Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Si eu am avut o nimfa exact ca cea galbena a ta dar din pacate mi-a murit
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Si eu am avut o nimfa exact ca cea galbena a ta dar din pacate mi-a murit
imi pare rau si pt ea si pt tine..cred ca ai suferit o vreme dupa ea
si acum dupa un an jumatate inca mai imi este dor de el si mi se rupe inima cand vad poze sau video cu o nimfa care seamana foarte mult cu el si imi amintesc ca nu il mai am
estera nu esti singura ca ai pierdut nimfa multi dintre noi mai pierd pasari..asta e mergem mai departe
bine v-am gasit.pupi al meu stranuta destul de des.ce pot sa-i dau?
bine v-am gasit.pupi al meu stranuta destul de des.ce pot sa-i dau?
inseamnaca ca este rece in camera sau este curent. da-i vitamine de la Padovan in apa. cate 2 picaturi intr-o adapatoare. este bine in perioada iernii si de naparlire sa se dea vitamine si legume, mar si out fiert.
Daca vreau sa mai iau unul si nu nimeresc fetita cred ca acesta este baiat
nu are nimic nu ? Vor fi tovarasi
) dar ma gandesc ca are si el nevoi ca tot animalu de accea nu stiu cum pot sa ii fac rost de o femela
Daca vreau sa mai iau unul si nu nimeresc fetita
cred ca acesta este baiat
) dar ma gandesc ca are si el nevoi ca tot animalu de accea nu stiu cum pot sa ii fac rost de o femela
poti face schimb cu cineva care va avea 2 fetite. sunt destui care nimeresc 2 nimfe la fel. da se inteleg perfect.
robert0 wrote:Daca vreau sa mai iau unul si nu nimeresc fetita
cred ca acesta este baiat
poti face schimb cu cineva care va avea 2 fetite. sunt destui care nimeresc 2 nimfe la fel. da se inteleg perfect.
Nu prea am cu cine si daca il iau ne atasam de el si sigur nu vom putea sa facem un simplu schimb
asa ca mai bine asi cumpara de la cineva
Acum daca e cum so nimeni se inteleg si ei bea o apa cu vitamine amandoi
)
se gaseste cineva care sa aiba 2 fete. uite eu cu Suana facem schimb. eu ii dau un baiatel si ea o fata. si sincer nu ne este usor dar le este nimfelor mai bine. Mihai se pare ca ar avea 2 fetite si nu se stie...
Pai sa ma contacteze daca doreste sa il vanda
va veni la caldura(sufleteasca si tot ce vrea ea)
)
Dar spre exemplu daca iau o tinerica si o pun in aceeasi colivie cu batranelul Riky nu e problema ?:D
Pai sa ma contacteze daca doreste sa il vanda
va veni la caldura(sufleteasca si tot ce vrea ea)
)
Dar spre exemplu daca iau o tinerica si o pun in aceeasi colivie cu batranelul Riky nu e problema ?:D
Mihay inca nu vinde nimic. de abia a cumparat si el pereche pt fetita pe care o avea si se pare ca a nimerit tot o fetita. dar nu este sigur suta la suta si am zis ca este o solutie de schimb in cazul in care tu nimeresti un baiat si el are 2 fete...
Aham:D ar fi ceva dar sa vedem pe viitor:P
Multumesc pentru raspunsuri :merci:
Aham:D ar fi ceva dar sa vedem pe viitor:P
Multumesc pentru raspunsuri :merci:
cu mare placere si asteptam poze cu motatul tau.
cateva poze de acum cateva secunde:)
mihay ce adorabile sunt nimfele tale mai ales cand se sperie si te-ar cupi un pik dar dupaia isi dau seama ca nu le faci nimic este un semn foarte bun cat de curand nu o sa mai fuga deloc de tine tineo tot asa si in legatura cu scrasnitul ciocului ii un semn bun ,asta inseamana ca sunt linistiti bucurosi si sanatosi...
e superba nimfa ta nimfa185 sa-ti traiasca
papam ou fiert :k:
Adaugat: 19-11-2009 18:46
papam ou fiert :k:
Adaugat: 19-11-2009 18:49
scz de triple post dar netul asta..
multumesc pt aprecieri..sa stiti ca si ale voastre sunt superbe...sa va traiasca ..
simpatic foc motatul biancapoli..sa'ti traiasca :bravo:
mersi
Nu stiu de ce, dar Angel e cam nervoasa ! Nu ne lasa nici s-o luam pe mana, cand sa ducem mana la ea se rasteste si caraie
...si cand stau cu ea la oglinda si ma apropiu de ea s-o pup caraie si loveste cu ciocul in oglinda apoi ma musca
! Ce credeti, poate sa aiba vreo problema medicala sau asa este ea
?
Sa va traiasca frumusetile, avem aici nimfe una mai frumoasa ca alta :heart:.
La mine e distractie mare, cand se cearta, cand se pupa. Sunny o pupa pe Fulgulet, Galbiuta se cearta cu Sunny, sta sa fie pupata de Fulgulet, sau, cand o apuca, se cearta cu amandoi!
Iusty, poate Angel crede ca oglinda este o rivala, si o avertizeaza sa pastreze distanta.
Nu stiu de ce, dar Angel e cam nervoasa
! Nu ne lasa nici s-o luam pe mana, cand sa ducem mana la ea se rasteste si caraie
...si cand stau cu ea la oglinda si ma apropiu de ea s-o pup caraie si loveste cu ciocul in oglinda apoi ma musca
! Ce credeti, poate sa aiba vreo problema medicala sau asa este ea
?
este indragostita de ea. daca ii mai lasi oglinda nu o sa te mai bage in seama ca inainte. probabil este in calduri. nu e grav.
Adaugat: 20-11-2009 11:58
nimfa 185 , ce frumos mancam noi out... :bravo: :pup:
inca 3 poze
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus