Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Da, nimfele sunt o specie aparte. Toate pasarile au ceva special, de fapt. Dar eu m-am atasat de ele.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Da, nimfele sunt o specie aparte. Toate pasarile au ceva special, de fapt. Dar eu m-am atasat de ele.
eu am pus puiul in colivie cu cei mari si acum cand il iau sa-l hranesc ,tipa toti de mama focului. sau acomodat si nu-l bat. daca vine unul sa-l ciupeasca , sare si el la ei. ma bucur sa vad ca s-au acomodat repede. o sa fac cateva poze si le pun.
Deyseby, poti sa ma lamuresti intr-o privinta? Galbiuta e destul de blanda, daca se formeaza pereche cu Sunny-boy se va salbatici sau va mai veni la noi ca inainte?
Pe Sunny nu l-am lasat inca pe-afara, sa se invete cu noi, cu colivia si "colocatarele" . Si chiar daca a fost usa deschisa, sa poata intra Galbiuta, nu a iesit. Nici Fulgulet nu iese, poate sta usa deschisa non-stop.
Adaugat: 17-11-2009 09:42
Mihay, nimful tau a zburat prin camera? Asa mai fac nimfi mei cand zboara prea mult si obosesc, apoi isi revin. Sper sa nu se fi lovit si sa fie bine. Azi cum se simte?
Bine ai revenit Misha e superba noua ta achizitie sa iti traiasca... :pup:
Bine ai revenit misha.Ne bucuram sa fii iar alaturi de noi .Sa-ti traiasca noul motat. pupici. :pup:
Multumesc tuturor :heart: :heart: :heart:.
Si voua sa va traiasca pasarelele.
am si eu o intrebare..in unele dimineti cum il dezvelesc incepe sa tipe,stau langa el tipa,ii dau drumu tipa,vreau sa-l iubesc etc. tipa.ce are? e vreo perioada cand sunt mai agitati ca de lipsit nui lipsesti absolut nimic..
am si eu o intrebare..in unele dimineti cum il dezvelesc incepe sa tipe,stau langa el tipa,ii dau drumu tipa,vreau sa-l iubesc etc. tipa.ce are? e vreo perioada cand sunt mai agitati ca de lipsit nui lipsesti absolut nimic..
![]()
sa vezi ce este la mine dimineata cu toti 6 . asa tipa ei dimineata cam jumate de oara. baietii canta si fetele tipa. e haos dar ii iubesc. perioada de imperechere s-a cam terminat.
Adaugat: 17-11-2009 14:26
Misha o sa se imblanzeasca si baietelul dupa ea. de asta sunt sigura.
heiii...salutare tuturor...tin sa va anunt ca ieri si azi l'am supravegheat indeaprope pe coco, nimfu' meu, si nu mai respira greu, totul e OK, mananca des, bea apa de fiecare data cand mananca, afara din colivie nu vrea sa iasa singur cum face Milla, doar daca il scot eu, in rest sta numai in colivie..dar e foarte vioi si isi face curata penajul foarte des
heiii...salutare tuturor...tin sa va anunt ca ieri si azi l'am supravegheat indeaprope pe coco, nimfu' meu, si nu mai respira greu, totul e OK, mananca des, bea apa de fiecare data cand mananca, afara din colivie nu vrea sa iasa singur cum face Milla, doar daca il scot eu, in rest sta numai in colivie..dar e foarte vioi si isi face curata penajul foarte des
ma bucur. atunci e ok. bravo.
Super....inseamna ca nu e bolnav..... bravo
Pozeeee!
Sunny-boy :heart: si Galbiuta. Care e unul si care celalalt ?
Adaugat: 17-11-2009 17:29
Fulgulet suparat ca nu-l las sa doarma...
Si Caraici, care refuza sa vina la culcare...
bine ai revenit misha chiar ma bucur ca ai luat aceasta decizie, arata identici unul cu altul pupici la toti :heart: :pup: ...
mihay isneamna ca totul este in regula da la asta nu m-am gandit cand zboara foarte mult asa respira ei nu iti fa griji ca este bine desi urmareste comportamentul pentru orice eventualitate pupici la ei :pup: :heart: ...
ma bucu deyseby ca se intelege puiu cu cei mari pupici pe la toti :pup: :heart: ...
misha , Fulgulet e pui ?
Da, Fulgulet este pui, nu are mai mult de 2 luni, dar ceea ce ma ingrijoreaza putin este ca nu scoate nici un sunet.
inca o poza cu Galbiuta, Sunny si Fulgulet
si eu am un puiut la fel de mic.. Coco... si tot la fel e mut.... posibil cand va mai creste sa inceapa sa ganguresca si el
Da, dar il mai am pe Caraici, cel perlat, care caraie ca un pui de cioara, si tot asa mic este, tipa doar cand o aude pe Galbiuta sau cand se vede singur in colivie.
Foarte frumosi, greu iti dai seamna care e unul si care e celalalt... :pup:
Deyseby al meu face pana la pranz asa,cum vine pranzu deodata ii trece.
Deyseby al meu face pana la pranz asa,cum vine pranzu deodata ii trece.
da cam asa ceva e si la mine. dar fac pe rand dupa ceva timp de cantat toti si de tipat.
Misha sa stii ca primul e baiatul si ultima poza e Galbiuta. :blb: . preferatul meu e Fulgulet. il pupa mama. :pup:
Darius multumesc.
am intalnit o persoana pe net,cu care am schimbat cateva vorbe in legatura cu nimfele....avea omul o pereche, reproducatoare..in fine ..la ceea ce vreau sa ajung e ca acesta le taia coada din cauza ca zicea el ca fac mizerie cand le da drumul prin casa, datorita zborului fac mizerie, numai pene si alteminunatii...si cica daca le taie coada nu mai fac mizerie...nu l'am inteles deloc ce a vrut sa zica..uitati si o poza trimisa de el !!!
Cum sa nu mai faca mizerie daca le dai coada?
Asta nu am inteles-o, oricum nu mai sunt ele....
Ma bucur ca ai revenit Misha :pup: ..nimfulinele tale sunt superbe :heart:
Angelle e f. activa si tare incapatanata...face numai ce vreau
dar e si iubareata :heart: vine s-o pup pe capusor :pup: etc.
Ce va mai fac nimfulinele?
Pasari chinuite :furios: :furios: :furios: Sunt bune doar pentru reproducere si sa-i produca bani.Nici nu vreau sa stiu.Politia animalelor STrIGA SA FIE INFIINTATA CU ADEVARAT.ce le-as face eu astora.
Saracele pasari..cum au putut sa le taie coada au nevoie de coada pt a zbura
offff...sunt de acord cu Suana...trebuie infintata politia animalelor :furios:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus