Bun gasit tuturor! noi avem vesti incurajatoare: trece varsatul si trece mult mai repede decat ne asteptam. Dupa prima zi lui Lucky i se zarea culoarea nasucului, iar azi, practic dupa trei zile de tratament, ceromul este vizibil si nu mai are decat niste cruste transparente care vor cadea in urmatoarele zile. Cu alte cuvinte: avem nasuc frumos si albastru! :sanatate:
Pe picioruse la fiecare aplicare a tratamentului cad cruste in cantitate considerabila. La gherutze se poate vedea portiuni in care crustele au cazut, dar aici vom avea de furca. In jurul ochishorului afectat, crustele s-au inmuiat si incet incet scapa de ele.
Cu alte cuvinte, suntem pe drumul cel bun! El este vioi, jucaush, face tumbe prin colivie, ar vrea sa iasa micutzul, dar o sa-i dau drumul abia cand e vindecat. Mi se rupe sufletul, dar nu am ce sa fac. O sa fac si poze sa vedeti in ce stadiu ne aflam acum cu vindecarea noastra! Pupici tuturor!
P.S.: Tare mi-as dori sa ne spuna si Alexandru cum merge tratamentul la perushul lui.
Adriana