Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Multumesc tuturor pentru mesaje, numai ca desi eu ma chinui sa-i ofer toate conditiile lui Alex, el este speriat si nu mai stiu ce sa-i fac, dar am rabdare cu el ca este un scumpic.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Multumesc tuturor pentru mesaje, numai ca desi eu ma chinui sa-i ofer toate conditiile lui Alex, el este speriat si nu mai stiu ce sa-i fac, dar am rabdare cu el ca este un scumpic.
alecs,atata vreme cat sta pe umarul tau si papa de la tine si te puapa,eu zic ca stai foarte bine.Pasarilor nu le place sa fie mangaiate ,ca doar nu sunt catelusi ,cum bine zicea cineva.Dar va veni si ziua aceea,pentru ca prinde tot mai multa incredre in tine.Sa pui si tu poze cu alex al tau.
darius,Star este chow-chow.Multumim pentru pupici. :pup: :pup:
Marius,foarte frumos decorul.E de apreciat ca ai atata rabdare si ai facut ca Alex sa aiba conditii cat mai bune.Incet,cu rabdare se va acomoda si se va obisnui cu voi.
Pai sa stiti ,eu una, nu ma satur sa o tot laud pe Alexi....Imi vine s-o mananc de drag cand vorbeste.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VdsSytlWGXQ[/youtube]
E o dulce, a invata o multime de cuvinte inclusiv injuraturi.....initial am zis ca nu am auzit eu bine......are o problema cu gratiile astazi....pupici multi :pup: :pup: :pup: :pup:
PS: am fost prin magazine si nu am gasit sfoara mi sa spus sa mai incerc pe saptamana viitoare
Multumim ,pupici si de la noi :pup: :pup: :pup: Vorbeste foarte mult,se prosteste si incearca tot felul de combinatii.Si am observat,cand ies din camera incepe sa strige o data si apoi incepe sa vorbeasca ,sa se dea in spectacol.Asa am auzit-o din bucataie zicand,,pusi''.Mai injura,chiar daca nu e frumos :rusine:,dar face parte din farmecul ei.Cand gasiti cordelina ,e ok,nu e mare graba.
E de prisos sa-ti mai spun inca o data ca ai o minunatie si ca sunt indragostita pana peste urechi de Alexi a ta! :heart: :heart: :heart: Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, ca fericita e cu asa mamica!
suana este o dulce cum vorbeste si cum injura , las ca nu are nimic ca se mai prosteste este ca si un copil mic care vrea atentie pupici :pup: :heart: ...
Si cu un asa tatic.....Ca-l iubestete pe sotul meu tare mult.Se joaca amandoi si se prostesc Acum,e la el,pentru ca nu l-a vazut de ieri,fiind plecat la servici,si nu se mai dezlipseste de el.Fac mancarica la bucatarie.
neatza la toata lumea:Psuana vin si pozele.....dar deokamdat am o mik problema cu aparatul....ce vroiam sa va intreb....ai vostri iubaretzi inmoaie mancarea in apa?....ca a mea de la un timp ii cam place sa le balaceasca....si mai are ceva hazos....incepe sa dea din gat:P vi sa intamplat?
Da, majoritatea pasarilor isi inmoaie mancarea in apa, ai mei dau din gat inainte sa se pupaceasca...probabil e un ritual al lor...
apropo marius....nu ai probleme cu alex knd ii dai drumul?...ma refer la draperii nu se mai agata d ele?...eu deocamdata stau cu ai mei si avem perdele d pe timpu bunicii daca ma intelegi:P dar in cateva luni am sa ma mut....si vroiam sa stiu ce ma asteapta....le skimb sau nu:P o zi buna
neatza.... Da si Alexi isi innmoaie biscuitele sau alunele in apa.Nu tot ce primeste dar are acest obicei.Si danseaza ,da din cap.E un comportament normal.Incearca sa faca tot feluri de lucruri,pentru ca sunt destepti si vor copia de la tine mimica si intonatia cu care vorbesti.Seara Alexi danseaza in colivie,e deja un ritual.Incearca sa faci un play-stand pentru el,niste bete groase incrucisate,nu e mare lucru ,decorate cu jucarii si se va obisnui acolo.
alecss, cand Alex al meu iese afara se izbeste de toti peretii, sta prost cu aterizarea, este foarte speriat, se mai agata si de jaluzele si cade jos, uite in fotografie cat spatiu are de zburat, dar tin cont de faptul ca i-am schimbat colivia si trebuie un timp sa se acomodeze, oricum eu sunt o fire rabdatoare si sper sa-l fac cel mai bun prieten pe Alex al meu.
mama ei eu! :sol: dar e tare dulce. sa nu mai injuri ca nu e frumos . da? :pup:
Mai il am si pe Coco, un perus care este bland
marinusdanut mai ai colivia ?
Noi fotografii cu Alex si casuta lui.;)
Superbbbbbb ....si voliera la fel.
Si eu multumesc si aici pt colivia care am luat-o de la tine,desi iesisera ceva neintelegeri cu alti utilizatori.
Micutii mei la inceput erau foarte speriati cand i-am pus in noua vila:))insa acum sunt foarte fericiti.Multumesc!
E foarte frumos Alex si ii sta foarte bine in voliera.
In legatura cu ...speriatul,stai linistit ca o sa prinda repede incredere in tine.
Sunt foarte curiosi,vor mereu atentie si iubire.Din ce vad.....imi dau seama ca sigur o sa aiba parte de toate acestea la tine....e ca si copilul casei:)) ca asa sunt si ai mei:D
Suana, am vazut cordelina, dar la Animax in Bucuresti. E din aceea rasucita, cum am eu la play-stand, vezi poza. Scuze, apare un nimf :rusine:.
Va salut pe toti. Am citit acest forum de la cap la coada si sunteti deosebiti. Astazi, de 5 minute a sosit si al meu puiut de Marele Alexandru. Acuma cand va scriu sta si se uita la mine cu neincredere dar sunt convins ca vom fi cei mai buni prieteni. O sa-i fac si poze ca sa-l vedeti si voi. Ai vostri sunt superbi. Deocamdata atat. Va pup.
Misha cat e cordelina? si eu sunt interesata sa le iau la ai mei una...
Va salut pe toti. Am citit acest forum de la cap la coada si sunteti deosebiti. Astazi, de 5 minute a sosit si al meu puiut de Marele Alexandru. Acuma cand va scriu sta si se uita la mine cu neincredere dar sunt convins ca vom fi cei mai buni prieteni. O sa-i fac si poze ca sa-l vedeti si voi. Ai vostri sunt superbi. Deocamdata atat. Va pup.
Bun venit pentru tine si pentru puiutul tau de Mare Alex.Ma bucur ca ai citit topicul si te sfatuiesc sa-l citesti si pe cel de la Micul Alex.Eu asa am facut ,pentru ca acolo au fost multe discutii si s-au schimbat pereri si sfaturi.Aici s-a mai animat in ultimul timp topicul si sper sa ramana asa.Asteptam vesti si poze,binenteles.
Adaugat: 19-11-2009 11:09
In vizita la Alexi
Doamne ce frumos e... :heart: ai o adevarata gradina zoologica ... pupici pt toti.... :pup:
Cam asa ceva :rusine: Pupici si pentru voi :pup: :heart:
doamne....incredibil....dar ce animal nu ai?:Psuper tare ala mik.....apropo ieri ne-am luat vase pentru mancare din inox....sau ma rog ....un fel d inox:P ca pe cele din plastik le-am ros cat sa putut...o zi zuper
Ar mai fi cateva lipsa ........dar ma multumesc cu ograda mea de acuma.Toti au nevoie de mine si nu-i neglijez pe niciunul.Tu de ce crezi ca am schimbat repde colivia Alexei?A inceput sa roada recipientele de plastic si am fost convinsa ca intr-o sapataman face praf si colivia.Acum nu mai avem probleme de genul asta
PS : ca sa-ti iasa emoticurile lasa spatiu intre cuvant si ele si apoi iarasi spatiu pana la urmatorul cuvant.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria