kikisiroko iarta`ma ca am fost asa dura cu tine.Nu sunt suparata pe tine, ci pe situatie.De multe ori am atitudinea asta, iubesc mult perusii, si cand aud ceva ce nu`mi convine imi ies din minti.Mai ales cand cineva are nevoie de sfaturi ca nu stie ce sa faca, noi i le dam, dar acea persoana face tot ce vrea ea..De cele mai multe ori aceasta atitudine a mea e mai mult in defavoarea mea,deoarece sunt impulsiva(recunosc, e un defect) si provoc certuri, dar nu ma pot abtine mereu.Latifa saracuta are rabdare cu mine, a avut multa chiar, meritam pedeapsa aceea.Dar imediat dupa, imi revin, mai ales cand aud vesti bune.Ma bucur ca m`ai ascultat si ai scos cuibul,ma bucur ca te duci sa cumperi tot magazinul
Nu am zis ca perusii tai au diaree, dar e bine sa ai in caz ca vor face.Nu se stie niciodata cand ai nevoie.De exemplu acum, cum sunt raciti, ai nevoie de Bronchipur de la Sera, insa nu ai in casa, si nici nu gasesti.E bine sa ai o trusa acolo, special pentru ei, si la cel mai mic semn de boala, sa aplici tratamentul.Cumpara Sanipur de la Sera(pentru rani, zgarieturi), Diropur de la Sera(pentru diaree), Bronchipur de la Sera(pentru raceala) si Multivitaminico de la Padovan(vitamine pentru organism).Nu cumpara vitamine la 3 lei ca nu sunt bune de nimic.Miroase foarte urat, cine stie ce contine.Perusii stramba si ei din nas 
Elfie, eu nu am auzit de operatie pentru hernie..nici de la cei mai buni doctori aviari...nu zic ca nu ar fi, dar eu nu stiu.Stiu ca hernia nu are remediu...Asta se intampla mai ales la femelele tinere ce depun oua,insa nu e o regula.Se poate ca oul sa fie mai mare decat de obicei si sa ramana blocat.Femela se chinuie sa`l scoata si nu poate.Reuseste in cele din urma, dar de tare ce s`a strofocat face hernia...
Deci nu totul e bine si frumos cand ai o pereche de perusi si vrei sa`i imperechezi sa ai pui de la ei.Trebuie sa te gandesti si la riscuri, care sunt foarte mari.Ii multumesc lui Doamne-Doamne ca eu nu am avut asa probleme, nici cu perechea, nici cu puii.In schimb, la prima serie , femela fiind nepriceputa, a spart cateva oua.Si s`a mai intamplat, ca puiul sa fie mort in ou, chinuindu`se sa iasa.A fost un singur caz, pe care nu l`am vazut, si ma simt vinovata si acum.S`a mai intamplat o data dupa, se chinuia puiul sa iasa, si l`am ajutat eu, am mai rupt oul putin, l`am ajutat sa iasa, de frica sa nu moara ca celalalt...sunt multe si multe...
>>>>Alexandra<<<<