se amestece in apa.Pupici dulci.
flyaway,ne bucuram sa te vedem.....am decorat in asteptarea mosului,ca asa e frumos,si ne place tare mult.Vin sarbatorile,e cea mai frumoasa perioada a anului.

3,642

Am inteles ce ai vrut sa spui suana :pup: ..ai dreptate, e o fericire pt. mine ca mananca..maine vom incerca sa papam ceva bun..mar, morcov etc. big_smile
Am sa caut uleiul asta, cred ca e f. bun :k: ..

Iusti

3,643

iusty ma bucur ca angel se simte bine poate a avut o perioada mai proasta se mai intampla... pupici la toti :pup:  :heart: ...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

3,644

Am promis ca va arat sacrita !

3,645

Super :bravo: bravo :pup: sigur se va juca cu ea..nu-ti fa griji big_smile

Iusti

3,646

Si un mic filmulet ... :angel: :pup: :heart:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UIAX7Q-U9RY[/youtube]

3,647

Flyaway70, scara ta e perfecta! Vreau si eu pentru copii mei! Ai facut-o tu sau ai cumparat-o?

Adriana

3,648

a facut-o ea big_smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,649

e superba scaritza :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,650

Iusty wrote:

Am inteles ce ai vrut sa spui suana :pup: ..ai dreptate, e o fericire pt. mine ca mananca..maine vom incerca sa papam ceva bun..mar, morcov etc. big_smile
Am sa caut uleiul asta, cred ca e f. bun :k: ..

ma bucur sa aud ca Angel este bine. oricum eram sigura ca se rezolva cu asa stapani buni.bravo Iusty. ea manca out si nu mai voia altceva. se alinta era prea alintata si facea mofturi la mancare. da-i numai o data pe saptamana ou. atat. te pup.

Adaugat: 28-11-2009 13:37

Suana abia astept sa ajungi ca la mine este un haos total. Perluta se calca cu Puf si ceilanti tipa de ma scot din casa. vino mai repede ca nu mai rezist. mai ales Motatul tipa dupa ea si ma termina psihic. abia astept sa mearga la fata lui si sa o lase pe sorasa in pace... smile

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro