Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
din pacate nu el fluiera iam pus tril
==>Misu<==
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Nu poti, pentru ca l`a facut privat.Iti trebuie acceptul lui sa poti vedea videoul.
Mihay, in ultima poza, a treia, parca vad la codita dungulitele specifice unei femele.Poti face poza la codita pe interior, sa`ti zica deyseby mai sigur daca e baiat sau nu?
Vad numai frumuseti pe aici!Sa va traiasca!
dungile pe codita nu sunt o departajare corecta la nimfe. nu e o regula. Motatul meu are un an si jumate si are si acum dungi pe coada.
Adaugat: 14-11-2009 12:36
e un scumpel alintat. se vede ca il iubesti.
Mihay pare a fi fetita. dar ai rabdare pana in primavara sa vezi ce este mai exact. nici cea lutino nu poti sti sigur ce este. sunt inca pui. si peste o luna sau doua poti sti sigur. om vedea. oricum sunt frumoase amandoua.
nimfa 185 este foarte dulce pupici :pup: :heart: . ce pasare canta acolo asa frumos ? doamne da ce frumos canta...
mihay nici eu nu prea stiu ce sa zic; cum canta sau cum tipa?
buna..n-am mai scris de muuult..mi-a fost dor de motatii vostri... :heart: :heart: :heart:
am si eu o intrebare..daca plec cateva zile de acasa si ii las singurei are ceva? o sa vina cineva sa le schimbe mancare etc..
nu l-am mai lasat pana acum si nustiu..
Multumesc Suana si Deyseby ! Am sa ma uit sa vad ce gasesc la anunturi ... ca un crescator nu cunosc ... Si pana la Bucuresti e drum lung ... :cry:
gaby mai degraba dail acelei persoane ce vine sa ii schimbe mancarea si apa pana te intorci deoarece el va face mare scandal sa iasa afara si sa aiba companie si daca il lasi la acea persoana macar o vede prin incapere si nu se simte singur...
Mihay am gasit un site http://www.zooland.ro/Pasari-ctg586.html uita-te si cauta aici ... poate gasesti raspuns ...
Indicat e sa nu il lasi singur, eventual sa il lasi la cineva sa vada oameni prin jur, daca il lasi singur cand o sa vii o sa il gasesti trist sau mort.....o prietena la lasat singur 3 zile si cand sa intors nu la mai gasit in viata..
am inteles.multumesc mult pentru sfaturi..ultima solutie este sa nu mai plec..o sa vad ce fac..
Mihay am gasit un site http://www.zooland.ro/Pasari-ctg586.html uita-te si cauta aici ... poate gasesti raspuns ...
nu mai fa reclama la alte saituri de aceea-si specialitate. te poate bana.
Adaugat: 15-11-2009 11:55
am inteles.multumesc mult pentru sfaturi..ultima solutie este sa nu mai plec..o sa vad ce fac..
eu plecam cate 2-3 zile dar sunt multi si venea mama sa le schimbe apa. aveau companie. unii pe altii. daca pleci numai 3 zile si sunt 2 nu cred ca e foarte rau. daca le pui apa si mancare de ajuns. lasa-i si liberi prin casa. nu o sa tipe daca sunt liberi.ai sa gasesti deranj dar poti sa pleci. eu asa am facut.
Imi pare rau ... nu am stiut... Am vrut doar sa ajut ... N-o sa se mai repete ...
o alta solutie daca vine persoana si sta la mine acasa cat sunt eu plecat are ceva?adica o sa vada activitate o sa le vorbeasca etc.. asa e bine?
Salut am si eu o nimfa nu stiu sigur ce este
Am mai avut 2 dar unul a evadat (( era super dresat
Si unul a murit nu stiu cauzele am fost cu el peste tot(veterinar ...)
Dar acum am inca unul si asi vrea sa ii mai iau un partener dar de sex opus si am auzit ca daca ii iau se strang de gat:) se poate intampla asa ceva?
Multumesc :merci:
o alta solutie daca vine persoana si sta la mine acasa cat sunt eu plecat are ceva?adica o sa vada activitate o sa le vorbeasca etc.. asa e bine?
e perfect.
Adaugat: 15-11-2009 19:29
Salut
am si eu o nimfa nu stiu sigur ce este
![]()
Am mai avut 2 dar unul a evadat(( era super dresat
![]()
Si unul a murit nu stiu cauzele am fost cu el peste tot(veterinar ...)
Dar acum am inca unul si asi vrea sa ii mai iau un partener dar de sex opus si am auzit ca daca ii iau se strang de gat:) se poate intampla asa ceva?
Multumesc :merci:
ce? prostii. se inteleg perfect. ce are? pot fi si de acelasi sex daca nu vrei sa-i inmultesti. i-ai partener fara probleme.
Asa am zis si eu dar ar fi dragut sa ii iau un partener
dar nu stiu cum sa ii deosebesc
sa ii iau la ghici ?
Apropo cam cat este o cusca ca a ta ?:)
Asa am zis si eu
dar ar fi dragut sa ii iau un partener
dar nu stiu cum sa ii deosebesc
sa ii iau la ghici ?
Apropo cam cat este o cusca ca a ta ?:)
eu am dat mult pe ea din pet shop. dar sunt multi care vand colivii la preturi mici pe anunturi
scuzati vocea dupa fundal dar vorbea mama la telefon
nu vreau sa te sperii dar nu am mai vazut asa ceva are trebui sa mai astepti un raspuns de la altcineva
dar care sa vina repede; povestestemi depsre comportamentul lui manca este activ bea apa?
Adaugat: 16-11-2009 15:47
mie sincer mi se pare ca respira ingreunat acum nu stiu ce sa zik nici eu ca nu am avut asemenea situatii poate este racit...
Adaugat: 16-11-2009 15:49
sa scrii aici tot ce este ciudata la ea ca sa stim si noi nu numa ca respira greu si ca nu mananca ca are fecale moi-apoase de culoare albasau inchisa nu bea apa sa lovit trebuie sa ne dai orice detaliu ca sa te putem ajuta chiar daca ai lovito din greseala trebuie sa ne spui ca sa te putem ajuta cu sfaturi...
Mihay sar putea sa fie racita sau daca ai lasat-o libera pe afara sa nu se lovit la osul piptului. suna la un medic veterinar de pe latifa. intra la medicul veterinar si gasesti acolo tot ce ai nevoie.
Mihay sar putea sa fie racita sau daca ai lasat-o libera pe afara sa nu se lovit la osul piptului. suna la un medic veterinar de pe latifa. intra la medicul veterinar si gasesti acolo tot ce ai nevoie.
afara din casa sau afara din colivie?
in rest mananca,bea apa, are un comportament normal, spre exemplu acum e la ora de ingrijire exterioara
Adaugat: 16-11-2009 19:30
si cateva poze cu motatii :blb:
Ce-mi plac punkeriii tai! :ok:
deyseby wrote:Mihay sar putea sa fie racita sau daca ai lasat-o libera pe afara sa nu se lovit la osul piptului. suna la un medic veterinar de pe latifa. intra la medicul veterinar si gasesti acolo tot ce ai nevoie.
afara din casa sau afara din colivie?
tu ce crezi? o lasa afara din casa sa zboare libera?
Adaugat: 17-11-2009 08:38
Mihay sunt adorabili. bravo. sa ai grija de cea mica. daca-si rupe osul pieptului, nu moare pe loc. dupa 2-3 saptamani. sper sa fie totul bine. sa te uiti cum se comporta zilnic. :k:
Multumesc, Latifa si multumiri userilor care m-au rugat sa revin. Adevarul e ca v-am citit zilnic si mi-ati lipsit teribil.
Intre timp mi-am marit familia cu un nimfoi, Sunny-boy, din pacate nu am avut timpul necesar sa-i fac poze, pot doar sa va spun ca e leit Galbiuta .
Si acum cateva poze, cele mai dragi sufletului meu :heart:, cred ca o sa intelegeti voi de ce :rusine:
normal, ca sunt adorabile. bine ai revenit Misha
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus